Adobe keskittyy mobiililaitteisiin tarkoitettujen, verrattomaan tekniikkaan perustuvien innovatiivisten sovellusten kehittämiseen ja ilmoittaa Premiere Clipin käyttöiän päättymisestä. 17. syyskuuta 2019 jälkeen Premiere Clip ei enää ole ladattavissa Google Play Storesta ja Apple App Storesta.

Jos olet Premiere Clipin nykyinen käyttäjä, voit jatkaa sovelluksen käyttöä. Et kuitenkaan enää saa sovelluspäivityksiä. Tarjoamme Premiere Clipiin teknistä tukea 17. maaliskuuta 2020 asti.

Oletko valmis kokeilemaan jotain uutta?

Adobe Premiere Rush: videoiden muokkaukseen tarkoitettu uusi mobiili- ja tietokonesovelluksemme

Adobe on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen huippuluokan ohjelmistoja ja palveluita. Premiere Clip loi tähän perustan, ja viiden vuoden arvokkaan asiakaspalautteen pohjalta kehitimme seuraavan sukupolven videoiden muokkaussovelluksen: Premiere Rushin.

Lataa Premiere Pro, niin voit muokata Premiere Clip ‑projektiasi tietokoneella

Premiere Rush on monipuolinen, laitteesta riippumaton muokkaustyökalu, joka toimii iOS:ssä, Macissa, Windowsissa ja Androidissa. Luo ja jaa ammattitasoisia videosisältöjä yhteisöpalveluissa, kun olet matkalla. Se sisältää yksinkertaisia työkaluja muun muassa värien, äänen ja liikegrafiikan käsittelyä varten. Kokeile maksutonta aloitussopimusta, joka sisältää kolme vientiä. Lisätietoja:

Lataa Premiere Rush täältä:

iOS   Android   Tietokone

Adobe Spark: maksuton videoiden muokkaussovelluksemme

Jos etsit kevyttä ja maksutonta videoiden muokkaussovellusta, jolla voit luoda sisältöä muutamassa minuutissa, Adobe Spark Videosta voi olla apua. Vaikka sinulla olisi vain vähän tai ei lainkaan kokemusta, voit luoda lyhyitä videotarinoita verkossa ja iOS:ssä.

spark

Lataa Spark Videon iOS-versio

Adobe Premiere Pro: ammattitasoinen videoiden muokkaussovellus tietokonekäyttöön

Premiere Pro on alan standardiksi muodostunut videoiden muokkaussovellus, jolla voit luoda hienostuneita videoita ja elokuvia. Bonus: Jos haluat jatkaa Clip-projektien käsittelyä tietokoneella, Premiere Pro tarjoaa joustavaa luovuutta ammattitasoisen sisällön luontiin.

EOL-pre-Pro

Usein kysytyt kysymykset

Adobe on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen huippuluokan ohjelmistoja ja palveluita. Julkistimme Premiere Clipin viisi vuotta sitten mobiilikäyttöön tarkoitettuna videoiden muokkaustyökaluna. Näiden viiden vuoden aikana verkkosisällöt ovat merkittävästi yleistyneet, ja käyttäjiemme kysyntä heidän kehittyviä tarpeitaan vastaavaa, entistä monipuolisempaa työkalua kohtaan on jatkuvasti lisääntynyt. Opimme Premiere Clipin käytöstä, ja siirsimme kehitystyömme painopisteen Premiere Rushiin, kokonaisvaltaiseen muokkaustyökaluun, joka toimii kaikissa laitteissa (iOS:ssä, Macissa, Windowsissa ja Androidissa).

17. syyskuuta 2019 jälkeen Premiere Clip ei enää ole ladattavissa Google Play Storesta ja App Storesta.

Jos olet Premiere Clipin nykyinen käyttäjä, voit jatkaa sovelluksen käyttöä. Tarjoamme teknistä tukea kaikille aktiivisille Premiere Clip ‑asiakkaille 17. maaliskuuta 2020 asti.

Jos haluat luoda ammattitasoisia videosisältöjä matkalla, suosittelemme Premiere Rushia, uutta ja monipuolista muokkaustyökalua, joka sisältää yksinkertaisia työkaluja muun muassa värien, äänen ja liikegrafiikan käsittelyä varten. Bonus: Rush on saatavilla iOS:ään, Androidiin, Maciin ja Windowsiin. Lisätietoja on artikkelissa Mikä on Adobe Premiere Rush.

Kyllä, 17. maaliskuuta 2020 asti.

Voit käyttää Premiere Clipiä, jos olet jo ladannut sen. Sovelluksen virallinen tuki päättyy kuitenkin 17. maaliskuuta 2020. Kehotamme sinua lataamaan Premiere Rushin ja käyttämään sitä videosisältöjen luontiin ja jakamiseen matkalla.