Tekstin lisääminen vaakatekstityökalulla

Vaakatekstityökalun avulla voit lisätä vaakasuuntaista tekstiä kuviin.

Photoshopin Vaakatekstityökalu

1. Valitse vaakatekstityökalu (T) .

2. Asetusrivillä voit mukauttaa työkalun asetuksia, esimerkiksi kirjasintyyliä, kirjasinkokoa ja tekstin väriä, jotta saat haluamasi lopputuloksen.

3. Lisää pisteteksti (jos haluat lisätä muutamia sanoja, kuten otsikon) tai kappaleteksti.

• Pisteteksti: Napsauta mitä tahansa piirtoalueen kohtaa ja kirjoita teksti.
    • Kappaleteksti: Luo muokkausalue vetämällä kohdistinta piirtoalueella ja kirjoita kappaleteksti.

4. Tallenna muutokset valitsemalla asetusrivillä  tai painamalla Control+Enter (Windows) tai komento+Return (Mac).

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa