Adobe Creative Cloudin avulla voit pitää yhteyttä työryhmiisi ja luovaan yhteisöön tietokoneen, verkkosivuston ja mobiililaitteen kautta.

Adobe Creative Cloud for mobile ‑sovelluksen avulla voit järjestellä sisältöäsi ja pitää yhteyttä luovaan maailmaasi iPadilla, iPad Prolla, iPhonella, Android-laitteella tai Chromebookilla. Creative Cloud for mobilen avulla voit käyttää kaikkia Creative Cloud ‑tilillesi tallennettuja tiedostoja ja kansioita. Voit myös tehdä saumattomasti yhteistyötä muiden Creative Cloud ‑jäsenten kanssa, lisätä merkintöjä ja jakaa näyttökuvasi.

Tiedostojen selaaminen

Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi. Jos sinulla ei vielä ole Adobe ID:tä, rekisteröidy ja hanki se maksutta.

Jos haluat tarkastella tiedostoja ja kansioita ruudukkonäkymässä, napsauta Tiedostot-välilehteä.

Voit näyttää tiedostot luettelona tai lajitella ne aakkosjärjestykseen napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.

Creative Cloud for iOS:n Tiedostot-välilehti
Creative Cloud for iOS:ssä näkyvät Creative Cloud ‑tiedostot ja ‑kansiot

Tiedostojen ja valokuvien lähettäminen

Creative Cloud ‑sovellus helpottaa tiedostojen tai valokuvien lähettämistä mobiililaitteesta Creative Cloud ‑tilaan. Voit tämän jälkeen synkronoida lähetetyt tiedostot muihin tietokoneisiin tai jakaa tiedostot suoraan Behancessa.

Voit lähettää tiedostoja tai valokuvia mobiililaitteeseen seuraavasti:

1. Napsauta . Android-käyttäjät löytävät tämän kuvakkeen näytön oikealta puolelta. iOS-sovelluksessa plus-merkin kuvake löytyy alapaneelista.

2. Valitse Lataa tiedostoja. Jos haluat ladata useita kuvia, valitse Lataa kuvia (vain Android).

Huomautus:

iOS:n Lataa tiedostoja ‑toiminnolla voit ladata yhden kuvan tai useita kuvia.

3. Valitse ladattavat tiedostot ja napsauta sitten

Lisätietoja Creative Cloud ‑tiedostoista ja ‑kansioista on artikkelissa Tiedostojen hallinta ja synkronointi.

Tiedostojen jakaminen

1. Jokaisen tiedoston oikeassa alakulmassa on kuvake. Napsauta jaettavan tiedoston oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta.

2. Valitse ponnahdusvalikosta Jaa (iOS) tai Lähetä linkki (Android).

3. iOS-käyttäjät:

Tiedosto latautuu, ja tiedoston jakotavaksi voidaan valita muun muassa Air Drop, Viesti tai Mail.

iOS:n Creative Cloud ‑sovelluksen jakovaihtoehdot
    Jaa tiedosto jollakin seuraavista iOS:ssä käytettävissä olevista jakovaihtoehdoista.

Android-käyttäjät:

Tiedoston linkki haetaan, ja tiedosto voidaan jakaa muun muassa sähköpostin, Driven tai Bluetoothin välityksellä.

Androidin Creative Cloud ‑sovelluksen jakovaihtoehdot
    Jaa tiedosto jollakin seuraavista Androidissa käytettävissä olevista jakovaihtoehdoista.

Huomautus:

Voit julkaista kuvat Behanceen suoraan Creative Cloud ‑sovelluksesta (iOS ja Android). Jos haluat julkaista tiedoston Behanceen, avaa tiedosto napsauttamalla sitä Tiedostot-välilehdessä. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta ja valitse Julkaise Behanceen. Valitse kansi, anna tiedot ja napsauta Julkaise.