Bridgen tunnetut ongelmat

Tutustu Bridgen uusimman version tunnettuihin ongelmiin ja rajoituksiin.

Lokakuun 2022 versio (13.0)

• Jaetun välimuistin hallintatoiminto ei ole käytettävissä Bridge 13.0 -versiossa.
  • Voit nyt luoda useita sisältöpaneeleita sen sijaan, että loisit useita ikkunoita.
  • Sisältöpaneelin laajentamiseen käytetty sarkainnäppäin on nyt varattu näppäimistön helppokäyttöisyydelle. Sisältöpaneelin voi laajentaa seuraavilla tavoilla:
    • Laajenna paneeli napsauttamalla aksenttinäppäintä (`). Vie hiiri suurennettavan paneelin päälle ja palaa normaalinäkymään painamalla aksenttinäppäintä (`).

• Suurenna valitut paneelit vaihto + aksentti (`) -näppäinyhdistelmällä

• Photoshopin Automaattinen pinoaminen / Panoraama ja Käsittele-kokoelmat eivät ole käytettävissä Mac ARM -järjestelmissä. Voit käyttää tätä toimintoa Bridgen Rosetta-tilassa.
  • Jos kansioita selattaessa ilmenee ongelmia tai kaatumisia silloin, kun käytetään polkupalkkia (kansioissa liikkuminen), käytä Kansiot-paneelia tai Sisältö-paneelia.
Huomautus:
  • Joihinkin Bridge SDK:n ohjelmointirajapintoihin on tehty muutoksia. Jos Bridgessä esiintyy komentosarjoihin liittyviä ongelmia, tutustu tähän dokumenttiin.

Lokakuun 2022 versio (12.0)

Ongelma

Ratkaisu

Adobe Photo Downloader (APD) ei havaitse joitakin siirrettäviä laitteita, joilla voi tuoda valokuvia Bridgeen.

Päivitä Bridge 13.0-versioon, joka on saatavana Creative Cloud -tietokonesovelluksen kautta.

Lisätietoja on kohdassa Bridge ja macOS Ventura.