PDF-tiedosto ei avaudu automaattisesti tallennettaessa Photoshopista

Kun tallennetaan Macilla tiedosto PDF-muodossa, ja Tallenna Adobe PDF -asetuksissa on otettu käyttöön ”Näytä PDF tallentamisen jälkeen”, PDF-tiedosto ei silti aukea.

Ratkaisu: Poista taustatalletus käytöstä

1. Valitse Photoshop > Oletusarvot > Tiedoston käsittely.

2. Kumoa valinta ”Tallenna taustalla” Tiedoston tallennusvalinnat -osiosta.

3. Valitse OK.

4. Tallenna tiedosto PDF-muodossa.

Lisätietoja

Kun taustalla tallentaminen on käytössä, PDF-tiedoston avauskomento saapuu Acrobatiin (tai käyttämääsi PDF-lukijaan) jo ennenkuin tiedosto on luotu valmiiksi. Poistamalla tämän toiminnon käytöstä voit varmistaa, että komento lähetetään vasta tiedoston luomisen jälkeen.