Photoshop ei tue suuren DPI-skaalauksen käytön ohittamista Windows 10 -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa versioissa. Käyttäjillä, jotka ohittavat tämän asetuksen, voi olla ongelmia Photoshop-käyttöliittymän käytössä. Mahdollisia ongelmia:

• Aloitusnäyttö, Kirjasto-paneeli ja muut laajennuspaneelit eivät skaalaudu oikein (näyttävät liian pieniltä ja siirtyneiltä).
  • Avautuvat valikot eivät kohdistu ylälaidan valikkopalkkiin.
  • Osoittimen vieressä näkyy jatkuvasti pyörivä latausympyrä.
  • Piirtoaluetta ei ole keskitetty asiakirjaikkunassa eikä se kohdistu viivaimiin.

Ratkaisu

1. Sulje Photoshop.
  2. Siirry Windowsin Resurssienhallinnassa Photoshopin asennushakemistoon.
  3. Napsauta asennushakemistossa hiiren kakkospainikkeella Photoshop.exe ja valitse Ominaisuudet.
  4. Siirry avautuvassa valintaikkunassa Yhteensopivuus-välilehdelle.
  5. Poista valinta Asetukset-ryhmän kohdasta Ohita suuren DPI-skaalauksen käyttö.
  6. Valitse Käytä ja valitse sitten OK.
  7. Käynnistä Photoshop uudelleen.