Voit lähettää teoksesi sähköpostilla tai jakaa ne useisiin palveluihin nopeasti suoraan Photoshopista.

Nyt voit lähettää teoksesi sähköpostilla tai jakaa ne useisiin palveluihin nopeasti suoraan Photoshopista. Kun jaat dokumentin sähköpostilla, Photoshop lähettää alkuperäisen dokumentin (.psd-tiedoston). Photoshop muuntaa tiettyjä palveluita ja sosiaalisen median kanavia varten dokumentin automaattisesti JPEG-muotoon ennen jakamista.

Toimi seuraavasti:

• Valitse Photoshopissa Tiedosto > Jaa. Vaihtoehtoisesti voit valita asetusriviltä -kuvakkeen.
  • Valitse Jaa-paneelissa, haluatko jakaa täysikokoisen resurssin vai pienemmän version siitä.

Jos haluat jakaa pienemmän version, Photoshop pienentää dokumenttia siten, että sen pidemmän reunan pituus on 1 200 px. Toista reunaa pienennetään samassa suhteessa.
  • Valitse palvelu, jossa haluat jakaa resurssin. Valitse esimerkiksi Facebook.
  • Joidenkin palveluiden kohdalla voi olla mahdollista määrittää lisätietoja. Kun esimerkiksi julkaiset kuvan Facebookissa, voit lisätä siihen Mitä mietit? ‑kuvauksen.
  • Jaa kuva noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

quick-share
Jakamisasetukset macOS:ssa
quick-share-windows
Jakamisasetukset Windowsissa

Huomautus:

Käyttöjärjestelmän oletusarvoista riippuu, mitä palveluita Jaa-paneelissa todellisuudessa näkyy. Voit säätää näitä oletusarvoja. Esimerkiksi macOS:ssa voit lisätä palveluita Jaa-paneeliin tai poistaa niitä valitsemalla Järjestelmän asetukset > Laajennukset > Jakovalikko. Lisätietoja on tällä Apple-ohjesivulla.