Acrobat Sign for Workday -kokeiluversio: Asennusopas

Yleiskatsaus

Adobe Acrobat Sign Workdaylle -kokeiluversio: asennusoppaan tarkoituksena on opastaa Workdayn asiakkaita aktivoimaan Adobe Sign -kokeilutili ja integroimaan se sen jälkeen Workday-vuokraajaan. Jos aiot käyttää Adobe Signiä Workdayssä, tulee sinun tietää, miten luodaan ja muokataan Workdayn kohteita, kuten:

• Liiketoimintaprosessin viitekehys
  • Vuokraajan määrittäminen ja konfigurointi
  • Raportointi ja Workday Studio -integraatio

Huomaa: jos sinulla on Adobe Sign -tili valmiiksi, kokeiluversiota ei tarvitse aloittaa. Voit pyytää Workday-integraatiota asiakkuuspäälliköltäsi.

Integroinnin päävaiheet:

• kokeiluversiotilin aktivointi Adobe Signissa
  • integrointiavaimen luonti Adobe Signissa
  • Integrointiavaimen asennus Workday-vuokraajaan

Aktivoi Acrobat Sign -kokeilutili

Jos haluat pyytää Adobe Signin 30 päivän kokeiluversiota, täytä tämä rekisteröintilomake.

Huomaa: suosittelemme, että käytät kokeiluversion luomiseen voimassa olevaa sähköpostiosoitetta, et väliaikaista sähköpostiosoitetta. Tilin vahvistamiseksi sinun on pystyttävä käyttämään tätä sähköpostia, joten osoitteen tulee olla voimassa.

trial-land

Acrobat Signin perehdytyksestä vastaava asiantuntija valmistelee tilisi käyttöönoton (Acrobat Signissä) Workdaytä varten yhden arkipäivän kuluessa. Kun olet valmis, saat alla näkyvän vahvistussähköpostin.

welcome-email-2020

Jos haluat alustaa tilisi ja käyttää Adobe Sign -kotisivua, seuraa sähköpostiviestissä annettuja ohjeita.

Integrointiavaimen luominen

Sinun tulee luoda integrointiavain uusille asennuksille Adobe Signissa ja syöttää se sitten Workdayhin. Tämä avain todentaa Adobe Sign- ja Workday-ympäristöt toisilleen ja mahdollistaa sisällön jakamisen.

Voit luoda integrointiavaimen Adobe Signissa seuraavasti:

1. Kirjaudu organisaatiosi järjestelmänvalvojana Adobe Signiin..

2. Siirry kohtaan Tili > Henkilökohtaiset asetukset > Käyttöoikeustunnukset.

3. Valitse oikeasta yläkulmasta  -kuvake.

Tämä avaa Luo integrointiavain -käyttöliittymän.

Kuva Käyttöoikeustunnukset-sivulle navigoimisesta

4. Anna avaimelle helposti ymmärrettävä nimi, kuten Workday.

Integrointiavaimen seuraavat elementit pitää olla käytössä:

• agreement_read
    • agreement_write
    • agreement_send
    • widget_read
    • library_read
    Luo integrointiavain -ruutu

5. Valitse Tallenna.

Näkyviin tulee Käyttöoikeustunnukset-sivu, jossa näkyy tiliisi määritetyt avaimet.

6. Napsauta Workdaylle luodun avaimen määritelmää.

Integrointiavain-linkki tulee näkyviin määrityksen yläpuolelle.

7. Valitse Integrointiavain-linkki.

Se näyttää integrointiavaimen.

Integrointiavain-linkki

8. Kopioi avain ja tallenna se turvalliseen paikkaan seuraavaa vaihetta varten.

9. Valitse OK.

Integrointiavain-ruutu

Workday-vuokraajan määrittäminen

Integrointiavaimen asennus

Integrointiavaimen asennus Workday-sovellukseen muodostaa luottamussuhteen Adobe Signin kanssa. Kun kyseinen suhde on luotu, mihin tahansa liiketoimintaprosessiin voidaan lisätä Tarkista asiakirja -vaihe, jolla allekirjoitusprosessi on mahdollinen.

Huomautus: Adobe Signista käytetään nimeä "Adobe Document Cloud" kaikkialla Workday-ympäristössä.

Voit asentaa integrointiavaimen seuraavasti:

1. Kirjaudu Workday-sovellukseen tilin järjestelmänvalvojana..

2. Etsi ja avaa Muokkaa vuokraajan asetuksia – Liiketoimintaprosessit -sivu.

3. Kirjoita tiedot seuraaviin neljään kenttään:

• Adobe Document Cloud -tunnustus: integraation tunnustuksen vakioteksti.

• Adobe Document Cloudin API-avain: integrointiavain asennetaan tähän

• Adobe Document Cloud -lähettäjän sähköpostiosoite: Adobe Signin ryhmätason hallinnoijan sähköpostiosoite

• Poista sähköistä allekirjoitusta odottavat asiakirjat, kun asiakirja peruutetaan: valinnainen määritys, joka poistaa asiakirjat allekirjoitussyklistä, jos asiakirja peruutetaan Workdayssa.

Adobe Sign -integrointiavaimen kentät

4. Suorita seuraavaksi asennus loppuun:

1. Liitä aiemmin kopioitu integrointiavain kenttään Adobe Sign API-integrointiavain.
  2. Kirjoita Adobe Sign -hallinnoijan sähköpostiosoite kenttään Adobe Document Cloud -lähettäjän sähköpostiosoite.
  3. Valitse OK.
Integrointiavaimen kentät ja avaimen haltijan kenttä

Adobe Sign -toiminnallisuus voidaan nyt lisätä mihin tahansa liiketoimintaprosessiin lisäämällä Tarkista asiakirja -vaihe ja määrittämällä se käyttämään sähköisen allekirjoituksen tyyppinä Adoben sähköistä allekirjoitusta.

Tarkista asiakirja -vaiheen määrittäminen

Tarkista asiakirja -vaiheen asiakirja voi olla staattinen asiakirja, saman liiketoimintaprosessin Luo asiakirja -vaiheessa luotu asiakirja tai Workday Report Designerilla luotu muotoiltu raportti. Kaikkiin näihin voidaan lisätä Adobe-tekstitunnisteita, joilla määritetään Adobe-allekirjoittamiseen liittyvien komponenttien ulkoasu ja sijoittelu. Asiakirjan lähde pitää määritellä liiketoimintaprosessin määrityksessä. Kun liiketoimintaprosessia suoritetaan, ei ole mahdollista lisätä ad hoc -asiakirjaa.

Kun Adobe Signia käytetään Tarkista asiakirja -vaiheessa, ainutlaatuista siinä on mahdollisuus käyttää jaksotettuja allekirjoittajaryhmiä. Allekirjoittajaryhmien avulla voit määrittää rooliperusteisia ryhmiä, jotka allekirjoittavat tietyssä järjestyksessä. Adobe Sign ei tue rinnakkaisia allekirjoitusryhmiä.

Lisätietoja Tarkista asiakirja -vaiheen määrityksestä löytyy Pikaoppaasta.

Tuki

Workday-tuki

Workday on integroinnin omistaja, joten sen tukeen tulisi olla ensisijaisesti yhteydessä, jos sinulla on kysymyksiä integroinnin laajuudesta, ominaisuuksista tai ongelmista integroinnin toiminnassa.

Workday-yhteisössä on useita hyviä artikkeleita integraation vianetsinnästä ja asiakirjojen luonnista:

Adobe Sign -tuki

Adobe Sign on integrointikumppani, jonka tukeen tulee olla yhteydessä, jos integrointi ei saa hankittua allekirjoituksia tai jos odottavien allekirjoitusten ilmoitukset eivät toimi.

Adobe Sign -asiakkaiden tulisi osoittaa tukipyynnöt Adobe-asiakaspäällikölleen. Adoben tekniseen tukeen voi vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 1-866-318-4100. Odota tuotelistausta ja valitse ensin 4 ja sitten (pyydettäessä) 2.

Ota yhteyttä Adobe Sign -tukeen

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa