Kun avaat olemassa olevan asiakirjan tai luot uuden, InDesign jumiutuu, pysähtyy tai näyttää loputtomasti vain edistymispalkkia.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tyhjennä SING Datastore -kansio.

1. Sulje InDesign (tarvittaessa pakota lopetus).
  2. Siirry työpöydän seuraavaan kansioon:
    Mac OS: [Startup Disk]/Library/Applications Support/Adobe/SING/Mark II/Datastore
    Windows 7/Vista: C:\ProgramData\Adobe\SING\Mark II\Datastore
    Windows XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\SING\Mark II\Datastore

3. Käynnistä InDesign uudelleen.
  4. Yritä saada ongelma aikaiseksi uudelleen.

Jos et saa ratkaisua virhettä, jatka ratkaisuun 2.

Ratkaisu 2: Poista SING-komponentti.

Huomautus: käyttäjät, jotka eivät saa .indd-tiedostoja InDesignin CJK-versioiden käyttäjiltä, voivat olla huoletta ilman SING-komponenttia.

1. Sulje InDesign (tarvittaessa pakota lopetus).
  2. Siirry työpöydän seuraavaan kansioon:

Mac OS: [Startup Disk]/Library/Applications Support/Adobe/SING/Mark II

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\SING\Mark II

3. Käynnistä InDesign uudelleen.
  4. Yritä saada ongelma aikaiseksi uudelleen.

Lisätietoja

Joissain tapauksissa Smart INdependent Glyphlets (SING) -komponenttiin liittyvät vioittuneet tiedot voivat aiheuttaa tämän ongelman. Tämä komponentti käsittelee yhden kirjasinfonttitiedoston käytön mukautetun kirjasimen esittämiseen, jota tarvitaan tavallisten fontti-kirjasinlajisarjojen laajentamiseen. Sitä käytetään pääasiassa kiinalaisissa, japanilaisissa ja Korealaisissa (CJK) asiakirjoissa.