Adobe Portfolion avulla voit nopeasti ja helposti luoda oman verkkosivuston luovien töidesi esittelemiseksi. Sisältyy maksutta kaikkiin Creative Cloud -tilauksiin.
adobe-portfolio-help (1)

Mikä on Adobe Portfolio?

Kauniit ja yksinkertaiset portfoliosivustot luovien töiden esittelyyn. Kun luova työsi on elämäntyösi, mikään ei ole tärkeämpää kuin kaunis portfolioverkkosivusto. Adobe Creative Cloud -tilauksen mukana maksutta toimitettavalla Portfolio-sovelluksella voit nopeasti ja helposti luoda verkkosivuston, jonka avulla voit esitellä luovia töitäsi. Näin voit keskittyä siihen, mitä teet parhaiten.

Siirry www.myportfolio.com sivulle päästäksesi alkuun!

Mitä ominaisuuksia Adobe Portfolio tarjoaa?

Tyylikkäät asettelut

Esittele luovaa työtäsi monipuolisen optimoitujen asettelujen valikoiman avulla. Ihanteellinen erilaisille luoville aloille, kuten kuvataiteeseen, kuvitukseen, valokuvaukseen, graafiseen suunnitteluun, muotiin, arkkitehtuuriin, liikkuvaan grafiikkaan ja verkkosuunnitteluun.

Joustava mukautettu suunnittelu

Asettelumme tarjoavat pohjan, jolle voit luoda oman ainutlaatuisen portfoliosi. Valitse yksi asettelu lähtökohdaksi ja mukauta se sitten itsesi näköiseksi verkkosivustoksi. Portfolio-sovelluksessa työsi näyttävät kauniilta ja viimeistellyiltä, valitsitpa sitten valmiin tai mukautetun asettelun.

Reagoiva suunnittelu

Varmista, että työsi näyttää hyvältä eri laitteilla, käyttämällä responsiivista asettelua, joka on optimoitu kaiken kokoisille näytöille. Voit muokatessasi esikatsella verkkosivustoa pöytätietokoneella, taulutietokoneella tai mobiililaitteella.

Vaivaton mukautus

Editorimme on suunniteltu helpottamaan verkkosivuston luontia ja muokkaamista. Keskity luomuksiisi häiriöttömän editorin avulla ja totea itse, kuinka visiosi herää henkiin vain muutamalla napsautuksella.

Reaaliaikainen muokkaus

Jos haluat tarkastella muutoksia samalla, kun teet niitä, käytä helppokäyttöistämuokkauskaukosäädintä. Voit mukauttaa kaiken näkemäsi.

Mukautetut toimialueet ja paljon muuta

Paranna omaa verkkosivustoasi henkilökohtaisella URL-osoitteella, Google Analytics -seurannalla, salasanalla suojatulla sivulla, Adobe-kirjasimilla ja muilla ominaisuuksilla.

Vaivaton synkronointi Behance-projektien kanssa

Behance on maailman suurin verkkoympäristö luovan alan töiden esittelyyn ja löytämiseen. Portfolio-sovelluksen avulla voit luoda kauniin, mukautetun verkkosivuston ja Behancen avulla muodostaa yhteyksiä ja antaa ihmisten löytää työsi. Kun päätät synkronoida Portfolio-projektisi Behance-profiiliisi, miljoonat kävijät voivat löytää työsi.

Millaisen verkkosivuston voin luoda Adobe Portfolion avulla?

Adobe Portfolio on optimoitu luovien töiden esittelyyn. Valitse erilaisista asetteluista, jotka on luotu yhtenäisesti sopiviksi erilaisille luoville aloille, kuten kuvataiteeseen, kuvitukseen, valokuvaukseen, graafiseen suunnitteluun, muotiin, arkkitehtuuriin, liikkuvaan grafiikkaan ja verkkosuunnitteluun. Portfoliolla voit ottaa mukaan rajoittamattoman valikoiman töitäsi, mukauttaa sivuja ja hallita suunnittelun, sisällön ja muotoilun jokaista osaa herättääksesi luovan näkemyksesi henkiin.

Mikä on Portfolio-tilauksen hinta?

Portfolio sisältyy seuraaviin tilauksiin: Adobe Creative Cloud All Apps, Adobe Creative Cloud Single App ja Adobe Creative Cloud Photography. Voit lukea lisää Creative Cloud -tilauksista osoitteessa creative.adobe.com/plans.

Mihin Creative Cloud -tilauksiin sisältyy Adobe Portfolio?

Portfolio sisältyy seuraaviin tilauksiin: Adobe Creative Cloud All Apps, Adobe Creative Cloud Single App ja Adobe Creative Cloud Photography. Voit lukea lisää Creative Cloud -tilauksista osoitteessa creative.adobe.com/plans.

screen_shot_2018-08-23at104642am

Miten Behance ja Portfolio liittyvät toisiinsa?

Behance on maailman suurin verkkoympäristö luovan alan töiden esittelyyn ja löytämiseen. Portfolio-sovelluksen avulla voit luoda kauniin, mukautetun verkkosivuston ja Behancen avulla muodostaa yhteyksiä ja antaa ihmisten löytää työsi. Kun päätät synkronoida Portfolio-projektisi Behance-profiiliisi, miljoonat kävijät voivat löytää työsi.

Vaikka Portfolio-sovelluksen ja Behance-palvelun käyttäminen yhtä aikaa tuottaakin töillesi eniten näkyvyyttä, voit käyttää Portfolio-sovellusta myös erikseen.

Jos sinulla on Behance-käyttäjätili:

Kun julkaiset työsi Portfolio-sovelluksessa, se synkronoidaan automaattisesti Behance-profiiliisi. Julkaisuhetkellä näkyvissä on valintaruutu, jonka avulla voit aktivoida tämän vaihtoehdon. Tämä pätee myös toisin päin: kun julkaiset projektia Behance-palvelusta, voit päättää synkronoida sen Portfolio-tiliisi. Huomaa, että mukautettuja sivuja ei synkronoida vaan vain projektit.

Jos sinulla ei ole Behance-käyttäjätiliä:

Heti kun alat julkaista projekteja Portfolio-sovelluksessa, sinulle luodaan automaattisesti Behance-käyttäjätili. Avaa Behance-käyttäjätilisi kirjautumalla osoitteeseen Behance.net samalla Adobe ID -tunnuksella, jota käytät Portfolio-sovellukselle, minkä jälkeen näet synkronoidut projektit profiilissasi. Jos et halua projektiesi näkyvän Behance-profiilissasi, voit säätää yksityisyysasetuksia tai poistaa projektit.

Voinko ladata töitäni suoraan Portfolio-sovellukseen?

Kyllä, voit ladata töitäsi suoraan Portfolio-sovellukseen.

Aloita lisäämällä projektin ja mukautetun sivun sisältö valitsemalla vasemmasta sarakkeesta + -kuvake. Vaikka projektisisällöt synkronoidaan Behance-palvelun ja Portfolio-sovelluksen välillä, tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että projektisisältö on ladattava vain kerran, ja voit käyttää sitä molemmissa palveluissa. Voit kuitenkin käyttää Portfolio-sovellusta yksinäänkin sisällön lisäämiseen.

Voinko ostaa Adobe Portfolio -sovelluksen ilman Photography-tilausta?

Portfolio on uusi työkalu, joka on saatavilla vain seuraavien tilausten osana: Adobe Creative Cloud All Apps, Adobe Creative Cloud Single App ja Adobe Creative Cloud Photography. Voit lukea lisää Creative Cloud -tilauksista osoitteessa creative.adobe.com/plans.