Adobe Creative Cloudin verkon päätepisteet

Creative Cloudin verkon päätepisteitä koskeva selitys.

Esittely

Tässä dokumentissa on lueteltu osana Adobe Creative Cloudia käytettävissä olevien sivustojen ja erikoispalveluiden verkon päätepisteet. Tässä dokumentissa esitetyn palvelimen ja toimialueiden on oltava käytettävissä porteissa 80 ja 443, jotta sovellukset ja palvelut toimivat oikein.

Lataa verkon päätepisteet

Lataa Creative Cloud -verkon päätepisteet sisältävä tekstitiedosto

Adobe päivittää säännöllisesti tässä dokumentissa esitetyt verkon päätepisteet. Tarvitset päätepisteiden päivitetyn luettelon, jotta organisaatiosi loppukäyttäjien käyttöön annetut Adoben sovellukset ja palvelut toimivat varmasti ilman keskeytyksiä.

Lataa verkon päätepisteiden päivitetyn luettelon sisältävä tekstitiedosto napsauttamalla alla olevaa Lataa-painiketta. Sen avulla voit käyttää päätepisteitä tarpeen mukaan. Koska päätepisteet päivitetään säännöllisesti, voit myös käyttää mitä tahansa tekstitiedostojen vertailutyökalua ja verrata uusinta päätepisteiden luetteloa juuri käyttämääsi tai aikaisemmin lataamaasi luetteloon.

Lataa verkon päätepisteet Lataa verkon päätepisteet

Creative Cloud -palvelut

Creative Cloud ‑palvelut, jotka on esitetty tässä dokumentissa, voidaan jakaa useisiin tyyppeihin:

Tyyppi

Kuvaus

Käyttöönotto

Antaa oikeudet sovellusten ja päivitysten käyttöön asennusta varten. Esimerkki: Creative Cloud ‑tietokonesovellus tarvitsee käyttöönottopalveluita päivitysten toimittamista varten.

Lisensointi

Todentaa käyttäjät ja antaa heille oikeudet Creative Cloud ‑sovellusten ja Creative Cloud ‑palveluiden käyttöön. Esimerkki: yksittäiset Creative Cloud ‑sovellukset käyttävät lisensointipalveluita vahvistaakseen, että käyttäjä on lisensoitu asianmukaisesti asennetun ohjelmiston käyttöä varten.

Ydin

Antaa oikeudet Creative Cloud ‑toiminnon suoraan käyttöön. Esimerkki: kirjasimien synkronointi on ydinpalvelu. Ydinpalvelut ovat riippuvaisia lisensointipalveluista.

Lisä

Antaa oikeudet valinnaisten tietojen tai ohjeiden käyttöön. Esimerkki: Adoben ohjedokumentaation tarjoavat lisäpalvelut. Lisäpalvelut eivät ole riippuvaisia mistään muusta palvelusta.

Huomautus:

Jos sinulla on oma varmennesäilö, varmista, että siihen päivitetään Amazonin uusimmat varmenteiden päämyöntäjät, jotka ovat saatavana täältäLisätietoja on tässä artikkelissa.

Kaikki Adoben palvelut

Salli seuraavat päätepisteet kaikkien Adoben palveluiden käyttöä varten:

URL

Kuvaus

p13n.adobe.io
*.adobesc.com

*.licenses.adobe.com

*.adobelogin.com

*.ftcdn.net

*.behance.net

*.adobedtm.com

*.demdex.net

*.demandbase.com

*.adobeoobe.com

*.macromedia.com

adbemdigitalmediarebootprod2.112.2o7.net

*.edgefonts.net

*.adobejanus.com

*.adobeccstatic.com

*.adobess.com

Katso muut kuin selainpohjaiset palvelut

*.photoshop.com

*.adobeexchange.com

Katso selainpohjaiset palvelut

*.adobecce.com

Tarvitaan Creative Cloud for enterprise ‑palveluita varten.

*.businesscatalyst.com

*.worldsecuresystems.com

Tarvitaan Business Catalystia ja Adobe Musea varten.

*.digicert.com

Tarvitaan HTTPS-varmenteiden asentamista varten.

*.adobe.com

*.adobe.io

*.adobecc.com

fonts.adobe.com

*.typekit.net

*.typekit.com

*.omtrdc.net

*.adobetag.com

Adoben URL-osoitteet, joita tarvitaan erilaisten palveluiden, kuten ohjesivujen, kirjasimien ja Admin Consolen, käyttöä varten.

*.acrobat.com

*.adobesign.com

*.adobesigncdn.com

*.echosign.com

*.echocdn.com

*.bam.nr-data.net

*.cookielaw.org

*.newrelic.com

*.onetrust.com

Tarvitaan Adobe Acrobat ‑palveluita varten.

*.adobe.io

*.adbephotos.com

*.adbecrsl.com

*.adobe.com

api.mapbox.com

Tarvitaan Adobe Lightroom ‑palveluita varten.

*.creativecloud.com

Tarvitaan Edge Web Fonts ‑kirjasimien tarkastelua varten.

adobe.ly

Tarvitaan Adobe Creative Cloud for enterprisea varten. Kuvat jaetaan tällä URL-kuviolla.

*.adobeku.com

Adobe Color ‑sivusto

*.symantec.com

*.thawte.com

*.geotrust.com

*.omniroot.com

*.verisign.com

*.globalsign.com

*.godaddy.com

*.ctldl.windowsupdate.com

*.symcb.com

*.symcd.com

Tarvitaan SSL-varmenteiden ja DNS-tietojen hakua varten. Kirjautuminen Creative Cloudiin edellyttää suojattua yhteyttä. SSL-varmenteiden vahvistamiseksi kirjautumiseen käytettävän tietokoneen on kuitenkin kommunikoitava näiden palvelimien kanssa.

*.omniture.com

Tarvitaan Adobe Analyticsia varten.

cc-api-cp.adobe.io

s3*.amazonaws.com

indd.adobe.com

Tarvitaan InDesign Publish Onlinea varten.

api.account.adobe.com Tarvitaan osoitetta account.adobe.com varten.

ccext.adobe.io/**

ccext-public.adobe.io/**

ccext-cdn.adobecces.com/**

cc-ext-prod-pkgs.s3.amazonaws.com/Extensions/**

Tarvitaan Adobe XD ‑lisäosan tukea varten.

Muut kuin selainpohjaiset palvelut

Alla on esitetty Adoben ylläpitämien palveluiden päätepisteet, jotka on tarkoitettu käytettäviksi muilla kuin selainpohjaisilla asiakasohjelmilla, esimerkiksi Creative Cloud ‑sovelluksilla. Luettelossa esitetyt ydinpalvelut sisältyvät Creative Cloud ‑tuotteisiin. Luettelossa esitetyt lisensointi- ja käyttöönottopalvelut eivät kuulu yksinomaan Creative Cloudiin, vaan ne ovat Adoben sovellusten ja ylläpidettyjen palveluiden käytössä. Alla olevan taulukon oikeassa sarakkeessa lueteltujen sovellusten tiedetään käyttävän näitä sivustoja luettelon julkaisuhetkellä.

Creative Cloud päivitetään säännöllisin väliajoin. Siksi on mahdollista, että näitä sivustoja käyttävät myös muut sovellukset, joita ei ole luettelossa. On myös mahdollista, että Creative Cloud ‑sovellukset käyttävät muita palveluita, joita ei ole tässä taulukossa.

Synkronointi

Palvelun tyyppi: ydin

Koskee seuraavia

Palvelut, jotka tarjoavat tiedostojen synkronointiin, tallennukseen ja jakamiseen liittyviä toimintoja Creative Cloud ‑tallennustilassa, sekä näiden toimintojen asetukset

*.adobesc.com

cc-collab.adobe.io

cc-api-cp.adobe.io

comments.adobe.io

sharedcloud-production*.s3.amazonaws.com

acpprodva7apollo.blob.core.windows.net/acp-prod-va7-data*

platform-cs*.adobe.io

acp-ss-*.adobe.io

*.adobess.com

ccext.adobecces.com

p13n.adobe.io

After Effects

Dreamweaver

Illustrator

InDesign

Muse

Photoshop

Premiere Pro

Adobe XD

Kirjastopalvelut

Palvelun tyyppi: ydin

Koskee seuraavia

Palvelut, jotka tarjoavat erityisesti Creative Cloud ‑kirjastoihin liittyviä palveluita

cc-api-storage*.adobe.io

assets.adobe.com

assets2.adobe.com

helpx.adobe.com

fonts.adobe.com

use.typekit.net

adobeexchange.com

*.adobesc.com

cc-collab.adobe.io

adbemdigitalmediarebootprod2.112.2o7.net

polka.typekit.com

wwwimages2.adobe.com

sstats.adobe.com

assets.adobedtm.com

cdn.tt.omtrdc.net

api.demandbase.com

*.ftcdn.net

*.behance.net

dpm.demdex.net

cc-api-image.adobe.io/createagc

cc-api-image-x.adobe.io/agctosvg

platform-cs*.adobe.io

acp-ss-*.adobe.io

*.adobess.com

invitations.adobe.io

public.adobecc.com

libraries.adobe.io

Huomautus: kirjastopalvelut ovat riippuvaisia Adobe Stock ‑palveluista.

After Effects

Illustrator

InDesign

Photoshop

Premiere Pro

Adobe XD

Stock-palvelut

Palvelun tyyppi: ydin

Koskee seuraavia

Adobe Stockin avulla voit käyttää, hallita ja ostaa rojaltimaksuttomia resursseja saumattomasti Creative Cloud ‑sovelluksissa.

stock.adobe.com

*.astockcdn.net

ims-na1.adobelogin.com

adobeid-na1.services.adobe.com

cc-api-assets.adobe.io

a3.behance.net

a5.behance.net

api.behance.net

adobe.demdex.net

sstats.adobe.com

dpm.demdex.net

assets.adobedtm.com

adobe.tt.omtrdc.net

as.ftcdn.net

as1.ftcdn.net

as2.ftcdn.net

p.typekit.net

use.typekit.net

store1.adobe.com

adobe.com

bam.nr-data.net

*.adobe.io

*s3*.amazonaws.com

*.ftcdn.net

bat.bing.com

c.betrad.com

c.evidon.com

googleads.g.doubleclick.net

js-agent.newrelic.com

snap.licdn.com

www.everestjs.net

www.facebook.com

www.googleadservices.com

www.googletagmanager.com

wwwimages2.adobe.com

match.prod.bidr.io

scripts.demandbase.com

cdn.inpwrd.net

ct.pinterest.com

d9.flashtalking.com

pixel.quantserve.com

9212252.fls.doubleclick.net

After Effects

Illustrator

InDesign

Photoshop

Premiere Pro

Kirjasinpalvelut

Palvelun tyyppi: ydin

Koskee seuraavia

Verkkokirjasinpalvelut

fonts.adobe.com

api.typekit.com

use.edgefonts.net

adobetag.com

adobe.demdex.net

ans.oobesas.adobe.com

After Effects

Dreamweaver

Illustrator

InDesign

Muse

Photoshop

Premiere Pro

Creative SDK

Palvelun tyyppi: ydin

Koskee seuraavia

Creative Cloud ‑palveluiden laajentamiseen käytetyt palvelut

api.adobe.io

Kaikki

Kauppiaslaajennuspalvelu

Palvelun tyyppi: ydin

Koskee seuraavia

Adobe Exchange ‑sivuston ja kyseisen sivuston myymien laajennusten käyttämät palvelut

adobeexchange.com/api

Audition

Dreamweaver

Flash

Professional

Illustrator

InCopy

InDesign

Lightroom

Muse

Photoshop

Prelude

Premiere Pro

Tietokonesovellusten lisensointipalvelut

Palvelun tyyppi: lisensointi

Koskee seuraavia

Aktivointipalveluita käyttävien tietokonesovellusten lisensointipalvelut

*.licenses.adobe.com

Kaikki

Delegoitujen tuotteiden Adobe ID:iden rekisteröintiin käytettävät palvelut

api-cna01.adobe-services.com

supportanyware.adobe.io

Kaikki

Tarvitaan Adobe Application Manageria varten.

www.adobe.com

Kaikki

Adobe Enterprise ID:iden ja Creative Cloud for enterprisen käyttöoikeuksien hallinnoinnista vastaavan IT-henkilökunnan sivusto

lcs-cops.adobe.io

Kaikki

Tarvitaan Adobe Genuine Integrity Serviceä varten.

genuine.adobe.com

prod.adobegenuine.com

gocart-web-prod-*.elb.amazonaws.com

na1e.services.adobe.com

Kaikki

Todennus- ja valtuutuspalvelut

Palvelun tyyppi: lisensointi

Koskee seuraavia

Adoben ylläpitämät todennus- ja valtuutuspalvelut

*.adobelogin.com

ims-na1.adobelogin.com

ims-prod06.adobelogin.com

ims-prod07.adobelogin.com

adobeid-na1.services.adobe.com

na1e-acc.services.adobe.com

na1r.services.adobe.com

ams.adobe.com

oobe.adobe.com

federatedid-na1.services.adobe.com

awcm177.awmdm.com

adobelogin.prod.ims.adobejanus.com

services.prod.ims.adobejanus.com

www-prod.adobesunbreak.com

*.adobess.com

auth.services.adobe.com

Kaikki

Käyttöönotto- ja täytäntöönpanopalvelut

Palvelun tyyppi: käyttöönotto

Koskee seuraavia

Creative Cloudin käyttöönotto- ja täytäntöönpanopalveluiden sekä Creative Cloud Packagerin isännät

ccmdls.adobe.com

ccmdl.adobe.com

*.oobesaas.adobe.com

mir-s3-cdn-cf.behance.net

swupmf.adobe.com

swupdl.adobe.com

prod.acp.adobeoobe.com

oobe.adobe.com

lm.licenses.adobe.com

exception.licenses.adobe.com

cs.licenses.adobe.com

pubcerts.licenses.adobe.com

*.productrouter.adobe.com

workflow.licenses.adobe.com

resources.licenses.adobe.com

s3.amazonaws.com

ffc-icons.oobesaas.adobe.com

cdn-ffc.oobesaas.adobe.com/*

acc.adobeoobe.com

armmf.adobe.com

ardownload.adobe.com (vain HTTP)

ardownload2.adobe.com (vain HTTPS)

agsupdate.adobe.com

Kaikki

Team Projects ‑palvelu

Palvelun tyyppi: videoyhteistyö

Koskee seuraavia

Palvelu, joka tarjoaa Creative Cloud ‑sovelluksiin integroitua ja yhteistyöhön perustuvaa videoiden muokkausta työryhmille ja yritysasiakkaille.

adobe.com

amazonaws.com

adobe.io

cc-api-sharedproductions-prerelease.adobe.io

cc-api-teamprojects.adobe.io

cc-api-teamprojects-ue1.adobe.io

cc-api-teamprojects-ew1.adobe.io

cc-api-teamprojects-an1.adobe.io

docs.aws.amazon.com/general/latest/gr/

rande.html#s3_region

After Effects

Premiere Pro

Prelude

Adobe Media Encoder

Puhe tekstiksi ‑palvelu

Palvelun tyyppi: Äänen transkriptio

Koskee seuraavia

Palvelu, joka tarjoaa

äänen transkriptioita

videoiden muokkaussovelluksia varten.

adobe.com

adobe.io

adobe-voice.adobe.io

adobe-voice-va7.adobe.io

adobe-voice-nld2.adobe.io

blob.core.windows.net

Premiere Pro

Sisällön aitouspalvelu

Palvelun tyyppi: ydin

Koskee seuraavia

Antaa käyttäjille mahdollisuuden tarkastella kaikkia metatietoja ja muokata historiaa Sisällön valtuudet -toimintoa tukevista kuvista.

cai.adobe.io

cai-identity.adobe.io

Photoshop

Behance

Lightroom Sync Service

Palvelun tyyppi: ydin

Koskee seuraavia

Tarvitaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja yhteyden luotettavuuden varmistamiseksi.

oz-prod*.s3*.amazonaws.com

Lightroom

Selainpohjaiset palvelut

Alla on esitetty ylätason URL-osoitteet Adoben sivustoille, jotka mahdollistavat Creative Cloud ‑palveluiden käytön ja joita käytetään selaimesta. Oikeassa sarakkeessa lueteltujen sovellusten tiedetään käyttävän näitä sivustoja luettelon julkaisuhetkellä. Creative Cloudin päivitysten vuoksi on mahdollista, että näitä sivustoja käyttävät myös sellaiset sovellukset, joita ei ole luettelossa.

Creative Cloud
Palvelun tyyppi: ydin, lisä

Creative Cloudin pääsivusto.

Näiden URL-osoitteiden estäminen estää useimpien tai kaikkien synkronointi-, tallennus- ja jakopalveluiden tallennustilan, käyttäjien ja työryhmien hallinnollisen ohjauspaneelin sekä Creative Cloud ‑sivuston kautta käytettävien muiden toimintojen käytön. Se ei estä sellaisten palveluiden käyttöä, joilla on omat yhteyspisteensä. Tällainen on esimerkiksi Adobe Fonts. Jos haluat estää synkronointi-, tallennus- ja jakotoimintojen käytön, mutta et käyttäjätilien hallinnan käyttöä, varmista, että järjestelmänvalvojat eivät kuulu eston piiriin.

adobe.com

assets.adobe.com

assets2.adobe.com

creative.adobe.com

express.adobe.com

myportfolio.com

api.account.adobe.com

Kaikki

Adobe Stock ‑palvelut

Palvelun tyyppi: ydin

Adobe Stockin avulla voit käyttää, hallita ja ostaa rojaltimaksuttomia resursseja saumattomasti Creative Cloud ‑sovelluksissa.

stock.adobe.com

*.astockcdn.net

ims-na1.adobelogin.com

adobeid-na1.services.adobe.com

cc-api-assets.adobe.io

a3.behance.net

api.behance.net

adobe.demdex.net

sstats.adobe.com

dpm.demdex.net

assets.adobedtm.com

adobe.tt.omtrdc.net

as.ftcdn.net

as1.ftcdn.net

as2.ftcdn.net

fonts.adobe.com

p.typekit.net

use.typekit.net

store1.adobe.com

adobe.com

bam.nr-data.net

*.adobe.io

*s3*.amazonaws.com

*.ftcdn.net

bat.bing.com

c.betrad.com

c.evidon.com

googleads.g.doubleclick.net

js-agent.newrelic.com

snap.licdn.com

www.everestjs.net

www.facebook.com

www.googleadservices.com

www.googletagmanager.com

wwwimages2.adobe.com

match.prod.bidr.io

scripts.demandbase.com

cdn.inpwrd.net

ct.pinterest.com

d9.flashtalking.com

pixel.quantserve.com

9212252.fls.doubleclick.net

After Effects

Illustrator

InDesign

Photoshop

Premiere Pro

Adobe Bridge

Behance

Palvelun tyyppi: ydin

Behance on verkkoympäristö, jossa ympäri maailmaa toimivat luovien alojen ammattilaiset voivat esitellä luovat työnsä sekä etsiä muiden luovia töitä ja tutustua niihin. Eri toimi- ja tieteenaloilla toimivat luovien alojen ammattilaiset esittelevät käynnissä olevat työnsä ja valmiit portfolionsa.

Behance tukee myös monien muiden sivustojen portfolioiden näyttöä, mukaan lukien AdWeek ja LinkedIn.

HUOMAUTUS: Behancen käyttäjät voivat lähettää ja jakaa käyttäjien tuottamia sisältöjä, jotka eivät sovellu alle 18-vuotiaille ja jotka eivät ehkä ole laillisia kaikissa maissa. Saat lisätietoja Behancen sisältökäytännöistä osoitteesta Behance.net.

prosite.com

Creative Cloud ‑tietokonesovellus

Illustrator

InDesign

Photoshop

Adobe Story Plus

Palvelun tyyppi: ydin

Yhteistyöhön perustuva komentosarjojen kehitystyökalu, jota käytetään aikataulujen ja tuotantoraporttien luomiseen sekä verkkoyhteistyön tukemiseen.

story.adobe.com

Premiere Pro

Prelude

PhoneGap Build

Palvelun tyyppi: ydin

PhoneGap-sovelluskehykseen perustuva pilvipohjainen palvelu, jonka avulla voit helposti rakentaa mobiilisovelluksia pilvessä.

build.phonegap.com

Dreamweaver

Adobe Fonts

Palvelun tyyppi: ydin

Sivustoissa käytettävien isännöityjen kirjasimien tilauspohjainen kirjasto.

fonts.adobe.com

typekit.com

use.typekit.net

use.typekit.com

p.typekit.net

data.typekit.net

state.typekit.net

polka.typekit.net

polka.typekit.com

api.typekit.com

dnzuu5synxxfk.cloudfront.net

Creative Cloud ‑tietokonesovellus

After Effects

Dreamweaver

Illustrator

InDesign

Muse

Photoshop

Premiere Pro

Business Catalyst

Palvelun tyyppi: ydin

Business Catalyst Service on yhtenäinen isäntäympäristö, jonka ansiosta voit työskennellä haluamassasi muokkausympäristössä ja luoda sivustoja ilman palvelimen puoleista koodausta.

businesscatalyst.com

Dreamweaver

Muse

Adobe Digital Publishing Suite

Palvelun tyyppi: ydin

Mahdollistaa esimerkiksi esitteiden, portfolioiden, vuosikirjojen ja vuosiraporttien tuottamiseen käytettävien iPad-sovellusten luonnin, kehittämisen ja toimituksen. Creative Cloud ‑jäsenyydellä voit rakentaa rajattoman määrän iPad-sovelluksia ja lähettää ne Apple App Storeen.

digitalpublishing.acrobat.com

InDesign

Adobe Color

Palvelun tyyppi: ydin

Antaa käyttäjille mahdollisuuden väriteemojen luomiseen, nimeämiseen, merkitsemiseen ja jakamiseen verkossa. Integroitujen tuotteiden avulla käyttäjät voivat käyttää Adobe Coloria tietokonesovelluksen sisäänrakennettujen paneelien kautta ja ladata minkä tahansa julkisen väriteeman Adobe Swatch Exchange (ASE) ‑tiedostona, jonka voi tuoda ja käyttää taideteoksen teemana.

color.adobe.com

Photoshop

Illustrator

InDesign

After Effects

Flash Pro

Acrobat.com

Palvelun tyyppi: ydin

Antaa sinulle mahdollisuuden luoda ja yhdistellä Adobe Export PDF ‑tiedostoja, luoda ja jaella lomakkeita sekä tallentaa ja jakaa tiedostoja verkossa.

acrobat.com

Acrobat

EchoSign

Palvelun tyyppi: ydin

Antaa sinulle mahdollisuuden allekirjoittaa ohjelmistoja sähköisesti verkossa. Voit lähettää dokumentteja ja sopimuksia, allekirjoittaa ne sähköisesti, seurata niitä ja arkistoida ne turvallisesti.

echosign.adobe.com

Acrobat

Frame.io Palvelun tyyppi: ydin
Turvallinen pilvipohjainen videoiden tarkastelu- ja yhteistyöalusta videotiimeille ja niiden sidosryhmille. Voit jakaa mediaa, ja sidosryhmät voivat tehokkailla merkintätyökaluilla lisätä siihen kommentteja videoruudun tarkkuudella. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen yhteistyön koko projektin aikana.

Frame.io:n ja liittyvien palvelujen

käytön salliminen:

s3-us-west-2.amazonaws.com

s3.amazonaws.com

app.frame.io

api.frame.io

socket.frame.io

frameio-application-production.s3- accelerate.amazonaws.com

d24n15hnbwhuhn.cloudfront.net

frameio-assets-production.s3-accelerate.amazonaws.com

Frame.io

Premiere Pro

After Effects

Frame.io-sovelluksen käyttäminen verkossa, Adobe Premiere Prossa, After Effectsissä tai jossakin muussa integraatiossa:

*.frame.io

*.f.io

frameio-application-production.s3-accelerate.amazonaws.com

frameio-assets.s3.amazonaws.com

frameio-assets-production.s3-accelerate.amazonaws.com

wss://sockets.frame.io

applications.frame.io

Huomautus: Salli seuraavat, jos et voi sallia osoitetta *.frame.io:

activate.frame.io

assets.frame.io

accounts.frame.io

picture.frame.io

stream.frame.io

drm.frame.io

static-assets.frame.io

app.frame.io

support.frame.io

transferapp.frame.io

external-assets.frame.io

Frame.io

Premiere Pro

After Effects

Ulkoisten maksupalvelun tarjoajien, sovelluksen sisäisen tukikeskustelun, analytiikan, tuote-esittelyjen ja sovellusten valvonnan salliminen:

checkout.stripe.com

js.stripe.com

m.stripe.network

js.intercomcdn.com

widget.intercom.io

static.intercomassets.com

nexus-websocket-a.intercom.io

nexus-websocket-b.intercom.io

wss://nexus-websocket-a.intercom.io

wss://nexus-websocket-b.intercom.io

cdn.segment.io

api.segment.io

d24n15hnbwhuhn.cloudfront.net

google-analytics.com

fast.appcues.com

api.appcues.net

my.appcues.com

sentry.io

Admin Console

Palvelun tyyppi: lisensointi

Adobe Enterprise ID:iden ja Creative Cloud for enterprisen käyttöoikeuksien hallinnoinnista vastaavan IT-henkilökunnan sivusto

adminconsole.adobe.com

*.services.adobe.com

prod.acp.adobeoobe.com

lcs-entitlement.adobe.io/v1/user

lcs-entitlement.adobe.io/v1/trial

lcs-cops.adobe.io

lcs-robs.adobe.io

lcs-entitlement.adobe.io

lcs-ulecs.adobe.io

Adoben lisensointisivusto

Palvelun tyyppi: lisensointi

Määrälisenssiasiakkaat voivat seurata tilitietoja Adoben lisensointisivuston (LWS) kautta.

licensing.adobe.com

Adoben julkinen sivusto

Palvelun tyyppi: lisä

Adoben julkinen sivusto. Toinen URL-osoite on kuvien tallennussivusto, johon Adoben julkinen sivusto viittaa.

adobe.com

wwwimages.adobe.com

Adobe Store

Palvelun tyyppi: lisä

Adobe Store ‑verkkokauppa

store.adobe.com

store1.adobe.com

store2.adobe.com

store3.adobe.com

Photoshop-sivusto

Palvelun tyyppi: lisä

Photoshop-kuvantamispalveluiden sivusto

photoshop.com

Kolmansien osapuolten sivustot

Seuraava taulukko on ei-tyhjentävä luettelo kolmansien osapuolten sivustoista, joita yksi tai useampi luova Creative Cloud ‑sovellus voi käyttää. Adobe ei vastaa yhdenkään sivuston toiminnasta tai hallinnasta. Näistä sivustoista saatavana olevat tuotteet tai palvelut eivät millään tavalla kuulu Adobe Creative Cloudin tuotevalikoimaan. Näiden sivustojen linkit tarjotaan käyttäjille siksi, että he voivat käyttää kolmannen osapuolen luovaa sisältöä helpommin tai hankkia lisätietoja Creative Cloudin kanssa yhteensopivista kolmansien osapuolten työkaluista. Kummassakin tapauksessa ne ovat valinnaisia ja täydentävät käyttäjän Creative Cloudiin liittyvää käyttökokemusta.

access.imageclub.com

play.google.com

www.flickr.com

chrome.google.com

soundcloud.com

www.freedb.org

developer.apple.com

subversion.tigris.org

www.ietf.org

framework.zend.com

twitter.com

www.microsoft.com

ftp.yourdomain.com

www.amazon.com

www.mp3licensing.com

itunes.apple.com

www.apple.com

www.python.org

jquerymobile.com

www.color.org

www.rulesforuse.org

maps.google.com

www.eclipse.org

www.shutterfly.com

msdn.microsoft.com

www.facebook.com

www.zoomify.com

www.evidon.com

www.betrad.com

*.uservoice.com

Alueelliset päätepisteet

Monet yllä mainituista päätepisteistä käyttävät maantieteellisiä aliaksia tai IP-osoitteita. Varmista, että palomuurisi tukee aliaksia.

Adoben palvelut on myös hajautettu vikasietoisesti useille eri alueilla oleville palvelimille. Nämä isännät voivat muuttua useista syistä, kuten järjestelmän kuormituksesta. Emme suosittele IP-osoitteiden käyttöä käyttöoikeuksien myöntämiseen tai estämiseen. IP-osoitteet muuttuvat todennäköisesti virheellisiksi pian käyttöönoton jälkeen – mahdollisesti muutamassa tunnissa. Tämän lisäksi IP-osoitetiedot vaihtelevat maantieteellisen sijainnin mukaan, ja käytetyt tiedot ovat virheellisiä, kun niitä käytetään toisesta sijainnista.

Loppusanat

Adobe Admin Consolea käytetään yritysympäristössä yleensä sellaisten palveluiden määrittämiseen, joiden käyttöön halutaan myöntää käyttäjille oikeudet. Joitakin ydinpalveluita ei kuitenkaan voi poistaa Admin Consolella käytöstä. Palomuuri voidaan määrittää estämään jotkin näistä päätepisteistä, jotta käyttäjät eivät pysty käyttämään Creative Cloud ‑palveluita. Lisätietoja on Controlling Access to Creative Cloud Services ‑tutkimusraportissa, joka on ladattavissa Adobe.com-sivustosta osoitteessa http://www.adobe.com/go/cce_securedeployment_fi. Tässä dokumentissa mainittujen palveluiden ja sivustojen estäminen ei estä Creative Cloud Packageria käyttämästä tietokonesovelluksia.

Adobe tarjoaa asiakkailleen päätepisteisiin liittyviä hyödyllisiä tietoja myös jatkossa, jotta he voivat määrittää Creative Cloud ‑asennukset ja hallita niitä sisäisten standardiensa mukaan. Tämä tutkimusraportti kehittyy ajan myötä, ja suosittelemme, että otat yhteyttä Adoben asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää.

Osallistu keskusteluun

Jos sinulla on tässä artikkelissa kuvattuihin aiheisiin, konsepteihin tai menettelytapoihin liittyviä kysymyksiä tai huomioita, osallistu keskusteluun.

Osallistu nyt