Lue, kuinka Adobe-tuotteen kokeiluversio muutetaan täysversioksi.

Huomautus:

Tämä artikkeli koskee tuotteita, joiden käyttöoikeus on pysyvä, kuten Adobe Premiere Elements. Lisätietoja Creative Cloud -kokeilujakson muuttamisesta on artikkelissa Creative Cloud -kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Tämän artikkelin sisältö koskee vain seuraavia alueita: Pohjois-Amerikka, Aasian Tyynenmeren alue, Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka.

Muuta näiden ohjeiden avulla Adobe-tuotteen yhden käyttäjän kokeiluversio tuotteen täysversioksi:

Premiere_elements_trial
Premiere Elements -kokeiluversio

Tuotteen täysversion ostaminen

1. Napsauta tuotteen kokeiluversion käynnistysruudussa Osta nyt -painiketta.

2. Suorita ostotapahtuma loppuun näyttöön tulevien ohjeiden avulla.

Huomautukset:

• Jos haluat muuttaa beeta- tai esikatseluversion täysversioksi, poista beeta- tai esikatseluversion asennus, ja asenna sitten nykyinen kokeiluversio.
  • Jotta olet oikeutettu päivitystuotteeseen, sinun tulee antaa voimassa oleva sarjanumero saman Adobe-ohjelmistosovelluksen aiemmasta versiosta kuin kokeiluversio.
  • Tarkista, että olet poistanut Authorware- tai HomeSite-kokeiluversioiden asennuksen ennen täysversion asentamista.

Tuotteen sarjanumeron vastaanottaminen

Kun olet ostanut tuotteen, sarjanumero näkyy kuittisivulla. Muista tallentaa sarjanumero.

Saat kuittisivun myös sähköpostitse.

Koska olet jo asentanut kokeiluversion tietokoneellesi:

• sinun ei tarvitse ladata tuotetta uudelleen tai
  • poistaa kokeiluversiota voidaksesi käyttää täysversiota.

Adobe Storesta ostetut tuotteet rekisteröidään ostajalle automaattisesti. Sinun ei tarvitse rekisteröidä kokeiluversiota toista kertaa.

Kokeiluversion aktivoiminen maksulliseksi versioksi

Aktivoi tuotteen täysversio seuraavasti:

1. Valitse kokeiluversionäkymästä Lisensoi tämä ohjelmisto.

2. Valitse Seuraava, ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi.

Muu ladattava sisältö

Jotkin kokeiluversiot eivät sisällä kaikkea myytävässä tuotteessa saatavilla olevaa sisältöä. Saat käyttöösi kokeiluversiosta puuttuvan sisällön napsauttamalla linkkiä, joka on kuittisivun sisältävässä sähköpostissa. Voit käyttää sisältöä milloin tahansa kirjautumalla Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla. Tuotesisältö on käytettävissä enintään kolme vuotta tuotteen julkaisemisen jälkeen.

Huomautus: Ota varmuuskopio kokeiluversiosta ja muusta ladattavasta sisällöstä, kun olet suorittanut latauksen.