Luetko tätä artikkelia iPadilla? Asenna Tutorial Player for Photoshop.

Oletko uusi Photoshopin käyttäjä? Jumiudutko opetusohjelmia käyttäessäsi? Onko sinulla vaikeuksia saada kaikki mahtumaan näytölle? Siinä tapauksessa Adobe Tutorial Player for Photoshop on juuri sinua varten. Tutorial Player for Photoshop on interaktiivinen iPad-sovellus, joka seuraa Photoshopin opetusohjelmassa edistymistäsi. Se auttaa, kun jäät jumiin, ja voi jopa hallita Photoshopia iPadin kautta.

Määritä Tutorial Player ja Photoshop kommunikoimaan keskenään

Photoshop Tutorial Player – Etäyhteyden määrittäminen

1. Käynnistä Photoshop CC.

2. Valitse valikkoriviltä Muokkaa > Etäyhteydet. Tätä valintaikkunaa muutettiin hieman uusimmassa Photoshop CC -päivityksessä, joten voi olla ettei näyttösi näkymä ole täysin samanlainen kuin kuvan näkymä.

3. Valitse Ota etäyhteydet käyttöön.

4. Anna palvelimen nimi (esim. MyPSServer) ja salasana.

Huomautus:

Kirjoita IPV4-osoite muistiin, jos se tulee näkyviin. Saatat tarvita sitä myöhemmin langattoman verkkosi asetuksista riippuen.

5. Valitse OK.

6. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Huomautus:

Jotta voit hallita Photoshopia iPadilta, varmista, että molemmat laitteet ovat yhteydessä samaan langattomaan verkkoon.

Tutorial Player -iPad-sovelluksen asentaminen

1. Asenna Adobe Tutorial Player -sovellus App Storesta.
  2. Käynnistä Tutorial Player.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa PS-kuvaketta.
Tutorial Player – Napauta PS-kuvaketta
  1. Jos näet Photoshop-palvelimesi, valitse se ja anna salasanasi. Siirry vaiheeseen 7.
Tutorial Player – Yhteysikkuna
  1. Jos et näe Photoshop-palvelintasi, luo uusi yhteys napauttamalla kohtaa Uusi.
  2. Anna palvelimen nimi tai IP-osoite (Etäyhteydet-valintaikkunassa).
Tutorial Player – Palvelimelle kirjautuminen
  1. Anna salasana.
  2. Napauta kohtaa Yhdistä.

Interaktiivisen Photoshop-opetuksen käynnistäminen Tutorial Player -sovelluksesta

Kun Tutorial Player on yhdistynyt Photoshopiin, valitse haluamasi opetusohjelma. Kun opetusohjelma käynnistyy, voit suorittaa sen vaiheet itse (Tutorial Player vierittää automaattisesti oikeaan kohtaan opetusohjelmassa edistymisesi mukaan). Vaihtoehtoisesti voit napauttaa Näytä minulle -painiketta ja katsoa opetusohjelman automaattista edistymistä Photoshopissa.

Tutorial Player – Näytä minulle -painikkeen napauttaminen

Usein kysytyt kysymykset

• Voinko hankkia Tutorial Playerin iPhoneen?
    Et. Tutorial Player on saatavilla vain iPadiin.
  • Onko Tutorial Player saatavilla Android-laitteisiin?
    Ei tällä hetkellä.
  • Mikä Photoshop-versio Adobe Tutorial Player for Photoshop -sovelluksen käyttöön tarvitaan?
    Adobe Tutorial Player for Photoshop toimii Photoshop-versioiden CS5.1, CS6 ja CC kanssa.
  • Noudatin kaikkia ohjeita, mutta en onnistu yhdistämään Tutorial Player to Photoshop -sovellukseen. Mitä teen väärin?
    • Tarkista vielä kerran, että iPad on yhdistetty internetiin langattoman verkkoyhteyden kautta. Jos iPad on yhdistetty internetiin matkapuhelinverkon (3G, 4G jne.) kautta, et voi yhdistää Tutorial Player to Photoshop -sovellusta.
    • Varmista, että iPad on samassa langattomassa verkossa kuin tietokone, jolla Photoshopia käytetään. Osa julkisista verkoista ei salli laitteiden ottavan yhteyttä toisiinsa. Joten jos käytät internetiä hotellissa tai kahvilassa, et välttämättä voi yhdistää Tutorial Player to Photoshop -sovellusta. Lisäksi yhdistäminen voi epäonnistua, jos tietokoneesi on palomuurin takana (esim. töissä).
    • Varmista, että Photoshopin Etäyhteydet-valintaikkuna on suljettu.
    • Vaikka Kumppanisovelluksen yhteyksiin liittyvien ongelmien vianmääritys -sivu ei ole tarkoitettu Tutorial Player -sovellusta varten, se käsittelee samankaltaisia ongelmia. Jotkut sen ohjeet voivat auttaa sinua yhdistämisessä.
  • Palvelinnimi, joka määritettiin Photoshopin Etäyhteydet-valintaikkunassa, ei näy Tutorial Playerin käytettävien yhteyksien luettelossa. Mikä neuvoksi?
    Joissakin tapauksissa palvelinnimi ei ilmesty automaattisesti Tutorial Playeriin. Luo yhteys Tutorial Playeriin syöttämällä IP-osoite manuaalisesti yllä olevien Tutorial Player -iPad-sovelluksen asentaminen -ohjeiden vaiheissa 5–8 kuvaillulla tavalla.
  • Yhteyden muodostaminen ei onnistu vieläkään.
    Jos et vieläkään onnistu muodostamaan yhteyttä, lähetä viesti Tutorial Player -foorumille, niin yritämme auttaa sinua. Anna viestissä mahdollisimman tarkat tiedot, kuten käyttöjärjestelmäsi, onko WLAN-verkkosi julkinen/yksityinen/koti ja niin edelleen.
  • Ketkä ovat Tutorial Playerin tekijät?
    Tutorial Player -sovelluksen innoituksena oli useita tutkimuksia, joissa olivat mukana Adobe Research, UC Berkeley, Tokion yliopisto, Washingtonin yliopisto ja Microsoft Research. Kaksi toisiinsa liittyvää projektia opetusohjelmien tuottamisesta esittelyjen ja sisältöön mukautuvien kuvanmuokkausmakrojen luomisen pohjalta sai alkunsa UC Berkeleyssä. Toinen aiheeseen liittyvä projekti interaktiivisista video-opetusohjelmista tehtiin Washingtonin yliopiston ja Microsoft Researchin tutkijoiden yhteistyönä.