Lue, miten voit muokata ja poistaa tiedostoja Adobe Stock ‑avustajaportaalissa.

Portfolion muokkaus

Kun olet ladannut tiedostosi, voit halutessasi muuttaa niiden otsikon, luokan tai avainsanat. Tai kenties haluat poistaa tiedoston kokonaan. Voit tehdä nämä muutokset helposti, kun tiedostosi on hyväksytty tai ennen kuin olet lähettänyt sen. Et voi poistaa tai muokata tiedostoa, kun sitä tarkistetaan tai kun se on hylätty.

Tiedoston pienoiskuvan avulla voit muokata
Tässä voit poistaa tiedoston tai muokata otsikkoa tai avainsanoja

Tiedoston muokkaus portfoliossa

1. Siirry portfolioosi.
  2. Napsauta muokattavaa tiedostoa.
  3. Näyttöön tulee suurempi pienoiskuva, jonka alla olevassa ruudussa näkyvät otsikko, luokka ja avainsanat (1).
  4. Vie hiiri muokattavan kohteen päälle ja napsauta sitten kynäkuvaketta (2).
  5. Muokkaa kohdetta ja valitse sitten Save (Tallenna).

Tiedoston poistaminen portfoliosta

1. Siirry portfolioosi.
  2. Napsauta muokattavaa tiedostoa.
  3. Napsauta roskakoria (3).
Tiedoston muokkaus lähetetyissä tiedostoissa
Voit siirtää tai poistaa tiettyjä avainsanoja tai poistaa kaikki avainsanat ja korvata ne automaattisesti avainsanoilla.

Tiedoston muokkaus lähetetyissä tiedostoissa

1. Siirry lähetettyihin tiedostoihin.
  2. Jos haluat nähdä kuvasta suuremman pienoiskuvan, valitse pienoiskuva, jota haluat tarkastella.
  3. Laajenna sitten esikatselukuvaa napsauttamalla oikealla olevan indeksiruudun yläreunassa olevia nuolia.
  4. Sulje esikatselukuva napsauttamalla sen oikeassa yläkulmassa olevaa rastia.

Avainsanojen järjestyksen muuttaminen:

1. Vie kohdistin avainsanan vasemmalla puolella olevan numeron päälle. Numero muuttuu pisteruudukoksi (4). Napsauta numeroa ja vedä avainsanaa ylös- tai alaspäin.
  2. Voit siirtää avainsanan ensimmäiseksi napsauttamalla avainsanan oikealla puolella olevaa nuolta (5).
  3. Jos haluat poistaa avainsanan, napsauta sen oikealla puolella olevaa rastia (6).

Avainsanojen poistaminen ja korvaaminen:

1. Jos haluat poistaa nykyiset avainsanat ja aloittaa alusta käyttämällä automaattisia avainsanoja, valitse Erase all keywords (Poista kaikki avainsanat) (7).
  2. Valitse sitten Refresh auto-keywords (Päivitä avainsanat automaattisesti) (8).
Tiedoston poistaminen lähetetyistä tiedostoista
Voit poistaa tiedoston, ennen kuin se siirtyy moderointiin

Tiedoston poistaminen lähetetyistä tiedostoista

1. Siirry lähetettyihin tiedostoihin.
  2. Napsauta poistettavaa tiedostoa.
  3. Valitse avainsanapaneelin alareunassa Delete file (Poista tiedosto) (katso yllä oleva kuva).