Acrobatin ja Mac OS 10.11 El Capitanin yhteensopivuus

Acrobatin yhteensopivuus uuden Mac OS 10.11 El Capitanin kanssa

Acrobat 11:n ja DC:n syksyn versiot ovat molemmat yhteensopivia Mac OS El Capitanin kanssa.

Alla on esitetty muutamia käyttöjärjestelmään liittyviä tunnettuja ongelmia.

Tunnetut ongelmat

• Ongelma: Jakopisteen yhdistintä ei voi lisätä WPAD:iin (Web-Proxy Auto Discovery) tai WPAD+PAC:iin (Proxy Auto Configuration) [4067734]
  • Ongelma: Acrobat sulkee koko näytön tilan ja pienentää/piilottaa sovelluksen, kun käyttäjä suorittaa Tiedosto -> Palauta -toiminnon tiettyjen muutosten tekemisen jälkeen [4044395]

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa