Järjestelmävaatimukset | Adobe Acrobat Pro DC, Adobe Acrobat Standard DC

Vanhempien versioiden järjestelmävaatimukset: Järjestelmävaatimukset | Acrobat (XI, X, 9)

Windows

Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC

Vaatimus

Suoritin

Intel®- tai AMD-suoritin; vähintään 1,5 GHz:n suoritin

Käyttöjärjestelmä

Windows 11 (64-bittinen), Windows 10 (32-bittinen ja 64-bittinen), versio 1809 tai uudempi, Windows 8, 8.1 (32-bittinen ja 64-bittinen), Windows 7 SP1 (32-bittinen ja 64-bittinen) tai Windows Server - 2008 R2 (64-bittinen), 2012 (64-bittinen), 2012 R2 (64-bittinen), 2016 (64-bittinen) tai 2019 (64-bittinen)

RAM

2 Gt RAM-muistia

Kiintolevytila

4,5 Gt vapaata kiintolevytilaa

Näytön tarkkuus

Näytön tarkkuus 1 024 x 768

Selain

Internet Explorer 11, Firefox (ESR) (valinnainen), Chrome (valinnainen)

Näytönohjain

Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

† Windows-päivitys 2919355 asennettuna.

macOS

Acrobat Pro DC (Acrobat Standard DC ei ole saatavana macOS:ään)

Vaatimus

Suoritin

Intel-suoritin

Käyttöjärjestelmä

macOS v10.14, macOS v10.15 tai macOS v11*

RAM

2 Gt RAM-muistia

Kiintolevytila

2,75 Gt vapaata kiintolevytilaa

Näytön tarkkuus

Näytön tarkkuus 1 024 x 768

Selain

Safari 10.0 tai 11.0 (Safarin selain-plug-iniä tuetaan vain 64-bittisessä Intel-suorittimessa)

Huomautus: Acrobat DC-, Acrobat 2017- ja Acrobat 2015 -sovellusten ennen elokuuta 2019 julkaistuja versioita ei voi lisensoida macOS 10.15 Catalinalla ja sitä uudemmilla versioilla. Adobe suosittelee, että asiakkaat päivittävät Acrobat DC:n, Acrobat 2017:n tai Acrobat 2015:n uusimpaan versioon. Voit suorittaa päivityksen sovelluksesta valitsemalla Ohje-valikosta Tarkista päivitysten saatavuus ja suorittamalla päivitysprosessi toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Mobiilisovellukset

Selain

Nämä vaatimukset koskevat Acrobat Pro DC -tilausta edellä esitettyjen tietokoneohjelmistoa koskevien vaatimusten lisäksi.

• Microsoft Windows 10, Windows 8 tai Windows 7, jossa käytetään Internet Explorer 11:tä, Firefoxia tai Chromea
  • macOS v10.12 tai uudempi ja Safari 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome

Huomautus: Acrobat Pro DC -tilauksiin sisältyvä Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalu käyttää Adobe Signin pilvipalveluita ja sitä koskevat erilliset selainvaatimukset. Näytä vaatimukset.

Kieliversiot

Acrobat Pro DC, Acrobat Standard DC

Acrobat DC -tietokonesovellus on saatavilla seuraavilla kielillä:

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilian portugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Yksinkertaistettu kiina

Perinteinen kiina

Korea

Tšekki

Puola

venäjä

Turkki

Unkari

Ukraina

Slovakki

Sloveeni

Pohjois-Afrikan ranska ‡

Lähi-idän heprea §

Lähi-idän arabia §

Saatavilla vain Windowsille.

Pohjois-Afrikan ranskan (Français) versiossa on ranskankielinen sovelluskäyttöliittymä, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

§ Arabian ja heprean sovelluskäyttöliittymä on englanninkielinen, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

Acrobat Reader -mobiilisovellus on saatavilla kaikilla yllä mainituilla kielillä lukuun ottamatta seuraavia: unkari, Pohjois-Afrikan ranska, slovakki, sloveeni ja ukraina. Oikealta vasemmalle kirjoitettavien kielten tukea ei ole.

Selainpohjainen PDF-palvelusovellus on saatavana seuraavilla kielillä: englanti, brasilianportugali, tanska, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, espanja, ruotsi, hollanti, korea, tšekki, puola, turkki, venäjä, yksinkertaistettu kiina ja perinteinen kiina.

Kielten saatavuus vaihtelee Adobe Document Cloud -palveluiden tukemien toimintojen mukaan. Lisätietoja on artikkelissa Document Cloudin kielitasot.

Huomautus:

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Ne voidaan muuttaa kokonaan tai osittain tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Hintaan saatetaan lisätä kuluja tai erillisiä lisämaksuja.