Perustiedot

Mitkä ovat Photoshop Expressin käyttöjärjestelmää koskevat vähimmäisvaatimukset?

Photoshop Express on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmään sekä Windows Microsoft Storesta. Tuetut käyttöjärjestelmäversiot ovat:

• iOS: 10.0 ja uudemmat
  • Android: 4.1 ja uudemmat
  • Windows: Windows 8 ja uudemmat

Mitä tiedostotyyppejä tuetaan?

Tuettuja kuvatiedostomuotoja ovat JPEG, PNG  ja TIFF.

Raakatiedostomuodoista tuetaan seuraavia:

• arw (SONY)
  • cr2 (CANON)
  • crw (CANON)
  • dng
  • erf (EPSON)
  • raf (FUJI)
  • 3fr ja fff (HASSELBLAD)
  • dcr (KODAK)
  • mrw (KONICA)
  • mos (LEAF)
  • rwl (LEICA)
  • nef ja nrw (NIKON)
  • orf (OLYMPUS)
  • rw2 (PANASONIC)
  • pef (PENTAX)
  • srw (SAMSUNG)

Voiko Photoshop Expressiä käyttää Chromebookeissa?

Kyllä, Chromebookit tukevat Photoshop Expressiä.

Photoshop Expressin käyttäminen

Miten voin käyttää laitteeni valokuvia?

Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, valitse käyttöoikeusikkunasta Salli kuvien käyttö. Jos käyttö kielletään ensimmäisen käyttökerran yhteydessä, salli käyttö iOS:n tai Androidin asetuksista.

Access Device photos
Kuvien käyttö iOS-laitteessa
psx-new_gallery
Kuvien käyttö Android-laitteessa

Voinko tuoda valokuvia Lightroomista?

Kyllä, voit tuoda valokuvia Lightroomista Photoshop Expressiin. Toimi seuraavasti:

1. Napsauta Tuonnin lisäasetukset -kohdan alla olevaa Creative Cloud -kuvaketta ja kirjaudu Creative Cloud -tilillesi, jollet jo ole kirjautuneena.

2. Napsauta yläpaneelissa olevaa pudotuskuvaketta, ja valitse luettelosta Lightroom-kuvat.

3. Valitse kuva, jonka haluat tuoda Photoshop Expressiin.

LR Photos

Miten Photoshop Expressin Premium-toimintojen lukitus poistetaan?

Voit käyttää Premium-toimintoja veloituksetta luomalla Adobe ID -tunnuksen, jollei sinulla jo ole sellaista. Voit kirjautua myös käyttämällä Google- tai Facebook-tiliäsi.

Miten palautan ostokseni?

1. iOS-käyttäjät: Napsauta Sovellusasetukset > Määritykset.

2. Napauta Palauta ostokset ja anna tili, jolla teit ostoksia.

Huomautus:

Android-käyttäjät: ostosten palauttaminen tapahtuu automaattisesti.

Restore Purchases

Voiko raakakuvia muokata?

Kyllä, raakakuvia voi muokata. Photoshop Express tukee seuraavia raakatiedostomuotoja:

• arw (SONY)
  • cr2 (CANON)
  • crw (CANON)
  • dng
  • erf (EPSON)
  • raf (FUJI)
  • 3fr ja fff (HASSELBLAD)
  • dcr (KODAK)
  • mrw (KONICA)
  • mos (LEAF)
  • rwl (LEICA)
  • nef ja nrw (NIKON)
  • orf (OLYMPUS)
  • rw2 (PANASONIC)
  • pef (PENTAX)
  • srw (SAMSUNG)

Missä ovat maksulliset Looksini?

Kun asennat Photoshop Expressin ensimmäisen kerran, Looksit ovat käytettävissä useissa luokissa. Uusimmat luokat, joita ovat muun muassa MV, Muotokuva, Luonto, Korostusväri ja Kaksisävy, sisältävät sekä uusia että vanhoja Lookseja.

Voit etsiä kunkin Lookin luokan seuraavasta taulukosta:

MV

Muotokuva

Luonto

Korostusväri

Kaksisävy

60sTVGrab

Hehkuva vinjetti

Kirkas

Oranssi

Aniliininpunainen

HiContrastBW

Orton

Elokuva

Sinivihreä

Vihreä

Infrapunainen

Sininen vinjetti

Perinteinen

Sininen

Minttu

Neulanreikä

VanhaII

Värikäs

Vihreä

Oranssi

SeepiaII

Lämmin vanha

Hämärä

Aniliininpunainen

Purppuranpunainen

SeepiaIII

3D

TheBlues

Purppuranpunainen

Punainen

Valkoinen sumu

Nostalginen

Elinvoimainen

Punainen

Sinivihreä

Antiikki

Pehmeä

Rakeinen

Keltainen

Kulta

Seleenisävytys

Grunge-tyyli

Keinotekoinen

RGB

Lohenpunainen

Vihreä suodatin

Hohde

Vitaali

Aamunkoitto

Sekoitus

Punainen sävy

Ruskea sävy

Vihreä sävy

Sininen sävy

Purppura sävy

Miten kuvia voi poistaa?

iOS-käyttäjät:

Jos haluat poistaa valokuvia, napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta ja valitse Poista valokuvat. Valitse kuvat, jotka haluat poistaa, ja napsauta Poista.

delete

Miten haen Adobe Revel -kuvia?

Adobe Revel on poistunut käytöstä. Lisätietoja löydät tästä artikkelista.

Miten käytän Vähennä kohinaa -korjausta?

Vähennä kohinaa -toiminnon uusi nimi on Vähennä kirkkauskohinaa. Löydät toiminnon valitsemalla Korjaukset > Tiedot > Vähennä kirkkauskohinaa.

noise

Voinko yhdistää kaksi kuvaa tai vaihtaa taustan?

Photoshop Expressin tässä versiossa ei ole kyseistä toimintoa.

Voinko määrittää SD-kortin muokattujen kuvien oletussijainniksi?

Photoshop Expressin tässä versiossa ei ole kyseistä toimintoa.