Lähetä kaatumisraportti, jos InDesignissa ilmenee ongelma

Jos InDesign-sovelluksessa ilmenee ongelmia, voit tarkastella ja lähettää raportteja Adobe Crash Reporter -valintaikkunan kautta.

Miksi lähettää kaatumisraportteja?

Miksi lähettää kaatumisilmoituksia Adobelle, ja liittää siihen sähköpostiosoite ja kuvaus siitä, mitä olit tekemässä, kun virhe ilmeni?

• Jos kyseessä on tunnettu ongelma, voimme lähettää sinulle ongelman korjaavan ratkaisun sähköpostitse.
  • Jos kyseessä on tuntematon ongelma, mitä useampia ilmoituksia saamme yksityiskohtaisin tiedoin ja yhteystiedoilla varustettuina, sitä todennäköisemmin voimme selvittää ongelman ja toimittaa ratkaisun.
  • Koska käyttäjät ovat lähettäneet ilmoituksia sähköpostiosoitteineen ja yksityiskohtaisine kuvauksineen, InDesign on nykyään paljon vakaampi sovellus.

Kaatumisilmoitusten lähettäminen

Adobe Crash Reporter -valintaikkuna tulee näyttöön pian ongelman esiintymisen jälkeen:

Kaatumisraportointi - Windows
Kaatumisraportointi - Windows
Kaatumisraportointi - macOS
Kaatumisraportointi - macOS

Huomautus:

Jos Crash Reporter -valintaikkuna ei tule näyttöön, olet ehkä valinnut asetuksen, että valintaikkunaa ei näytetä. Näin valitset asetuksissa Näytä aina tämä valintaikkuna:

macOS

1. Ctrl-napsauta InDesign-sovelluksen kuvaketta ja valitse Näytä pakkauksen sisältö.
  2. Valitse Contents > Frameworks > AdobeCrashReporter.framework.
  3. Ctrl-napsauta aliastaAdobeCrashReporter ja valitse Näytä alkuperäinen.
  4. Kaksoisnapsauta Adobe Crash Reporter -kuvaketta (punainen A, ei UNIXin musta suoritettava AdobeCrashReporter-tiedosto).
  5. Valitse Näytä aina tämä valintaikkuna ja napsauta Valmis-painiketta.

Windows

1. Avaa Käynnistys
  2. Etsi ”Komentorivi" ja käynnistä se
  3. Syötä seuraava komento:
    • REG ADD HKEY_CURRENT_USER\Ohjelmisto\Adobe\commonFiles\CRLog/v "Älä kysy" /t REG_SZ /d 0
  4. Paina Enter-näppäintä
  5. Jos kysytään ”Onko Arvo Älä kysy, korvaa (Kyllä​​/Ei)?” valitse Kyllä

1. Anna yksityiskohtainen kuvaus.

Jos pystyt toistuvasti toistamaan ongelman suorittamalla tietyt vaiheet, lähetä kyseiset vaiheet. Vaikka et tietäisikään tarkkoja vaiheita, joilla ongelma saadaan toistettua, yritä antaa mahdollisimman paljon tietoja siitä, mitä oli tekemässä, kun ongelma ilmeni: Mitä toimintoa olit suorittamassa, kun ongelma ilmeni? Millaista asiakirjaa olit käyttämässä? Käytitkö laajennusta äskettäin? Jos ongelma koskee tiettyä tiedostoa, jaa tiedosto Creative Cloudissa, Dropboxissa tai jossain muussa tiedostonjakopalvelussa ja lähetä linkki tiedostoon ongelman kuvauksessa.

2. Sisällytä sähköpostiosoitteesi.

Joku tuotetiimin jäsen voi ottaa sinuun yhteyttä ja kerätä lisätietoja, tai tiimi voi ilmoittaa korjauksesta tai korjaustoimista sähköpostitse.

3. Sovelluksen käyttöön liittyviä tietojen antaminen

Tämä antaa meille kuvauksen työnkulusta, jota seurasit kaatumisen tapahtuessa ja auttaa supistamaan ongelman tarkan syyn aiheuttaja.

Lisätietoja Adobe Crash Reporterista

Valitettavassa tapauksessa, jossa InDesignkaatuuAdobe Crash Reporter voi kerätä lokin siitä, mitä sovellus oli tekemässä, kun se kaatui. Se lataa nämä tiedot tietokantaan, ja teknikkoryhmä käyttää näitä tietoja kaatumisten analysoimiseen ja ratkaisujen kehittämiseen.

Adobe Crash Reporter on ollut korvaamattoman arvokas työkalu auttaessaan InDesign kehitystiimiä selvittämään jakorjaamaanuseimmat kaatumisviat.

Huomautus:

Älä sekoita Adobe Crash Reporteria Applen tai Microsoftin virheraportointitoimintoihin, jotka eivät lähetä mitään tietoja suoraan Adobelle.

Adobe Crash Reporterin tietosuoja

Vakuutamme, että Adobe ei valvo toimintaasi Adobe Crash Reporterin kautta. InDesign tunnistaa kaatumisen, emmekä me tiedä siitä mitään, ennen kuin lähetät raportin Adobelle. Raportti lähtee tietokoneestasi. Jos päätät lähettää raportin (ja arvostaisimme sitä kovasti), Adobelle lähetetään vain muita kuin henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja. Tämä sisältää tietoja, kuten sen, mikä ohjelmiston osa kohtasi ongelman.

Tietojen lisääminen, kuten sen, mitä olit tekemässä virheen ilmaantuessa, auttaa selvittämään ongelman. Jos annat yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteesi, Adobe käyttää niitä vain, jos sen on otettava yhteyttä sinuun kaatumiseen liittyen tai ilmoitettava sinulle korjauksesta. Henkilökohtaisia tietojasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Voit lähettää raportin myös nimettömänä, jos haluat.

Nämä raportit siirtyvät suoraan teknikkotiimille, ja raportit ovat valtavan tärkeä resurssi tuotteen parantamiseen.