Tulostusasetukset-painike ei tottele komentoa, kun valitset Tulostin hallitsee värejä -asetuksen Tulosta-valintaikkunassa.

Ratkaisu 1: Valitse Tulostin hallitsee värejä ja sen jälkeen Tulostusasetukset.

Ratkaisu 2: Päivitä Epson-tulostimen ohjain ja asenna Common Updater -apuohjelma (Mac OS).

1. Lopeta Photoshop.
  2. Lataa ja asenna tulostimesi ja käyttöjärjestelmäsi uusin ohjain Epsonin verkkosivustolta.
  3. Lastaa ja asenna Common Updater 7.0.

Huomautus:
    On olemassa Common Updater käyttöjärjestelmille Mac OX 10.6 ja 10.5.

4. Käynnistä Photoshop uudelleen ja tulosta kuva.

Ratkaisu 3: Päivitä Epson-tulostimen ohjain (Windows)

1. Lopeta Photoshop.
  2. Lataa ja asenna tulostimesi ja käyttöjärjestelmäsi uusin ohjain Epsonin verkkosivustolta.

Huomautus: Varmista, että valitsit oikean, nykyiseen Windows-käyttöjärjestelmääsi sopivan ohjaimen. 32- ja 64-bittisille Windows-käyttöjärjestelmille on eri ohjaimet.

Ratkaisu 4: Aseta toinen tulostin oletustulostimeksi (Windows).

1. Sulje Photoshop.
  2. Jos tulostimesi on Windowsin oletustulostin, valitse toinen tulostin oletustulostimeksi.Lisätietoja tulostamisen asettamisesta oletustulostimeksi löytyy Microsoft Windowsin ohjeesta hakutermillä ”oletustulostimen vaihtaminen”.
  3. Käynnistä Photoshop, avaa kuva ja valitse Tiedosto > Tulosta.
  4. Valitse Photoshop hallitsee värejä, napsauta Tulostusasetukset-kohtaa ja sen jälkeen Valmis tai OK.
  5. Sulje Photoshop.
  6. Aseta aikaisempi tulostin Windowsin oletustulostimeksi.
  7. Avaa kuva ja valitse Tiedosto > Tulosta.

Ratkaisu 5: Poista tulostin ja asenna sen jälkeen viimeisin ohjain (Mac OS).

1. Poista Epson-tulostin Järjestelmäasetusten Tulostus ja faksaus -paneelista .
  2. Vedä kansio /Kirjasto/Tulostimet/EPSON Roskakoriin ja tyhjennä Roskakori.

Huomautus: Tämä on järjestelmän Kirjasto-kansio, ei käyttäjänimen alla oleva Kirjasto-kansio.

1. Asenna uusin tulostimen ohjain.
  2. Yhdistä ja käynnistä tulostin, minkä seurauksena se lisätään Tulostus ja Faksaus -paneeliin.
  3. Asenna Common Updater.

Lisätietoja

Ongelma voi esiintyä, kun käytössä on vanha tulostimen ohjain tai kun tiedostoja on tulostettu vanhalla tulostimen ohjaimella.

Joskus tulostimen ohjainasetukset saattavat vioittua. Ratkaisu 5 poistaa ohjaimen, jolloin myös ohjainasetukset häviävät.