Versio, johon vaikuttaa Photoshop CC
Soveltuva määritys iMac-laitteet, joissa on Intel Iris Pro Graphics 6200 -grafiikkakortti

Ongelma

iMac-laitteiden, joissa on Intel Iris Pro Graphics 6200 -grafiikkakortti, näyttö saattaa vilkkua, välkkyä, väristä tai mustua tilapäisesti Photoshop CC:n käytön aikana.

Adobe yrittää ratkaista ongelman yhteistyössä kumppanien kanssa.

Tilapäisratkaisu

Aseta osoittimen tilaksi Tarkka. Tee niin väliaikaisesti painamalla Caps Lock -näppäintä. Palauta osoittimen tilaksi Vakio poistamalla Caps Lock käytöstä.

Voit määrittää osoittimen tilaksi Tarkka myös noudattamalla näitä ohjeita:

• Valitse Photoshopissa Asetukset > Osoittimet.
  • Määritä Maalausosoittimet- ja Muut osoittimet -tilaksi Tarkka.

• Sulje Asetukset-valintaikkuna valitsemalla OK.