Ratkaise näiden ohjeiden avulla E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED-virhe, joka ilmenee aktivoitaessa Adobe Digital Editions -ohjelmaa tai ladattaessa sähköistä kirjaa.

E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED-virhe saattaa esiintyä seuraavissa tilanteissa:

• Kun aktivoit Adobe Digital Editions 1.x -version
  • Kun lataat ja avaat EPUB-tiedostoja

Virhe Adobe Digital Editions 1.x:n aktivoinnin yhteydessä

Adobe Digital Editions -ohjelman aktivoinnin yhteydessä saatat saada seuraavan virheviestin:

E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED http://adeactivate.adobe.com/adept/Activate

Tämä virhe saattaa esiintyä, jos jotkin seuraavista järjestelmäasetuksista ovat virheellisiä:

• Kellonaika
  • Päiväys
  • Aikavyöhyke

Ratkaisu: Korjaa kellonaikaa, päiväystä ja aikavyöhykettä koskevat asetukset

Tarkista huolellisesti, että laitteen järjestelmän kellonaika, päiväys ja aikavyöhyke ovat oikein sijaintiisi nähden. Ajan asetuksiin pääsee napsauttamalla tai kaksoisnapsauttamalla kelloa. Tarkista lisäksi, onko kesäaikatoiminto käytössä aikavyöhykkeelläsi.

Virhe ladattaessa sähköistä kirjaa

Saatat saada seuraavan viestin, kun yrität ladata ja avata sähköistä kirjaa:

E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED-virhe kirjaa ladattaessa
E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED-virhe kirjaa ladattaessa

Adobe Digital Editions (ADE) käyttää ACSM-tiedostoja sähköisten kirjojen lataamiseen. Kun ostat sähköisen kirjan, saat ACSM-tiedoston. ACSM-tiedosto avataan Adobe Digital Editions -ohjelmalla, joka lataa sähköisen kirjan. ACSM-tiedosto sisältää vanhenemisajankohdan, ja jos et lataa kirjaa kyseisessä ajassa, sähköistä kirjaa ei voi ladata.

Ratkaisu: Yritä ladata sähköinen kirja uudelleen

Ongelman korjaamiseksi lataa kirja uudelleen kirjaston verkkosivustolta tai kirjakaupasta. Kun lataat ACSM-tiedoston, varmista, että avaat sen heti, jotta voit ladata valitsemasi kirjan ilman virheitä.