Vanhempien versioiden järjestelmävaatimukset: Järjestelmävaatimukset | Acrobatin vanhemmat versiot (XI, X, 9)

Acrobat Pro DC

Nämä järjestelmävaatimukset koskevat Adobe Acrobat Pro DC -ohjelmistoa. Järjestelmävaatimukset muuttuvat ohjelmistopäivitysten myötä, joten löydät uusimmat tiedot tuetuista käyttöjärjestelmistä ja selaimista oman ohjelmistoversiosi julkaisutiedoista.

Windows

• 1,5 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Windows Server 2008 R2 (64-bittinen), 2012 (64-bittinen), 2012 R2 (64-bittinen), 2016 (64-bittinen) tai 2019 (64-bittinen); Windows 7 SP1 (32- ja 64-bittinen), Windows 8, 8.1 (32- ja 64-bittinen) tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 4,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768
  • Internet Explorer 11; Firefox (ESR); tai Chrome
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

† Windows-päivitys 2919355 asennettuna.

macOS

Huomautus:

Acrobat ei enää tue Mac OS X 10.11 -versiota tai sitä vanhempia versioita. Adobe suosittelee Mac OS -käyttöjärjestelmän päivittämistä uudempaan/viimeisimpään versioon, jotta voit vastaanottaa Acrobat-päivityksiä.

• Intel-suoritin
  • macOS v10.12, macOS v10.13 tai macOS v10.14*
  • Safari 10.0 tai 11.0 (Safarin selain-plug-iniä tuetaan vain 64-bittisessä Intel-suorittimessa)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 2,75 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768

Version 10.14 tuki – lisätietoja on Tunnetut ongelmat -dokumentissa.

Mobiilisovellukset**

Selain**

Nämä vaatimukset koskevat Acrobat Pro DC -tilausta edellä esitettyjen tietokoneohjelmistoa koskevien vaatimusten lisäksi.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome
  • macOS v10.12 tai uudempi ja Safari 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome

* *  Acrobat Pro DC -tilauksiin sisältyvä Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalu käyttää Adobe Signin pilvipalveluita ja sitä koskevat erilliset selainvaatimukset. Näytä vaatimukset.

Kieliversiot

Acrobat DC -tietokonesovellus on saatavilla seuraavilla kielillä:

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilian portugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Yksinkertaistettu kiina

Perinteinen kiina

Korea

Tšekki

Puola

Venäjä

Turkki

Unkari

Ukraina

Slovakki

Sloveeni

Pohjois-Afrikan ranska ‡

Lähi-Idän heprea §

Lähi-Idän arabia §

Saatavilla vain Windowsille.

Pohjois-Afrikan ranskan (Français) versiossa on ranskankielinen sovelluskäyttöliittymä, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

§ Arabian ja heprean sovelluskäyttöliittymä on englanninkielinen, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

Acrobat Reader -mobiilisovellus on saatavilla kaikilla yllä mainituilla kielillä lukuun ottamatta seuraavia: unkari, Pohjois-Afrikan ranska, slovakki, sloveeni ja ukraina. Oikealta vasemmalle kirjoitettavien kielten tukea ei ole.

Selainpohjainen PDF Services -sovellus on saatavilla seuraavilla kielillä: englanti, Brasilian portugali, tanska, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, espanja ja ruotsi.

Kielten saatavuus vaihtelee Adobe Document Cloud -palveluiden tukemien toimintojen mukaan. Lisätietoja on Document Cloudin kielitasoja käsittelevässä artikkelissa.

Huomautus:

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja ne voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa kokonaan tai osittain siitä etukäteen ilmoittamatta. Palveluista voidaan periä lisä- tai tilausmaksuja.

Acrobat Standard DC

Nämä järjestelmävaatimukset koskevat Adobe Acrobat Standard DC -ohjelmistoa. Järjestelmävaatimukset muuttuvat ohjelmistopäivitysten myötä, joten löydät uusimmat tiedot tuetuista käyttöjärjestelmistä ja selaimista oman ohjelmistoversiosi julkaisutiedoista.

Windows

• 1,5 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bittinen), 2012 (64-bittinen), 2012 R2 (64-bittinen), 2016 (64-bittinen) tai 2019 (64-bittinen); Windows 7 SP1 (32- ja 64-bittinen), Windows 8, 8.1 (32- ja 64-bittinen) tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 4,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768
  • Internet Explorer 11; Firefox (ESR)
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

† Windows-päivitys 2919355 asennettuna.

Mobiilisovellukset*

Selain*

Nämä vaatimukset koskevat Acrobat Standard DC -tilausta edellä esitettyjen tietokoneohjelmistoa koskevien vaatimusten lisäksi.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome

* Acrobat Standard DC -tilaukseen sisältävää Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalua koskevat erilliset selainvaatimukset. Näytä vaatimukset.

Kieliversiot

Acrobat DC -tietokonesovellus on saatavilla seuraavilla kielillä:

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilian portugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Yksinkertaistettu kiina

Perinteinen kiina

Korea

Tšekki

Puola

Venäjä

Turkki

Unkari

Ukraina

Slovakki

Sloveeni

Pohjois-Afrikan ranska ‡

Lähi-Idän heprea §

Lähi-Idän arabia §

Saatavilla vain Windowsille.

Pohjois-Afrikan ranskan (Français) versiossa on ranskankielinen sovelluskäyttöliittymä, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

§ Arabian ja heprean sovelluskäyttöliittymä on englanninkielinen, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

Acrobat Reader -mobiilisovellus on saatavilla kaikilla yllä mainituilla kielillä lukuun ottamatta seuraavia: unkari, Pohjois-Afrikan ranska, slovakki, sloveeni ja ukraina. Oikealta vasemmalle kirjoitettavien kielten tukea ei ole.

Selainpohjainen PDF Services -sovellus on saatavilla seuraavilla kielillä: englanti, Brasilian portugali, tanska, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, espanja ja ruotsi.

Kielten saatavuus vaihtelee Adobe Document Cloud -palveluiden tukemien toimintojen mukaan. Lisätietoja on Document Cloudin kielitasoja käsittelevässä artikkelissa.

Huomautus:

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja ne voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa kokonaan tai osittain siitä etukäteen ilmoittamatta. Palveluista voidaan periä lisä- tai tilausmaksuja.