Organisaation hallinta

Tällä sivulla voit tarkastella organisaatiosi tietoja.

Organisaation tiedot

Kun olet hyväksynyt kutsun liittyä jälleenmyyjänä Adobe Value Incentive Program -ohjelmaan, tällä sivulla luetellaan organisaatiosi tiedot.

Ensisijainen yhteyshenkilö

Tässä osassa annetaan ensisijaisen yhteyshenkilön tiedot:

• Jälleenmyyjän tunnus – Näyttää organisaation yksilöllisen tunnistenumeron.
  • Jälleenmyyjien vastuuhenkilö – Näyttää jälleenmyyjätilistä vastaavan ensisijaisen yhteyshenkilön tai vastuuhenkilön nimen ja sähköpostiosoitteen.

Organisaation tiedot

Tässä osassa näytetään jälleenmyyjäorganisaation tiedot.

• Organisaation nimi – Jälleenmyyjäorganisaation virallinen nimi
  • Maa/alue – Maa, jossa jälleenmyyjä toimii
  • Osoite – Katuosoite, joka sisältää myös postitoimipaikan ja postinumeron

Tarvitsetko lisää apua?

Tietoja Adobe Value Incentive Program -ohjelmasta saat VIP-ohjelmaoppaasta.

Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä keskustelun, puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Adoben kanavakumppaneiden ja jälleenmyyjien tuki

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa