Acrobat Luo PDF -laajennuksella muunnetaan web-sivuja PDF-muotoon. Tämän lisäosan käyttöönotto lisää ohjelmaan Acrobatin PDF-luontityökalurivin sekä pikavalikon vaihtoehdot, joilla voi muuntaa verkkosivuja tai linkkejä PDF-muotoon.

Voit ottaa Acrobat Luo PDF -laajennuksen käyttöön Chromessa seuraavasti:

1. Käynnistä Google Chrome. Napsauta Chromen työkalurivin oikeassa yläkulmassa olevaa Chromen valikkokuvaketta.

Napsauta Chromen valikkokuvaketta
  2. Jos näet avattavassa valikossa Uusi laajennus lisätty (Adobe Acrobat) -vaihtoehdon, jatka tästä vaiheesta. Siirry muussa tapauksessa seuraavaan vaiheeseen.

Uusi laajennus lisätty -vaihtoehto

Napsauta avattavassa valikossa olevaa vaihtoehtoa ja valitse sitten Laajennus lisätty -kehotteessa Ota laajennus käyttöön. Siirry vaiheeseen 5.

Laajennus lisätty -kehote
  3. Napsauta Chromen työkalurivin oikeassa yläkulmassa olevaa Chromen valikkokuvaketta ja valitse sitten Lisää työkaluja > Laajennukset.

Voit myös kirjoittaa Chromen osoiteriville chrome://extensions/ ja painaa Enter-painiketta.

4. Jos haluat ottaa Adobe Acrobat – Luo PDF -laajennuksen käyttöön, valitse Ota käyttöön -vaihtoehdon edessä oleva valintaruutu.

Adobe Acrobat - Luo PDF -laajennus

Chromen työkalurivin oikeaan yläkulmaan ilmestyy Luo PDF -laajennus. Se näkyy aluksi alla olevan näyttökuvan mukaisesti harmaana.

Laajennus näkyy harmaana
  5. Avaa verkkosivu uuteen Chrome-välilehteen tai päivitä jokin välilehti, jossa on avattu jokin verkkosivu. Laajennus otetaan käyttöön, kun verkkosivu on latautunut kokonaan.

Se on nyt valmiina muuntamaan verkkosivuja PDF-tiedostoiksi. Voit katsoa käytettävissä olevat vaihtoehdot napsauttamalla laajennuksen kuvaketta (näkyy alla olevassa näyttökuvassa).

Luo PDF -asetukset