Ota selvää, miten voit muuntaa Creative Cloud ‑kokeiluversion maksulliseksi jäsenyydeksi.

Muuta kokeiluversio maksulliseksi jäsenyydeksi

Adobe Creative Cloud ‑kokeilujäsenyys alkaa sovelluksen asennuspäivänä. Voit muuntaa kokeiluversion maksulliseksi jäsenyydeksi seuraavasti:

1. Kirjaudu osoitteeseen https://www.adobe.com.

Kirjaudu Adobe.comiin.

Jos olet jo kirjautunut sisään, napsauta ylimmässä navigointipalkissa olevaa nimeäsi.

Huomautus:

Käytä sovellusten kokeiluversioiden asennukseen käytettyä Adobe ID:tä.

2. Valitse Valitse tilaus.

Valitse tilaus

Creative Cloudin tilaussivu tulee näkyviin.

3. Valitse jäsenyyssopimus ja sitten Osta nyt.

4. Lue jäsenyyden tiedot ja valitse Hyväksy käyttöehdot.

5. Anna maksutiedot ja valitse Jatka. Saat ostoksestasi sähköpostivahvistuksen.

Video: Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi

Video: Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi

Kokeiluversioon liittyvien ongelmien vianmääritys