Workday-asennusopas kokeiluversion tiliä varten Adobe Signissa

Yleiskatsaus

Tässä dokumentissa annetaan Workday-asiakkaille vaiheittaiset ohjeet Adobe Sign -kokeiluversiotilin aktivointiin ja tilin integroimiseen Workday-vuokraajaan. Tämä dokumentti on asennusopas, eikä sitä ole tarkoitettu kattavaksi Workday-ohjemateriaaliksi.

Jos sinulla on jo Adobe Sign -tili, kokeiluversion rekisteröimiseen ei ole tarvetta. Pyydä Adobe-asiakaspäälliköltäsi Workday-integraatiota.

Jotta voisit käyttää Adobe Signia Workdayssa, sinulla pitää olla käsitys siitä, miten Workday-kohteita, kuten liiketoimintakehyksiä, vuokraajan määrityksiä, raportteja ja Workday Studio -integraatioita, luodaan ja muokataan.

Integroinnin päävaiheet:

• kokeiluversiotilin aktivointi Adobe Signissa
  • integrointiavaimen luonti Adobe Signissa
  • integrointiavaimen asennus Workday-vuokraajaan.

Kokeiluversiotilin aktivointi Adobe Signissa

Voit pyytää Adobe Signin 30 päivän kokeiluversiota täyttämällä lomakkeen osoitteessa

https://land.echosign.com/esign-trial-workday-registration.html

Huomautus:

Huomautus: On hyvin suositeltavaa, että kokeiluversion luomisessa käytetty sähköpostiosoite on organisaation roolin sähköpostiosoite (esim. HRAdmin@OmaToimialue.com), ei henkilökohtainen sähköpostiosoite. Kokeiluversiotilin vahvistamiseksi sinun on pystyttävä käyttämään tätä sähköpostilaatikkoa, joten sähköpostiosoitteen tulee olla kelvollinen.

Kokeiluversiopyynnön lomake

Adobe Sign -asiantuntijamme valmistelee yhden työpäivän sisällä tilisi (Adobe Signissa) Workdayta varten. Kun tämä on tehty, saat vahvistussähköpostin:

Adobe Signin Tervetuloa-sähköposti

Noudattamalla sähköpostiviestissä olevia ohjeita alustat tilisi ja pääset Adobe Sign -koontinäyttöön.

Adobe Sign -koontinäyttö

Integrointiavaimen luonti

Uudet asennukset edellyttävät, että Adobe Signissa luodaan integrointiavain, joka syötetään Workday-sovellukseen. Tämä avain todentaa Adobe Sign- ja Workday-ympäristöt toisilleen ja mahdollistaa sisällön jakamisen.

Voit luoda integrointiavaimen Adobe Signissa seuraavasti:

• Kirjaudu organisaatiosi järjestelmänvalvojana Adobe Signiin.
  • Siirry kohtaan Tili > Henkilökohtaiset valinnat > Käyttöoikeustunnukset.
  • Napsauta ympyröityä plusmerkkiä ikkunan oikeassa reunassa.
Kuva siirtymisestä Käyttöoikeustunnukset-sivulle

Näyttöön tulee Luo integrointiavain -ruutu:

• Anna avaimelle helposti ymmärrettävä nimi (esim. Workday).

Integrointiavaimen seuraavat elementit pitää olla käytössä:

• agreement_read
  • agreement_write
  • agreement_send
  • widget_read
  • library_read
Luo integrointiavain -ruutu
  • Valitse Tallenna.

Näkyviin tulee Käyttöoikeustunnukset-sivu, jossa ovat tiliisi määritetyt avaimet.

• Napsauta Workdaylle luodun avaimen määritystä.
    • Integrointiavain-linkki näkyy määrityksen yläpuolella.
  • Napsauta Integrointiavain-linkkiä.
Integrointiavain-linkki

Integrointiavain tulee näkyviin.

• Kopioi avain ja tallenna se varmaan paikkaan seuraavaa vaihetta varten.
  • Valitse OK.
Integrointiavain-ruutu

Workday-vuokraajan määritys

Integrointiavaimen asennus

Integrointiavaimen asennus Workday-sovellukseen muodostaa luottamussuhteen Adobe Signin kanssa. Kun tämä suhde on luotu, mihin tahansa liiketoimintaprosessiin voidaan lisätä Tarkista asiakirja -vaihe, joka mahdollistaa allekirjoitusprosessin.

Huomautus: Adobe Signista käytetään nimeä Adobe Document Cloud kaikkialla Workday-ympäristössä.

Voit asentaa integrointiavaimen seuraavasti:

• Kirjaudu Workday-sovellukseen tilin järjestelmänvalvojana.
  • Etsi kohta Muokkaa vuokraajan määrityksiä - liiketoimintaprosessit.

Muokkaa vuokraajan määrityksiä - liiketoimintaprosessit -sivu avautuu.

Neljä kenttää liittyy Adobe Sign -integrointiin:

Adobe Document Cloud -vahvistus – integroinnin vahvistamisen vakioteksti.

Adobe Document Cloudin API-avain – Integrointiavain asennetaan tähän.

Adobe Document Cloud – lähettäjän sähköpostiosoite – Adobe Signin ryhmän ylläpitäjän sähköpostiosoite.

Poista sähköistä allekirjoitusta odottavat asiakirjat, kun asiakirja peruutetaan – valinnainen määritys, joka poistaa asiakirjat allekirjoitusprosessista, jos asiakirja peruutetaan Workdayssa.

Adobe Sign -integrointiavaimen kentät

Viimeistele asennus seuraavasti:

• Liitä aiemmin kopioitu integrointiavain Adobe Sign API Integration Key -kenttään.
  • Syötä Adobe Sign -järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite Adobe Document Cloud – lähettäjän sähköpostiosoite -kenttään.
  • Valitse OK.
Integrointiavaimen kentät ja avaimen haltijan kenttä

Adobe Sign -toiminnallisuus voidaan nyt lisätä mihin tahansa liiketoimintaprosessiin lisäämällä Review Document -vaihe ja määrittää se käyttämään sähköisen allekirjoituksen tyyppinä eSign by Adobe -tyyppiä.

Review Document (Tarkista asiakirja) -vaiheen määritys

Review Document -vaiheen asiakirja voi olla staattinen asiakirja, saman liiketoimintaprosessin Luo asiakirja -vaiheessa luotu asiakirja tai Workday Report Designerin luoma muotoiltu raportti. Kaikkiin näihin asiakirjatyyppeihin voidaan lisätä Adobe-tekstitunnisteita, jotka määrittävät Adobe Signiin liittyvien komponenttien ulkoasun ja sijoittelun. Asiakirjan lähde pitää määritellä liiketoimintaprosessin määrityksessä. Kun liiketoimintaprosessia suoritetaan, ei ole mahdollista ladata mitä tahansa asiakirjaa allekirjoitettavaksi.

Ainutlaatuista Adobe Signin käyttämisessä Review Document -vaiheessa on mahdollisuus hyödyntää sarjallistettuja allekirjoittajaryhmiä. Tämän ominaisuuden avulla voit määrittää rooliryhmiä, joiden on allekirjoitettava asiakirja järjestyksessä. Rinnakkaisia allekirjoitusryhmiä ei tueta.

Katso lisätietoja Review Document -vaiheen määrityksestä pikaoppaasta osoitteessa
https://helpx.adobe.com/fi/sign/help/Workday_Quick_Start.html

Tuki

Workday-tuki

Workday on integroinnin omistaja, joten sen tukeen tulisi olla ensisijaisesti yhteydessä, jos sinulla on kysymyksiä integroinnin laajuudesta, ominaisuuksista tai ongelmista integroinnin toiminnassa.

Workday-yhteisössä on useita hyviä artikkeleita integroinnin vianetsinnästä ja asiakirjojen luonnista:

eSignature-integrointien vianetsintä

https://doc.workday.com/#/reader/3DMnG~27o049IYFWETFtTQ/zhA~hYllD3Hv1wu0CvHH_g

Review Document -vaihe
https://doc.workday.com/#/reader/3DMnG~27o049IYFWETFtTQ/TboWWKQemecNipWgxLAjqg

Dynaaminen asiakirjojen luonti

https://community.workday.com/node/176443

Työtarjousasiakirjojen luonnin määritysvinkkejä

https://community.workday.com/node/183242

Adobe Sign -tuki

Adobe Sign on integrointikumppani, ja sen tukeen tulee olla yhteydessä, jos integrointi ei saa hankittua allekirjoituksia tai jos odottavien allekirjoitusten ilmoitukset eivät toimi.

Adobe Sign -asiakkaiden tulisi osoittaa tukipyynnöt Adobe-asiakaspäällikölleen. Vaihtoehtoisesti Adoben tekniseen tukeen voi ottaa yhteyttä numeroon 1-866-318-4100 odota tuotelistausta ja valitse ensin 4 ja sitten 2 (pyydettäessä).

Adobe-tekstitunnisteiden lisääminen asiakirjoihin
https://helpx.adobe.com/content/dam/help/en/sign/adobesign_text_tags_guide.pdf

Review Document -vaiheen määritys ja esimerkkejä
https://helpx.adobe.com/fi/sign/help/Workday_Quick_Start.html