Ei värienhallintaa -asetusta ei ole enää Värienkäsittely-ponnahdusvalikossa Photoshop CS5 -sovelluksen Tulosta-valintaikkunassa. Voit tulostaa ilman värienhallintaa käyttämällä Adobe Color Printer Utility -apuohjelmaa.

Huomaa: Nämä ohjeet ovat Lueminut.txt-tiedostossa, joka toimitetaan latauksen mukana.

Lataa tarvitsemasi liitetiedosto

Lataa

Lataa

Apuohjelman asentaminen

Kun olet ladannut tarvitsemasi tiedoston, kaksoisnapsauta zip-tiedostoa. Mac OS -käyttöjärjestelmässä kaksoisosoita syntyvää .dmg-tiedostoa.

• Mac OS: Vedä Adobe Color Printer Utility.app-tiedosto Ohjelmat-kansioon tai muuhun haluamaasi kansioon.
  • Windows: Pura kaikki tiedostot. Kun purku on suoritettu, vedä Adobe Color Printer Utility haluamaasi kansioon.

Apuohjelman suorittaminen

1. Käynnistä Adobe Color Printer Utility kaksoisnapsauttamalla.
  2. Valitse TIFF-kuva ja avaa se. Apuohjelmassa voi käsitellä vain TIFF-tiedostoja.
  3. Valitse Tiedosto > Arkin määrittely. Valitse paperin koko ja suunta.

Huomaa: Useimmat tiedostot kannattaa tulostaa alkuperäisessä koossa, jotta profilointilaite voi skannata ne asianmukaisesti.

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.
  2. Värienhallinnan poistaminen käytöstä:

Mac OS

1. Laajenna Tulosta-valintaikkuna napsauttamalla Tulostin-valikon vieressä olevaa nuolta.
    2. Etsi paperityypin ja värienhallinnan asetukset valintaikkunan keskellä olevasta valikosta. Valikkokohdat ja sijainti vaihtelevat tulostinohjaimen mukaan.
    3.  Aseta Paperityyppi vastaamaan profiloitavaa paperia mahdollisimman tarkasti.
    4. Poista Värinhallinta käytöstä. Joissakin tulostimissa värinhallinta poistetaan käytöstä automaattisesti.

Windows

1. Valitse Tulosta-valintaikkunasta käytettävä tulostin ja napsauta Ominaisuudet.

2. Aseta Paperityyppi vastaamaan profiloitavaa paperia mahdollisimman tarkasti.

3. Poista Värinhallinta käytöstä.

Huomaa: Joissakin tulostinohjaimissa asetukset saa näkyviin napsauttamalla Lisäasetukset tai Mukautettu.

Apuohjelman tunnetut ongelmat (Mac OS)

Mac OS 10.8

Jos käytät Mac OS 10.8 (Mountain Lion) -käyttöjärjestelmää ja Adobe Color Profile Utility -apuohjelma ei käynnisty, muuta seuraava asetus Mac OS:n järjestelmäasetuksissa:

1. Valitse Järjestelmäasetukset > Suojaus ja yksityisyys > Yleiset.
  2. Vaihda kohdan Salli sovellukset, jotka on ladattu kohteesta vaihtoehdoksi Mistä tahansa. Sulje Järjestelmäasetukset.
  3. Käynnistä Adobe Color Profile Utility yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Mac OS 10.5

Tämä sovellus toimii vain käyttöjärjestelmissä Mac OS 10.6 ja 10.7. Sovellus ei toimi Mac OS 10.5 -käyttöjärjestelmässä.

Avainsanat: tulosta, tulostin, tulostaminen, värinhallinta, värinhallinta poissa, värinhallinta pois, ei värinhallinta poissa, acpu, lion, 10.7; cpsid_83497