Jotta voit tehdä vianmäärityksen Adobe-tuotteella Windowsissa, sinun on ehkä pystyttävä näkemään piilotetut tiedostot ja kansiot. Noudata alla olevia vaiheita, jotta saat esille piilotetut tiedostot, kansiot ja tiedostotunnisteet käyttämässäsi Windows-versiossa.

Windows 8.x ja 10

1. Valitse Windows 8.x:ssä Työpöytä. Napsauta Windows 10:ssä Käynnistä-painiketta.

2. Avaa Ohjauspaneeli.

3. Valitse Kansioasetukset kohdasta Ulkoasu ja personointi.

4. Napsauta valintanauhan oikealla puolella olevaa Asetukset-kuvaketta.

5. Valitse Kansioasetukset-valintaikkunassa Näkymä-välilehti.

6. Valitse Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat.

7. Poista valinta Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tiedostotunnisteet, ja napsauta OK.

Windows 7

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli.

2. Kaksoisnapsauta Ohjauspaneeli-valintaikkunassa kohtaa Ulkoasu ja personointi

3. Kaksoisnapsauta Ulkoasu ja personointi -valintaikkunassa kohtaa Kansioasetukset, tai napsauta Kansioasetukset-valikon kohtaa Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot.

4. Varmista Kansioasetukset-valintaikkunassa, että Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot on valittuna.

5. Valitse OK.

Windows Vista

1. Valitse Windows Explorerissa Järjestä > Kansio- ja hakuasetukset.

2. Napsauta Kansioasetuksien valintaruudussa Näytä-välilehteä.
  3. Valitse lisäasetuksissa Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot.

4. Poista valinta Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tiedostotunnisteet.

5. Valitse OK.

Alla oleva Adobe Captivate -esitys näyttää, miten saat piilotetut tiedostot ja kansiot sekä kaikki tiedostotunnisteet näkyviin Windows Vistassa. Lisätietoja tämän esityksen katsomisesta on artikkelissa Tukitietokantadokumenteissa olevien Adobe Captivate -esitysten katsominen.

Windows XP

1. Valitse Windows Explorerissa Työkalut > Kansioasetukset.

2. Napsauta Kansioasetuksien valintaruudussa Näytä-välilehteä.
  3. Valitse lisäasetuksissa Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot.

4. Poista valinta Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tiedostotunnisteet.

5. Valitse OK.

Alla oleva Adobe Captivate -esitys näyttää, miten saat piilotetut tiedostot ja kansiot sekä kaikki tiedostotunnisteet näkyviin Windows XP:ssä. Lisätietoja tämän esityksen katsomisesta on artikkelissa Tukitietokantadokumenteissa olevien Adobe Captivate -esitysten katsominen.