Bridge tunnetut ongelmat

Tutustu Bridge uusimman version tunnettuihin ongelmiin ja rajoituksiin.

Marraskuun 2020 versio (10.0)

• Läpinäkyvyys ei aina toimi kaikissa sisältöpaneelin PSD-tiedostoissa ja se muuttuu sattumanvaraisesti, kun työtilaa tai muita asetuksia muutetaan.
  • Tunnusvalikko ei reagoi oikein skaalauskertoimen muuttumiseen Windowsissa.
  • Toisto ei vaikuta olevan linjassa, kun tarkkuus on 300 %.
  • Esikatselupaneelin sisältö ei skaalaudu skaalauskertoimen mukaan.
  • Adobe Bridge sovelluksen sisäiset ohjeen ja tukikeskuksen linkit eivät toimi.
  • Kansion välimuistin tyhjentäminen Työkalut-valikosta ei onnistu.
  • Työkalut-valikosta puuttuu Photoshop-vaihtoehto. Korjaus julkaistaan versiossa Photoshop 2020.
  • Ikkuna-valikon Etsi laajennus Exchangella -valinta ei toimi.
  • Älykäs kokoelma ei toimi Bridge 10.0 -versiossa.
  • Bridge koontiversiota ei voida asentaa 64-bittiseen Windows 7 -käyttöjärjestelmään.
  • Luontipäivä vaihtuu tämänhetkiseen päivämäärään, kun avainsanoja käytetään gif- ja png-tiedostoissa.

Lokakuun 2018 versio (9.0)

Ongelma: Bridge CC 2018 -version avulla lisättyjä tunnuksia ei tueta Bridge 2019 -versiossa. Bridge CC 2017 -version tunnukset kuitenkin toimivat hyvin Bridge 2019:ssä.

Tilapäisratkaisu: Lisää Bridge CC 2018 -version tunnukset uudestaan Bridge 2019:ssä.