Adobe Creative Cloud antaa sinulle oikeuden käyttää erilaisia Internet-pohjaisia palveluita, kuten Assetsia, Fontsia ja Behancea. Adobe Creative Cloud sisältää myös ensisijaisesti Internet-pohjaisia sovelluksia, kuten Adobe XD ja Adobe Dimension. Monissa organisaatioissa käytetään välityspalvelinta rajoittamaan ja hallitsemaan Internetin käyttöä.

Tässä artikkelissa kuvataan välityspalvelinympäristöjen tuen tasot Creative Cloud ‑sovelluksissa ja ‑palveluissa.

Välityspalvelintodennus

Jos yritysympäristö on määritetty käyttämään välityspalvelinta perustodennuksella, toimintatapa on seuraava:

Huomautus:

Jotkin välityspalvelimet antavat järjestelmänvalvojien lisätä toimialueita sallittujen toimialueiden luetteloon. Jos olet organisaatiosi järjestelmänvalvoja, käytä tätä dokumenttia, jos haluat lisätä toimialueita sallittujen toimialueiden luetteloon. Loppukäyttäjiä ei tällöin pyydetä antamaan välityspalvelimen tunnistetietoja, kun he avaavat Creative Cloud ‑sovelluksen.

Tietokonesovellukset

Kun loppukäyttäjät avaavat Creative Cloud ‑sovelluksen, heitä pyydetään antamaan välityspalvelimen tunnistetiedot:

1. vain macOS-käyttäjät:

Jos olet macOS-käyttäjä, näyttöön tulee seuraava valintaikkuna, jos et ole antanut välityspalvelimen tunnistetietoja Järjestelmäasetukset-kohdassa:

macOS:n välityspalvelintodennus

Anna välityspalvelimen tunnistetiedot tietokoneen Järjestelmäasetukset-kohdassa ja valitse sitten Yritä uudelleen.

2. Anna välityspalvelimen tunnistetiedot.

Välityspalvelimen tunnistetiedot

Huomautus:

Windows-käyttäjillä tämä valintaikkuna tulee näkyviin heti, kun he käynnistävät Creative Cloud ‑sovelluksen.

3. Valitse Muista välityspalvelimen tunnistetiedot ja sitten OK.

Creative Cloud ‑tietokonesovellus

Kun Creative Cloud ‑tietokonesovellus käynnistetään ensimmäisen kerran ja se havaitsee, että välityspalvelin on käytössä, se pyytää välityspalvelimen tunnistetiedot.

Välityspalvelimen salasana

Anna välityspalvelimen tunnistetiedot ja valitse Muista minut.

Offline-käyttö

Jos olet offline-tilassa, näyttöön tulee seuraava viesti:

Tilauksen tilaa tarkistettaessa ilmeni ongelma.

Jos olet jo muodostanut Internet-yhteyden, saat lisätietoja yhteyksien vianmääritysoppaasta.

Creative Cloud ‑kirjastojen välityspalvelinvaatimukset

Yritysympäristössä Creative Cloud ‑kirjastojen on muodostettava yhteys localhostiin, jotta sovellusten Kirjastot-paneeli synkronoidaan oikein. Jos siis käytät kirjastoja, määritä localhost ja 127.0.0.1 ohittamaan yritysympäristön välityspalvelin.

Jos käytät Mac-tietokoneessa Proxy Auto-configuration (PAC)- tai Web Proxy Autodiscovery Protocol (WPAD) ‑protokollaa, sinun on otettava myös Jätä yksinkertaiset isäntänimet pois ‑asetus käyttöön.

Huomautus: tätä asetusta on käytettävä, jos annat välityspalvelimen URL- tai IP-osoitteen manuaalisesti.

Jos tarvitset lisätietoja CC-kirjastojen välityspalvelimen määritystiedoista, katso Välityspalvelimen määrittäminen toimimaan kirjastojen kanssa ja Välityspalvelimen määrittäminen verkonvalvojan toimesta.

Välityspalvelinasetukset

Tuetut välityspalvelinasetustyypit

Mac ja Windows tukevat seuraavia välityspalvelinkokoonpanoja:

• PAC-URL-osoitteita käyttäviä välityspalvelinasetuksia todennuksen kanssa tai ilman sitä
  • Auto Proxy Discovery (WPAD) ‑protokollaa
  • perustodennusta. Jos käyttäjä antaa tunnistetietonsa Creative Cloud ‑sovelluksessa, Creative Cloud ‑kirjastot käyttävät tunnistetietoja. Jos käyttäjä ei anna tunnistetietojaan Creative Cloud ‑sovelluksessa, käyttäjää pyydetään Creative Cloud ‑kirjastot ‑paneelissa antamaan tunnistetietonsa.
  • Creative Cloud ‑kirjastot ja Creative Cloud ‑tietokonesovellus tukevat Kerberos-todennusta. Kerberos-todennusta ei kuitenkaan tueta Creative Cloud 2015 ‑tuotteissa.

Tukemattomat välityspalvelinasetustyypit

Seuraavia välityspalvelinkokoonpanoja ei tueta:

• NTLM-todennusta
  • paikallisten PAC- tiedostojen  tukea.

PAC-tiedostojen tuki

• Creative Cloud ‑tietokonesovellus ja Creative Cloud Packager tukevat PAC-etätiedostoja perustodennuksella (PAC-tiedostoja, jotka on tallennettu etäpalvelimelle ja joihin viitataan URL-osoitteella).
  • Creative Cloud ‑tietokonesovellus ja Creative Cloud Packager eivät tue paikallisesti tallennettuja PAC-tiedostoja.
  • NTLM-todennusta ei tueta.