Suorakulmion muotoisten alueiden piirtäminen suorakulmiotyökalulla

Suorakulmiotyökalulla voit piirtää suorakulmioita (vektori- ja pikselipohjaisia) ja reittejä (muodon ääriviivoja).

Photoshopin Suorakulmiotyökalu

1. Valitse suorakulmiotyökalu (U) .

2. Asetusrivillä voit mukauttaa työkalun asetukset, kuten täytön, vedon, leveyden ja korkeuden, sellaisiksi kuin haluat.

3. Piirrä muotoja tai reittejä piirtoalueella.

• Suorakulmion piirtäminen: vedä osoitin vinosti mihin tahansa suuntaan.
    • Piirrä neliö: pidä vaihtonäppäintä painettuna ja vedä osoitin vinosti mihin tahansa suuntaan.
    • Piirrä keskipisteestä alkaen: Aseta hiusristikko paikkaan, johon haluat muodon tai reitin keskipisteen. Pidä sitten Alt-näppäintä (Windows) tai optionäppäintä (macOS) painettuna ja vedä osoitin vinosti mihin tahansa reunaan.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa