Admin Console on keskitetty paikka, jossa järjestelmänvalvojat voivat hallita organisaationsa käytössä olevia Adoben ohjelmistoja ja käyttäjiä. Se helpottaa käyttöoikeuksien ja käyttäjien hallintaa. Admin Consolessa voit uusia jopa Teams-jäsenyydellä hankitut käyttöoikeudet. Uusintojen tapauksessa käytettävissä on yhtenäinen ja reaaliaikainen näkymä käyttöoikeuksien määrityksistä, myös uusintajakson päättyessä käyttöoikeutensa menettävistä käyttäjistä.

Uuden Admin Consolen tärkeimmät edut ovat seuraavat:

• Tarkastele nykyiseen sopimukseen sisältyvien tuotteiden ja käyttöoikeuksien tietoja
  • Näytä uusintajakso
  • Lisää tuotteita
  • Muokkaa maksutietoja (jos olet ostanut Teams-tuotteen adobe.comista)
  • Vaihda sopimuksen omistaja
  • Muokkaa työtyhmäsi nimeä (jos olet ostanut Teams-tuotteen adobe.comista)
  • Näytä tulevan laskun tiedot (jos olet ostanut Teams-tuotteen adobe.comista)

Varoitus:

Teams-jäsenyyden ostamiseen käytetty Adobe ID määritetään ensisijaiseksi järjestelmänvalvojaksi. Vain ensisijaiset järjestelmänvalvojat voivat päivittää maksu- ja laskutustiedot sekä tulostaa laskun. Voit myös lisätä ylimääräisiä järjestelmänvalvojia työryhmäsi hallintaa varten. Laskutus- ja maksuilmoitukset lähetetään sähköpostitse kaikille järjestelmänvalvojille.

Tuotteiden ja käyttöoikeuksien lisäys

Jos ostat Teams-jäsenyyden Adobe.comista, voit ostaa lisäkäyttöoikeuksia milloin tahansa. Lisäkäyttöoikeudet laskutetaan seuraavan laskutusjakson aikana.

Voit vastaavasti lisätä käyttöoikeuksia milloin tahansa myös silloin, jos olet ostanut käyttöoikeudet jälleenmyyjältä. Sinun on kuitenkin jätettävä tilaus jälleenmyyjälle 30 päivän kuluessa laskutuksen vuosipäivästä tapahtuman viimeistelemiseksi. Jos et jätä tilausta 30 päivän kuluessa, et enää voi lisätä käyttöoikeuksia, ja maksamattomien käyttöoikeuksien aktivointi poistetaan. Kaikkien lisäkäyttöoikeuksien voimassaoloaika päättyy alkuperäisenä vuosipäivänä.

Jos et tiedä, kuka jälleenmyyjä on, ota yhteyttä asiakastukeen.

Voit ostaa lisäkäyttöoikeuksia seuraavasti:

1. Siirry Admin Consolessa Tili-kohtaan.

2. Valitse Lisää tuotteita.

Lisää näyttöön tulevassa tuoteluettelossa käyttöoikeuksia saatavana oleviin tuotteisiin tai lisää lisäkäyttöoikeuksia nykyisiin tuotteisiin.

Tuotteiden lisäys
  3. Voit tarkastella tilaustasi valitsemalla Seuraava.

Jos olet ostanut jäsenyyden jälleenmyyjältä, anna ostotilausnumero, jotta asiakaspäällikkösi pystyy yhdistämään tämän pyynnön ostotilaukseen.

4. Valitse Lähetä tilaus.

Käyttöoikeuksien poistaminen

Käyttöoikeus on voimassa yhden vuoden tai suhteellisesti jaettuna vuosipäivään asti. Siksi käyttöoikeuksien määrä on pidettävä samana vuosipäivään asti. Jos olet ostanut Teams-jäsenyyden suoraan Adobe.comista, voit poistaa käyttöoikeuksia, mutta tästä peritään peruutusmaksu. Jos haluat poistaa käyttöoikeuksia, ota yhteyttä tukeen.

Huomautus:

Jos olet ostanut Teams-jäsenyyden jälleenmyyjältä, ota yhteyttä jälleenmyyjään jäsenyyden palauttamista tai peruuttamista varten tai poista käyttöoikeus 14 päivän kuluessa ostoksesta.

Sopimuksen omistajan vaihto

Sopimuksen omistaja on ensisijainen järjestelmänvalvoja tai järjestelmänvalvoja, jolla on oikeudet sopimustietojen ja laskutushistorian käyttöön. Jos olet nykyinen sopimuksen omistaja ja olet ostanut Teams-jäsenyyden Adobe.comista, voit nimittää sopimuksen omistajaksi olemassa olevan järjestelmänvalvojan (toissijaisen järjestelmänvalvojan).

Sopimuksen omistajia voi olla vain yksi kerrallaan. Kun nimität toisen sopimuksen omistajan, nimitetty henkilö saa ilmoitussähköpostiviestin, ja sinusta tulee järjestelmänvalvoja. Nimitetyllä käyttäjällä on myös oltava samat maa-asetukset kuin sinulla.

Jos olet työryhmän ainoa järjestelmänvalvoja, lisää ensin järjestelmänvalvojaksi käyttäjä, josta haluat tehdä sopimuksen omistajan.

1. Siirry Admin Consolessa Tili-kohtaan.

2. Valitse Sopimustiedot-kohdassa Muuta.

3. Voit nimittää sopimuksen omistajan valitsemalla käyttäjän Vaihda sopimuksen omistaja ‑ikkunasta.

Sopimuksen omistajan vaihto

Huomautus:

Jos haluamaasi käyttäjää ei ole luettelossa, valitse Peruuta ja lisää kyseinen käyttäjä järjestelmänvalvojaksi. Yritä sen jälkeen vaihtaa sopimuksen omistaja uudelleen.

4. Valitse Tallenna.

Nimetylle henkilölle lähetetään ilmoitussähköpostiviesti.

Maksutavan muokkaus

Jos olet sopimuksen omistaja ja olet ostanut Teams-jäsenyyden Adobe.comista, voit muokata maksutietoja Admin Consolessa.

1. Siirry Admin Consolessa Tili-kohtaan.

2. Valitse Tilauksen tiedot ‑kohdassa Maksun hallinta.

Kun valitset Maksun hallinta, sinut ohjataan Adobe-tilillesi.

3. Kirjaudu Adoben tunnistetiedoilla sisään.

Muokkaa maksutapaa ‑ikkuna avautuu näyttöön.

Huomautus:

Jos samaan luottokorttiin on liitetty useita tilauksia, kaikki tilaukset päivitetään, kun muutat minkä tahansa tilauksen luottokorttitietoja.

4. Anna tarvittavat tiedot ja valitse Tallenna.

5. Voit palata Admin Consoleen valitsemalla Työryhmän hallinta.

Aikaisempien laskujen näyttö

Jos olet sopimuksen omistaja ja olet ostanut Teams-jäsenyyden Adobe.comista, voit tarkastella aikaisempia laskujasi Admin Consolessa.

1. Siirry Admin Consolessa Tili-kohtaan.

2. Valitse Laskutushistoria ‑kohdassa Näytä aikaisemmat laskut. Siirryt Adobe-tilisivullesi, jolla voit tarkastella aikaisempia laskujasi ja tulostaa ne.