Lue, miten sovelluksen asennetaan DVD-levyltä, ladataan Adobe.com-sivustolta ja etsitään resursseja vikakoodien vianmääritykseen.

Asentaminen DVD-levyltä

1. Aseta tuotteen DVD-levy DVD-asemaan.

2. Siirry kohtaan Set-up.exe tuotekansion sisällä.

3. Suorita Set-up.exe kaksoisnapsauttamalla sitä.

4. Kun asennusohjelman ikkuna aukeaa, kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, jollet vielä ole kirjautunut.

5. Toimi asennuskehotteiden ohjeiden mukaisesti, kunnes asennus on valmis.

Lataaminen ja asentaminen Adobe.com-sivustolta

1. Lataa tuote osoitteesta Adobe.com.

2. Avaa Adoben verkkosivustolta lataamasi asennustiedosto.

3. Siirry kohtaan Set-up.exe tuotekansion sisällä.

4. Suorita Set-up.exe kaksoisnapsauttamalla sitä.

5. Kun asennusohjelman ikkuna aukeaa, kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, jollet vielä ole kirjautunut.

6. Toimi asennuskehotteiden ohjeiden mukaisesti, kunnes asennus on valmis.