Sarjanumeron etsiminen tuotteen aktivoimiseksi, päivittämiseksi tai asentamiseksi uudelleen.

Jos Creative Cloud -sovellus pyytää sarjanumeroa

Creative Cloud -sovellukset eivät vaadi sarjanumeroa. Vianmääritys, kun Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

Jos ostit tuotteen Adobe.com-sivustolta tai rekisteröit tuotteen

1. Siirry kohtaan Tilaukset.

2. Napsauta Tilaushistoria-näkymässä tilausnumeroa TILAUSNRO-sarakkeessa.

Valita tilausnumerosi
  3. Valitse Tilausnumero-näkymästä Lataukset ja sarjanumerot

Valitse ladattavaksi haluamasi sovelluksen kohdalta Lataukset ja sarjanumerot.
  4. Sarjanumero tulee näkyviin.

Sarjanumerot

Jos ostit Student and Teacher Edition -tuotteen tai ostit tuotteen jälleenmyyjältä

Jos ostit tuotteen jälleenmyyjältä, saatat tarvita myös lunastuskoodin tuotteen aktivoimista varten.

Miten hankit tuotteen?

Missä koodi tai sarjanumero lukee?

Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä

Katso seuraava kohta: Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä.

Student and Teacher Edition -tuotteena

Katso Sarjanumerot, lunastus- ja tuotekoodit | Student & Teacher Edition -versiot.

määrälisenssinä

Sarjanumeron voi hakea Adobe Licensing Website -sivustosta.

Mikä seuraavista sinulla on?   Missä koodi tai sarjanumero lukee?
Ennakkoon maksettu kortti

Lunastuskoodi on kortin takana olevan raaputuspinnan alla.

Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Tuotepakkaus

Sarjanumero

Sarjanumeron selvittäminen levyn kotelossa tai tuotepakkauksessa. Sarjanumero on 24-numeroinen koodi.

Huomautus: Elements-tuotteissa sarjanumero sijaitsee Windows-DVD-levyn kotelossa.

Lunastuskoodi

Lunastuskoodi on painettu pakkauksen sisällä olevaan korttiin. Lunastuskoodi on 22-numeroinen aakkosista ja numeroista koostuva koodi.

Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Jälleenmyyjältä saapunut sähköpostiviesti

Lunastuskoodi tai sarjanumero on sähköpostiviestissä.

Jos sinulle lähetetään lunastuskoodi, lue kohta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Jos sarjanumerosi on virheellinen tai mitätöity

Estämme sarjanumerot, joita emme ole myöntäneet tai jotka ovat vilpillisiä. Lisätietoja virheellisistä tai mitätöidyistä sarjanumeroista