Järjestelmävaatimukset | Vanhemmat Acrobat-versiot

Uusimman version järjestelmävaatimukset: Järjestelmävaatimukset | Acrobat Pro, Acrobat Standard

Acrobat XI Pro

Windows

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP ja Service Pack 3 (32-bittisessä järjestelmässä) tai Service Pack 2 (64-bittisessä järjestelmässä); Windows Server 2003 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Server 2008 tai 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen); tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,85 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-ROM-asema
  • Internet Explorer 7, 8, 9 tai 10; Firefox Extended Support Release; tai Chrome
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)
Huomautus:

64-bittiset Windows Server 2003 R2- ja Windows XP -versiot (jälkimmäisessä Service Pack 2) edellyttävät Microsoftin päivitystä KB930627.

Mac OS

• Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.6.8, Mac OS X 10.7.4, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9.2, Mac OS X 10.10 tai Mac OS X 10.11^
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-ROM-asema
  • Mac OS X 10.6.8:ssä Safari 5.1; Mac OS X 10.7.4:ssä tai Mac OS X 10.8:ssa Safari 5.2 tai 6; Mac OS X 10.9:ssä Safari 7.0

^ Version 10.11 tuki – lisätietoja on Tunnetut ongelmat -dokumentissa.

Tilauspalveluiden käyttöjärjestelmä- ja selainvaatimukset

Edellä mainittujen Acrobat XI Pro -tietokonesovelluksen järjestelmävaatimusten ja kielen käytettävyyden lisäksi tilausversioon* sisältyvillä Acrobat.com- ja Adobe PDF Pack -verkkopalveluilla on omat järjestelmävaatimuksensa.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows XP ja Internet Explorer 8, Firefox tai Chrome
  • Mac OS X v10.6 tai uudempi ja Safari 5.1 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • iOS 5 tai uudempi ja Safari (rajoitettu käyttö ja toiminnallisuudet) tai Adobe Reader -mobiilisovellus†

* Yksittäisiä Acrobat Pro -tilauksia voi ostaa Adobe Storesta ainoastaan tietyissä maissa. Adobe Value Incentive Plan (VIP) -ohjelman kautta ostetut Acrobat Pro -tilaukset ovat saatavilla kaikissa maissa, joissa Acrobat-tuotetta myydään, Kiinaa lukuun ottamatta.

† Lataamalla Adobe Reader -mobiilisovelluksen saat käyttöösi Acrobat.com-, Vie PDF - ja PDF Pack -verkkopalveluiden ilmaiset tai maksulliset tilaukset Android- ja iOS-laitteisiin.

Acrobat XI Standard

Windows

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP ja Service Pack 3 (32-bittisessä järjestelmässä) tai Service Pack 2 (64-bittisessä järjestelmässä); Windows Server 2003 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Server 2008 tai 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen); tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,55 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-ROM-asema
  • Internet Explorer 7, 8, 9 tai 10; Firefox Extended Support Release; Chrome
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)
Huomautus:

64-bittiset Windows Server 2003 R2- ja Windows XP -versiot (jälkimmäisessä Service Pack 2) edellyttävät Microsoftin päivitystä KB930627.

Tilauspalveluiden käyttöjärjestelmä- ja selainvaatimukset

Edellä mainittujen Acrobat XI Standard -tietokonesovelluksen järjestelmävaatimusten ja kielen käytettävyyden lisäksi tilausversioon* sisältyvillä Acrobat.com- ja Adobe PDF Pack -verkkopalveluilla on omat järjestelmävaatimuksensa.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows XP ja Internet Explorer 8, Firefox tai Chrome
  • Mac OS X 10.6 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja Safari 5.1 tai uudempi versio, Firefox tai Chrome (Huomautus: Tämä koskee vain tilaukseen sisältyviä verkkopalveluita. Mac OS ei tue Acrobat XI Standard -ohjelmistoa.)
  • iOS 5 tai uudempi ja Safari (rajoitettu käyttö ja toiminnallisuudet) tai Adobe Reader -mobiilisovellus†

* Yksittäisiä Acrobat Standard -tilauksia voi ostaa Adobe Storesta ainoastaan Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Japanissa, Meksikossa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Adobe Value Incentive Plan (VIP) -ohjelman kautta ostetut Acrobat Standard -tilaukset ovat saatavilla kaikissa maissa, joissa Acrobat-tuotetta myydään, Kiinaa lukuun ottamatta.
† Lataamalla Adobe Reader -mobiilisovelluksen saat käyttöösi Acrobat.com-, Vie PDF - ja PDF Pack -verkkopalveluiden ilmaiset tai maksulliset tilaukset Android- ja iOS-laitteisiin.

Acrobat X Pro

Windows

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP -versiot Home, Professional tai Tablet PC Edition, joissa joko Service Pack 3 (32-bittisessä järjestelmässä) tai Service Pack 2 (64-bittisessä järjestelmässä); Windows Server 2003 (32- ja 64-bittinen; 64-bittinen edellyttää Service Pack 2 -pakettia); Windows Server 2008 tai Windows Server 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise, joissa Service Pack 2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 -versiot Starter, Home Premium, Professional, Ultimate tai Enterprise (32- ja 64-bittinen)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,9 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-ROM-asema
  • Microsoft Internet Explorer -versio 7 tai 8; Firefox-versio 3.5 tai 3.6
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)
Huomautus:

64-bittiset Windows Server 2003 R2- ja Windows XP -versiot (jälkimmäisessä Service Pack 2) edellyttävät Microsoftin päivitystä KB930627.

Mac OS

• Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.5.8 tai 10.6.4
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,2 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-ROM-asema
  • Mac OS X 10.5.8:ssa Safari 4; Mac OS X 10.6.4:ssä Safari 4 tai Safari 5.0.x

Acrobat X Standard

Windows

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP -versiot Home, Professional tai Tablet PC Edition, joissa joko Service Pack 3 (32-bittisessä järjestelmässä) tai Service Pack 2 (64-bittisessä järjestelmässä); Windows Server 2003 (32- ja 64-bittinen; 64-bittinen edellyttää Service Pack 2 -pakettia); Windows Server 2008 tai Windows Server 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise, joissa Service Pack 2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 -versiot Starter, Home Premium, Professional, Ultimate tai Enterprise (32- ja 64-bittinen)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,1 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-ROM-asema
  • Microsoft Internet Explorer -versio 7 tai 8; Firefox-versio 3.5 tai 3.6
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)
Huomautus:

64-bittiset Windows Server 2003 R2- ja Windows XP -versiot (jälkimmäisessä Service Pack 2) edellyttävät Microsoftin päivitystä KB930627.

Acrobat X Suite

Acrobat 9

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (englanti, ranska, saksa) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:lla tai 3:lla (32- ja 64-bittinen); Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bittiselle); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman (32- ja 64-bittinen)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 2,35 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (japani) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:lla tai 3:lla (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bittiselle); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman (32- ja 64-bittinen)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 2,06 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Pro (englanti, ranska, saksa) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:lla tai 3:lla (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bittiselle); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman (32- ja 64-bittinen)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 2,13 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Pro (englanti, ranska, saksa) Mac OS -käyttöjärjestelmässä

• PowerPC G4-, PowerPC G5- tai Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.4.11 tai 10.5
  • 256 Mt RAM-muistia (suositus 512 Mt)
  • 1,42 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema

Adobe Acrobat 9 Pro (yksinkertaistettu kiina) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:lla tai 3:lla (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bittiselle); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman (32- ja 64-bittinen)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 1,77 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Pro (yksinkertaistettu kiina) Mac OS -käyttöjärjestelmässä

• PowerPC G4-, PowerPC G5- tai Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.4.11 tai 10.5
  • 256 Mt RAM-muistia (suositus 512 Mt)
  • 1,19 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema

Adobe Acrobat 9 Standard (englanti, ranska, saksa) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:lla tai 3:lla (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bittiselle); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman (32- ja 64-bittinen)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 985 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Standard (yksinkertaistettu kiina) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:lla tai 3:lla (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bittiselle); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman (32- ja 64-bittinen)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 830 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa