Tällä sivulla voit tarkastella organisaatiosi tietoja.

Organisaation tiedot

Kun olet hyväksynyt kutsun liittyä jälleenmyyjänä Adobe Value Incentive Program -ohjelmaan, tällä sivulla luetellaan organisaatiosi tiedot.

Ensisijainen yhteyshenkilö

Tässä osassa annetaan ensisijaisen yhteyshenkilön tiedot:

• Jälleenmyyjän tunnus – Näyttää organisaation yksilöllisen tunnistenumeron.
  • Jälleenmyyjien vastuuhenkilö – Näyttää jälleenmyyjätilistä vastaavan ensisijaisen yhteyshenkilön tai vastuuhenkilön nimen ja sähköpostiosoitteen.

Organisaation tiedot

Tässä osassa näytetään jälleenmyyjäorganisaation tiedot.

• Organisaation nimi – Jälleenmyyjäorganisaation virallinen nimi
  • Maa/alue – Maa, jossa jälleenmyyjä toimii
  • Osoite – Katuosoite, joka sisältää myös postitoimipaikan ja postinumeron

Tarvitsetko lisää apua?

Tietoja Adobe Value Incentive Program -ohjelmasta saat VIP-ohjelmaoppaasta.

Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä keskustelun, puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Adoben kanavakumppaneiden ja jälleenmyyjien tuki