Käytössä on AMD/ATI-näytönohjain 64-bittinen Windows ja ajurina on AMD Catalyst 15.7 -ajuri:

• Photoshop tai Bridge kaatuu tai jumiutuu kun editoidaan kuvaa Camera Raw 9.x -versiolla.

Olemme havainneet, että tämä ongelma voi syntyä AMD Radeon HD 5xxx-8xxx -sarjan näytönohjaimissa, joissa on ohjainversiot 14.501.1003, 14.502.1014 tai 15.200.1062.1004.

Ratkaisu

Asenna 15.8-version beeta-ajuri, joka on julkaistu 31. elokuuta 2015:

AMD beeta-ajurit ovat lopullisia ajuriversioita, jotka ovat läpikäyneet normaalit laadunvarmistusstandardit ennen julkaisua.

Jos sinulla onkysymyksiä ajurien asentamisesta, ota yhteyttä AMD:hen osoitteessa www.amd.com.