Adobe-sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Lue, miten Adobe FrameMaker- ja Adobe RoboHelp -sovellusten uusimmat versiot asennetaan Adobe.com-sivustolta lataamisen jälkeen, ja etsi resursseja virhekoodien vianmääritykseen.

Lataaminen ja asentaminen Adobe.com-sivustolta

1. Lataa tuote osoitteesta Adobe.com.

2. Avaa Adoben verkkosivustolta lataamasi asennustiedosto.

3. Siirry kohtaan Set-up.exe tuotekansion sisällä.

4. Suorita Set-up.exe kaksoisnapsauttamalla sitä.

5. Kun asennusohjelman ikkuna aukeaa, kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, jollet vielä ole kirjautunut.

6. Toimi asennuskehotteiden ohjeiden mukaisesti, kunnes asennus on valmis.

Asentaminen DVD-levyltä (vuoden 2019 ja vanhemmat versiot)

Huomautus:

DVD-levyltä asentamista tuetaan vain vuoden 2019 ja sitä vanhemmissa FrameMaker- ja RoboHelp-versioissa. Uusin sovellusversio on saatavissa vain Adobe.com-sivustolta tilauksen kautta.

1. Aseta tuotteen DVD-levy DVD-asemaan.

2. Siirry kohtaan Set-up.exe tuotekansion sisällä.

3. Suorita Set-up.exe kaksoisnapsauttamalla sitä.

4. Kun asennusohjelman ikkuna aukeaa, kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, jollet vielä ole kirjautunut.

5. Toimi asennuskehotteiden ohjeiden mukaisesti, kunnes asennus on valmis.

Enemmän tällaisia