Kun kuvaa vedetään toiseen näyttöön, kuva muuttuu mustaksi.

Ratkaisu

Tämä ongelma ilmenee, jos olet käynnistänyt Photoshopin niin, että vain yksi näyttö on ollut kytkettynä.

Ratkaistaksesi ongelman sulje ja käynnistä Photoshop uudelleen niin, että toinenkin näyttö on kytkettynä.

Jatkossa Photoshopia käytettäessä toinen näyttö tunnistetaan ongelmitta — ellet palauta käyttämiäsi asetuksia. Siinä tapauksessa toista ratkaisussa esitetyt vaiheet ja sulje ja käynnistä Photoshop uudelleen niin, että toinenkin näyttö on kytkettynä.