Huomautus: organisaatiot alkavat nähdä uuden Admin Consolen, kun ne kirjautuvat sisään. Uusi konsoli tuodaan joka kuukausi entistä useampien asiakkaiden käyttöön. Vähitellen kaikki asiakkaat voivat käyttää uutta konsolia. Jos organisaatiotasi ei vielä ole siirretty uuteen konsoliin, perehdy artikkeliin Adobe Stock for teams (vanha Admin Console).

Sovellettava rooli: hallinnoijat

Konsoli: uusi Admin Console

Adobe Stock antaa hallinnoijille mahdollisuuden hallita työryhmäsopimusta samalla Admin Consolella kuin muita Adoben työryhmätuotteita. Kun olet ostanut Adobe Stock for teams ‑sopimuksen, työryhmätilin hallinnoijan on määritettävä se sopimuksen käyttäjälle aktivointia varten. Voit tehdä tämän napsauttamalla Admin Consolen Tuotteet-välilehteä ja valitsemalla sitten Lisää käyttäjä, kuten alla on esitetty.

Määritä sopimus käyttäjälle aktivointia varten

Voit määrittää Adobe Stock for teams ‑sopimuksen

• Sinä
  • Työryhmän nykyinen jäsen
  • Käyttäjä, joka ei vielä ole työryhmäsi jäsen

Kun Adobe Stock ‑sopimus on määritetty käyttäjälle aktivointia varten, kaikilla työryhmän jäsenillä on samat oikeudet käyttää jaettua Adobe Stock for teams ‑sopimusta. Ensisijaiset ja toissijaiset järjestelmänvalvojat voivat myös käyttää jaettua Adobe Stock for teams ‑sopimusta sen aktivoinnin jälkeen. Voit halutessasi poistaa Adobe Stockin määrityksen tietyltä käyttäjältä tarpeen mukaan, mutta sinun on sitten määritettävä se toiselle käyttäjälle palvelun keskeytymättömän toiminnan varmistamiseksi.

Lisää käyttäjiä Adobe Stockiin

Jos haluat myöntää jaetun Adobe Stock for teams ‑sopimuksen käyttöoikeudet käyttäjille, jotka eivät vielä ole työryhmäsi jäseniä, valitse Admin Consolesta Lisää käyttäjä organisaatioon.

Lisää käyttäjä organisaatioon

Kun lisäät työryhmääsi uuden käyttäjän ja Adobe Stock for teams ‑sopimus on jo määritetty olemassa olevalle käyttäjälle, sinun ei tarvitse määrittää sitä uusille käyttäjille. Kun olet lisännyt käyttäjän työryhmääsi ja määrittänyt uudelle käyttäjälle muita työryhmätuotteita, he voivat käyttää myös Adobe Stock for teams ‑sopimusta.

Lisää käyttäjä

Lisätietoja  työryhmätilin hallinnasta on osoitteessa https://helpx.adobe.com/enterprise/using/accounts.html.

Kun olet aktivoinut Adobe Stock for teams ‑sopimuksen, voit tarkistaa työryhmän käyttöoikeushistorian.

Työryhmien Käyttöoikeushistoria-sivulla voit tarkistaa työryhmän lisensointihistorian ja suodattaa tietoja päivämääräalueen ja mediatyypin mukaan. Tällä sivulla työryhmän jäsenet voivat valita hyperlinkitetyn resurssitunnuksen katsoakseen lisätietoja kustakin lisensoidusta resurssista.

Työryhmän jäsenet voivat tarvittaessa myös lisensoida resurssin uudelleen. Kun resurssi lisensoidaan useammin kuin kerran, jokainen lisensointitapahtuma näkyy omalla aikaleimatulla rivillään, kuten alla on esitetty. Jokaisen lisensointitapahtuman kohdalla näkyy myös lisensointitapahtuman suorittaneen työryhmän jäsenen nimi.

Lisensointihistoria ja -tapahtumat

Lisätietoja Adobe Stock for teamsin käytöstä on artikkelissa Resurssien seuranta ja jakaminen Adobe Stock for teamsilla.