Tietokoneesi on täytettävä seuraavat tekniset vähimmäisvaatimukset, jotta voit käyttää Camera Raw CC:tä.

Sovellettava versio:

Lokakuun 2018 (11.0) julkaisuversio

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset Camera Raw CC:tä varten

Windows

Vähimmäisvaatimus
Suoritin Intel® Core 2- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (vähintään 2 GHz)
Käyttöjärjestelmä Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 tai Windows 10 (vähintään versio 1703)
RAM Vähintään 2 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt)
Kiintolevytila 2 Gt vapaata kiintolevytilaa ohjelmiston asennusta varten.
Näytön tarkkuus Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen väri
Grafiikkasuorittimen kiihdytystä koskevat vaatimukset
  • AMD: Radeon-grafiikkasuoritin, jossa on DirectX 12- tai OpenGL 3.3 -tuki.
  • Intel: Skylake-grafiikkasuoritin tai sitä uudempi versio, jossa on DirectX 12 -tuki.
  • NVIDIA: grafiikkasuoritin, jossa on DirectX 12- tai OpenGL 3.3 -tuki.
  • OpenGL 3.3- ja DirectX 10 -näytönohjain grafiikkasuorittimeen liittyviä toimintoja varten.
  • 1 Gt VRAM (video-RAM) -muistia. 2 Gt erillistä VRAM-muistia (suositus on 4 Gt) suurikokoisia korkean resoluution, kuten 4K- ja 5K-resoluution, näyttöjä varten.

macOS

Vähimmäisvaatimus
Suoritin Moniytiminen Intel-suoritin, jossa 64-bittisyyden tuki
Käyttöjärjestelmä macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (High Sierra) tai macOS 10.14 (Mojave)
RAM Vähintään 2 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt)
Kiintolevytila 2 Gt vapaata kiintolevytilaa ohjelmiston asennusta varten
Näytön tarkkuus Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen väri
Grafiikkasuorittimen kiihdytystä koskevat vaatimukset
  • AMD: macOS 10.12 ja Metal-tuki.
  • Intel: macOS 10.12 ja Metal-tuki.
  • NVIDIA: macOS 10.12 ja Metal-tuki tai macOS 10.11 ja OpenGL-tuki.
  • OpenGL 3.3- ja DirectX 10 -näytönohjain grafiikkasuorittimeen liittyviä toimintoja varten.
  • 1 Gt VRAM (video-RAM) -muistia. 2 Gt erillistä VRAM-muistia (suositus on 4 Gt) suurikokoisia korkean resoluution, kuten 4K- ja 5K-resoluution, näyttöjä varten.

Camera Raw CC:n kieliversiot

Adobe Camera Raw on saatavilla seuraavilla kielillä:

• English
  • Ranska
  • Saksa
  • Japanese
  • Espanja
  • Italia
  • Brasilian portugali
  • Hollanti
  • Suomi
  • Norsk
  • Ruotsi
  • Tanska
  • Kiina (yksinkertaistettu)
  • Kiina (perinteinen)
  • Korea
  • Polski
  • Tšekki
  • Türkçe
  • Venäjä
  • Українська
  • Magyar

Seuraavat seikat on otettava huomioon toiminnoissa, joissa käytetään grafiikkasuorittimen (GPU) kiihdytystä

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

• Vain 64-bittiset käyttöjärjestelmäversiot
  • OpenGL 3.3 tai sitä uudempi versio

Huomautus:

• Grafiikkasuoritinta koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä ja siihen liittyviä vianmääritystietoja on ohjeaiheessa Adobe Camera Raw’n grafiikkasuoritinta koskevat usein kysytyt kysymykset.
  • Camera Raw ei hyödynnä parhaillaan useampaa kuin yhtä grafiikkasuoritinta. Kahden näytönohjaimen käyttö ei paranna suorituskykyä.
  • Virtuaalikoneissa suoritettavia grafiikkasuorittimia ei ole testattu eikä niitä tueta.
  • Näytönohjain testataan, kun avaat Camera Raw'n ensimmäistä kertaa. Jos testi epäonnistuu, näytönohjain poistetaan käytöstä, vaikka se täyttäisi vähimmäisvaatimukset. Voit yrittää korjata virheen näiden vianmääritysohjeiden avulla. Jotkin näytönohjaimet eivät ole koskaan yhteensopivia Camera Raw'n grafiikkasuorittimen kiihdytystoiminnon kanssa, vaikka ne täyttäisivät vähimmäisvaatimukset.

Näytönohjaimet, joita ei tueta macOS-käyttöjärjestelmässä:

• AMD Radeon HD 6000M -sarja
  • Intel HD 3000/4000 Windows
  • NVIDIA GeForce 9400/9400M
  • NVIDIA GeForce 320M
  • NVIDIA GeForce GT 330M
  • NVIDIA GeForce GT 120/GT 130
  • NVIDIA GeForce 210
  • NVIDIA GeForce GTX 260
  • NVIDIA GeForce 8600M GT
  • NVIDIA GeForce 8800 GT/GS
  • NVIDIA GeForce 9600M GT
  • NVIDIA GeForce 9800 GT
  • NVIDIA Quadro FX 4800N
  • NVIDIA GeForce NVS 3100M