Perustiedot

Photoshop Express on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmään sekä Windows Microsoft Storesta. Tuetut käyttöjärjestelmäversiot ovat seuraavat:

• iOS: 10.0 ja uudemmat
  • Android: 4.1 ja uudemmat
  • Windows: Windows 8 ja uudemmat (Xbox One, Windows 10:n versio 14393.0 tai uudempi, Windows 8 Mobile, Windows 8.1)

Tuettuja kuvatiedostomuotoja ovat JPEG, PNG  ja TIFF.

Raakatiedostomuodoista tuetaan seuraavia:

• arw (SONY)
  • cr2 (CANON)
  • crw (CANON)
  • dng
  • erf (EPSON)
  • raf (FUJI)
  • 3fr ja fff (HASSELBLAD)
  • dcr (KODAK)
  • mrw (KONICA)
  • mos (LEAF)
  • rwl (LEICA)
  • nef ja nrw (NIKON)
  • orf (OLYMPUS)
  • rw2 (PANASONIC)
  • pef (PENTAX)
  • srw (SAMSUNG)

Kyllä, Chromebookit tukevat Photoshop Expressiä.

Photoshop Expressin käyttäminen

Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, valitse käyttöoikeusikkunasta Salli kuvien käyttö. Jos käyttö kielletään ensimmäisen käyttökerran yhteydessä, salli käyttö iOS:n tai Androidin asetuksista.

Access Device photos
Kuvien käyttö iOS-laitteessa
psx-new_gallery
Kuvien käyttö Android-laitteessa

Kyllä, voit tuoda valokuvia Lightroomista Photoshop Expressiin. Toimi seuraavasti:

1. Napsauta Tuonnin lisäasetukset -kohdan alla olevaa Creative Cloud -kuvaketta ja kirjaudu Creative Cloud -tilillesi, jollet jo ole kirjautuneena.

2. Napsauta yläpaneelissa olevaa pudotuskuvaketta ja valitse luettelosta Lightroom-kuvat.

3. Valitse kuva, jonka haluat tuoda Photoshop Expressiin.

LR Photos

1. iOS-käyttäjät: Napsauta Sovellusasetukset > Määritykset.

2. Napauta Palauta ostokset ja anna tili, jolla teit ostoksia.

Huomautus:

Android-käyttäjät: ostosten palauttaminen tapahtuu automaattisesti.

Restore Purchases

Kyllä, raakakuvia voi muokata. Photoshop Express tukee seuraavia raakatiedostomuotoja:

• arw (SONY)
  • cr2 (CANON)
  • crw (CANON)
  • dng
  • erf (EPSON)
  • raf (FUJI)
  • 3fr ja fff (HASSELBLAD)
  • dcr (KODAK)
  • mrw (KONICA)
  • mos (LEAF)
  • rwl (LEICA)
  • nef ja nrw (NIKON)
  • orf (OLYMPUS)
  • rw2 (PANASONIC)
  • pef (PENTAX)
  • srw (SAMSUNG)

Vinjetti on nyt käytettävissä omana luokkanaan Säädöt-kohdassa. Voit käyttää vinjettityökalua toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Valitse Vinjetti-vaihtoehto Säädöt-kohdasta.

2. Käytä Määrä-, Keskipiste-, Häivytys- ja Pyöreys-liukusäätimiä halutun vinjettitehosteen luontiin.

• Määrä: Siirrä tätä liukusäädintä, jos haluat käyttää vinjettitehostetta.
    • Keskipiste: Siirrä tätä liukusäädintä, jos haluat säätää vinjetin keskipistettä.
    • Häivytys: Tämä liukusäädin määrittää vinjetin siirtymän pehmeyden tai kovuuden.
    • Pyöreys: Tämä liukusäädin määrittää käytetyn vinjettitehosteen muodon.
    Säädöt-valikon vinjettityökalu
    Etsi Vinjetti iOS-laitteessa olevan Photoshop Expressin Säädöt-valikosta.
    Säädöt-valikon vinjettityökalu
    Etsi Vinjetti Android-laitteessa olevan Photoshop Expressin Säädöt-valikosta.

Kun asennat Photoshop Expressin ensimmäisen kerran, Looksit ovat käytettävissä useissa luokissa. Uusimmat luokat, joita ovat muun muassa MV, Muotokuva, Luonto, Korostusväri ja Kaksisävy, sisältävät sekä uusia että vanhoja Lookseja.

Voit etsiä kunkin Lookin luokan seuraavasta taulukosta:

MV

Muotokuva

Luonto

Korostusväri

Kaksisävy

60sTVGrab

Hehkuva vinjetti

Kirkas

Oranssi

Aniliininpunainen

HiContrastBW

Orton

Elokuva

Sinivihreä

Vihreä

Infrapunainen

Sininen vinjetti

Perinteinen

Sininen

Minttu

Neulanreikä

VanhaII

Värikäs

Vihreä

Oranssi

SeepiaII

Lämmin vanha

Hämärä

Aniliininpunainen

Purppuranpunainen

SeepiaIII

3D

TheBlues

Purppuranpunainen

Punainen

Valkoinen sumu

Nostalginen

Elinvoimainen

Punainen

Sinivihreä

Antiikki

Pehmeä

Rakeinen

Keltainen

Kulta

Seleenisävytys

Grunge-tyyli

Keinotekoinen

RGB

Lohenpunainen

Vihreä suodatin

Hohde

Vitaali

Aamunkoitto

Sekoitus

Punainen sävy

Ruskea sävy

Vihreä sävy

Sininen sävy

Purppura sävy

iOS-käyttäjät:

Jos haluat poistaa valokuvia, napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta ja valitse Poista valokuvat. Valitse kuvat, jotka haluat poistaa, ja napsauta Poista.

delete

Adobe Revel on poistunut käytöstä. Lisätietoja löydät tästä artikkelista.

Vähennä kohinaa -toiminnon uusi nimi on Vähennä kirkkauskohinaa. Löydät toiminnon valitsemalla Korjaukset > Tiedot > Vähennä kirkkauskohinaa.

noise

Photoshop Expressin tässä versiossa ei ole kyseistä toimintoa.

Photoshop Expressin tässä versiossa ei ole kyseistä toimintoa.

Photoshop Express Premium ‑tilauksella voit käyttää entistä tarkempia muokkaustoimintoja, ainutlaatuisia editori- ja kollaasiteemoja sekä joitakin muita maksullisia toimintoja. Jos haluat tietää enemmän, katso Photoshop Express Premium ‑tilauksen hallinta.