Objektien eristäminen pikavalintatyökalulla

Pikavalintatyökalun avulla voit eristää objektin, jota haluat muokata tai jonka haluat säilyttää.

Photoshopin pikavalintatyökalu

1. Valitse pikavalintatyökalu (W) .

2. Asetusrivillä voit mukauttaa työkalun asetuksia, esimerkiksi Lisää valintaan- tai Vähennä valinnasta -asetusta, jotta saat haluamasi lopputuloksen.

3. Napsauta sivellintä ja vedä se sen alueen yli, jonka haluat valita. Kun vedät sivellintä, työkalu tunnistaa automaattisesti kuvien reunat ja tekee valinnan.