Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Digital Editions ladataan ja asennetaan?

Lataa Digital Editions -asennusohjelma, ja avaa ja suorita ladattu tiedosto. Ohjeita Digital Editions -ohjelman asennukseen Windowsissa ja Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Miksi Digital Editions ei asennu?

Opi ratkaisemaan Digital Editions -ohjelman lataus-, asennus- ja päivitysongelmat.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Miten voin muuttaa Adobe-salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Aktivointi

Kuinka monta laitetta voin aktivoida?

Yhdellä Adobe ID -tunnuksella voi aktivoida Digital Editions -ohjelman kuudella tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos raja ylittyy, ota meihin yhteyttä aktivointien nollaamiseksi. Lisätietoja aktivoinnista ja sisällön siirrettävyydestä löytyy Adobe Digital Editions -ohjelman usein kysytyistä kysymyksistä.

Miksi saan virheviestin, jonka mukaan lisenssi on jo käytössä toisella käyttäjällä?

Valitse ensin Library > Authorize Computer ja tarkista, että Adobe ID, jota käytetään Digital Editions -ohjelman todennuksessa, on oikein. Jos tunnus on oikein, ota yhteyttä sähköisen kirjan tarjoajaan, jotta aktivointi voidaan nollata. Lisätietoja löytyy tästä vianmääritysoppaasta.

Saan virheviestin ”liian monta aktivointia” yrittäessäni käynnistää Digital Editions -ohjelman Windowsissa.

Digital Editions -ohjelman voi aktivoida kuudessa laitteessa. Jos vaihdat konetta tai laitetta, saatat saada tämän virheviestin yrittäessäsi käynnistää Digital Editions -ohjelmaa. Katso Adobe Digital Editions 4.0 -version todennus- ja käynnistysvirheet Windowsissa.

Kun yritän aktivoida, saan virheviestin ”Adobe DRM-virhe”.

DRM-virheitä voi ilmetä monista syistä. Katso ratkaisuja ohjeesta ”Adobe DRM-virhe” | Aktivoi sähköisten kirjojen käyttö.

Miten muita aktivointivirheitä voi ratkaista?

Yleisiä kysymyksiä

Miten sähköinen kirja siirretään lukulaitteeseen?

Tarvitsen apua Digital Editions -ohjelman käytössä iOS- tai Android-laitteella.

Mistä löytyy lisätietoa?

Aloitusoppaasta löytyy ohjeita ja ratkaisuja vianmääritykseen.