Kun Photoshop kaatuu tai lopetetaan normaalista poikkeavalla tavalla, piirtoalustat eivät näy oikein. Uudelleenpiirtäminen piirtoalustoilla ei toimi oikein, vaikka Photoshop ei olisi edes kaatunut.

Ratkaisu

Piirtoalustat on optimoitu RGB-väritilaa ja edistynyttä GPU-piirtotilaa varten.

Uudelleenpiirtäminen piirtoalustalla saattaa toimia väärin, jos grafiikkasuoritinvaihtoehto on asetettu Perustilaan tai pois päältä, jos näytönohjainta ei tueta tai se ei tue piirron lisäasetuksia tai jos näytönohjaimen ajuri on vanhentunut. Jos Photoshop on sulkeutunut normaalista poikkeavalla tavalla, se saattaa palauttaa grafiikkasuorittimen piirtotilaksi Perustilan.

Vaikka ei ole välttämätöntä käynnistää Photoshopia uudelleen piirtotilan tai jonkin grafiikkasuorittimen asetuksen muuttamisen jälkeen, se on silti erittäin suositeltavaa.