Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen. Lue myös, miten virheelliset tai mitätöidyt sarjanumerot korjataan

Creative Cloud -sovellukset eivät vaadi sarjanumeroa. Jos sinua pyydetään antamaan sarjanumero, kun käynnistät Creative Cloud -sovelluksen, kyseessä on virhe. Katso ohjeet ongelman ratkaisuun kohdasta Vianmääritys, kun Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

Jos sovellus on rekisteröity tai se on ladattu Adobe.com-sivustosta, sarjanumeron paikantaminen on helppoa. Adobe pitää siitä kirjaa puolestasi.

Näet luettelon rekisteröidyistä tuotteistasi ja niiden sarjanumeroista seuraavien ohjeiden avulla:

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi.

2. Valitse vasemmasta ruudusta Tilaushistoria.

Tilaushistoria
  3. Napsauta Tilaushistoria-näkymässä tilausnumeroa TILAUSNRO-sarakkeessa.

Napsauta tilauksen numeroa
  4. Valitse Tilausnumero-näkymästä  Lataukset ja sarjanumerot

Lataukset ja sarjanumerot

Sarjanumero tulee näkyviin.

Etsi sarjanumero

Jos sinulla on tuotteen pakkaus tai jälleenmyyjältä saatu lunastuskoodi, etsi sarjanumerosi seuraavan taulukon avulla.

Miten hankit tuotteen?

Missä koodi tai sarjanumero lukee?

Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä

Katso seuraava kohta: Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä.

Student and Teacher Edition -tuotteena

Katso Sarjanumerot, lunastus- ja tuotekoodit | Student & Teacher Edition -versiot.

määrälisenssinä

Sarjanumeron voi hakea Adobe Licensing Website -sivustosta.

Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä

Jos olet ostanut tuotteen ennakkoon maksetulla kortilla, jos sinulla on pakettituote tai jos ostit tuotteen jälleenmyyjältä, löydät sarjanumeron näin.

Mikä seuraavista sinulla on?   Missä koodi tai sarjanumero lukee?
Ennakkoon maksettu kortti

Lunastuskoodi on kortin takana olevan raaputuspinnan alla.

Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Tuotepakkaus

Sarjanumero

Sarjanumeron selvittäminen levyn kotelossa tai tuotepakkauksessa. Sarjanumero on 24-numeroinen koodi.

Huomautus: Elements-tuotteissa sarjanumero sijaitsee Windows-DVD-levyn kotelossa.

Lunastuskoodi

Lunastuskoodi on painettu pakkauksen sisällä olevaan korttiin. Lunastuskoodi on 22-numeroinen aakkosista ja numeroista koostuva koodi.

Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Jälleenmyyjältä saapunut sähköpostiviesti

Lunastuskoodi tai sarjanumero on sähköpostiviestissä.

Jos sinulle lähetetään lunastuskoodi, lue kohta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Jos saat Adobe Creative Suiten tai Adobe Acrobatin asennuksen aikana viestin, jonka mukaan käyttämäsi sarjanumero on mitätöity tai virheellinen, se johtuu siitä, että Adobe on estänyt sarjanumeron, jota yrität käyttää. Adobe estää sellaisten sarjanumeroiden käytön, jotka eivät ole Adoben myöntämiä tai joita valtuuttamattomat myyjät ovat luvattomasti käyttäneet väärennettyjen ohjelmistojen tuottamiseen. Valitettavasti saat vain tiedon, että sarjanumero on estetty tästä syystä vasta Adoben ohjelmiston uudelleenaktivoinnin tai uudelleenasennuksen aikana.

Lisätietoja ja ohjeita ongelman ratkaisemiseksi löydät vierailemalla tällä sivulla.