Alueen täyttäminen maalipurkkityökalulla

Täytä samanväriset alueet piirtovärillä

Photoshopin maalipurkkityökalu

1. Valitse työkaluriviltä maalipurkkityökalu  (G). Jos et näe maalipurkkityökalua, pidä liukuvärityökalua painettuna, niin näet enemmän työkaluja. Valitse sitten maalipurkkityökalu.

2. Valitse työkalun asetusriviltä, että valinta täytetään piirtovärillä.

3. Napsauta työkalurivin ylempää värin valintaruutua ja valitse piirtoväri värimuokkaimella.

4. Työkalun asetusrivillä voit määrittää seuraavat asetukset: Tila, Peittävyys, Tarkkuus, Pehmennys, Vierekkäiset ja Kaikki tasot.

5. Napsauta kuvan sitä osaa, jonka haluat täyttää valitsemallasi värillä.