Kun Bridge CC käynnistetään versiopäivityksen jälkeen, sovellus jumiutuu ja tapahtuu seuraavaa:

• Suodatin-ruudussa näytetään Luodaan ehtoja -viesti.
  • Vasemman alakulman tilarivillä näkyy pyörivä ympyräkuvake.

Tuoteversiot, joita asia koskee

Bridge CC 2018 -versio 8.0 ja sitä aikaisemmat versiot

Käyttöjärjestelmät

Windows ja macOS

Bridge CC:n jumiutumisongelma
Bridge CC:ssä näytetään Luodaan ehtoja -viesti ja pyörivä ympyrä.

Syy

Kun Bridge CC:tä käytetään ensimmäistä kertaa versiopäivityksen jälkeen, se luo pikkukuvat ja esikatseluversiot kaikista tiedostoista. Kun Bridge luo uutta sisältöä taustalla, se vaikuttaa olevan jumissa.

Ratkaisu

Tämä ongelma on korjattu Bridge CC 2018 -versiossa 8.0.1.

Ratkaise ongelma seuraavasti:

Tilapäisratkaisu

1. Käynnistä Bridge CC.

2. Etsi polkuriviltä pääkansio (katso ohjeet kokeilemiseen jäljempänä olevasta huomautuksesta), johon useimmat tiedostosi on tallennettu.

Kun olet löytänyt pääkansion polkuriviltä, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella (Windows) tai Ctrl-osoita sitä (Mac) ja valitse pikavalikosta Näytä alikansioiden kohteet. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa kansion kohdalta oikealle osoittavaa nuolta () ja valita Näytä alikansioiden kohteet.

Huomautus:

Ennen kuin suoritat seuraavat vaiheet pääkansiolle, kokeile niitä ensin pienemmällä kansiolla, joka sisältää vähemmän tiedostoja. Napsauta polkurivillä pientä kansiota hiiren kakkospainikkeella (Windows) tai Ctrl-osoita sitä (Mac) ja valitse pikavalikosta Näytä alikansioiden kohteet. Odotas sitten, kunnes Bridge CC:n on luonut esikatseluversiot ja pikkukuvat.

Kun tämä on valmis, suorita vaiheet pääkansiolle alla kuvatulla tavalla.

Näytä alikansioiden kohteet -asetus
    Näytä alikansioiden kohteet -asetus
  3. Anna Bridge CC:n suorittaa toimintoa rauhassa, kunnes Luodaan ehtoja -viesti katoaa Suodatin-ruudusta ja pyörivä ympyrä katoaa tilariviltä.

Ongelma ilmenee, kun uutta Bridge CC -versiota käytetään tietokoneella ensimmäistä kertaa.

Jos mahdollista, anna Bridge CC:n suorittaa toimintoa rauhassa, kunnes esikatseluversioiden ja pikkukuvien luonti on valmis. Esikatseluversioiden ja pikkukuvien luomiseen kuluva aika riippuu tietokoneen asetuksista ja tietojen määrästä.