Etsi ohjeita Photoshopin videon renderöintiongelman ratkaisemiseen.

Ongelma

Kun videokuvaa renderöidään Photoshopissa macOS-järjestelmässä, etenemispalkki pysähtyy 50 prosenttiin eikä edisty enää.

Varoitus:

Tarkista, onko koneellasi käynnissä Avastin virustorjuntaohjelmisto. Sen tiedetään estäneen videon renderöinnin Photoshopissa. Jos et käytä Avastia ja Photoshopin videon renderöintiongelma jatkuu, noudata alla olevaa tilapäisratkaisua.

Tuoteversiot, joita asia koskee

Photoshop CC 19.x

Käyttöjärjestelmä

macOS

Tilapäisratkaisu

Adobe selvittää ongelmaa.

1. Siirry macOS:n Finder-valikkoon.

2. Pidä Optio-näppäin painettuna ja valitse Siirry > Kirjasto.

3. Siirry sijaintiin /Kirjasto/Preferences/Adobe/amecommand

4. Jos tämä kansio on olemassa, avaa jokainen alikansio kyseisessä paikassa ja etsi Trace Database.txt -nimistä tiedostoa. Jos tiedosto on kansiossa ja se on tyhjä, poista se.

Huomautus:

Vaikka löydät Trace Database.txt -tiedoston yhdestä alikansiosta, tarkista silti kaikki alikansiot. Varmista, että poistat kaikki Trace Database.txt -tiedostot, jotka ovat tyhjiä.

5. Siirry sitten sijaintiin /Kirjasto/Preferences/Adobe/dynamiclinkmediaserver

Toista yllä vaiheessa 4 esitetyt ohjeet.

6. Sulje kaikki Adobe-sovellukset.

7. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Huomautus:

Jos renderöintiongelma ilmenee edelleen, toista tilapäisratkaisun vaiheet.