Lunasta Student and Teacher Edition ‑ostoksesi, muunna lunastuskoodi sarjanumeroksi ja suorita muita toimintoja.

Sarjanumero tai lunastuskoodi

Adobe Student & Teacher Edition ‑tuotteesi ostotavasta riippuen olet mahdollisesti saanut sarjanumeron tai lunastuskoodin.

Tarvitset sarjanumeroa, jos haluat rekisteröidä tuotteen, päivittää tuotteen, päivittää Creative Cloud ‑sopimukseen tai hankkia oikeudet tietyn tyyppisten huoltosopimusten käyttöön. Käytä lunastuskoodia (lähetetään vähemmän turvallisissa tilanteissa) tuotteen käyttöoikeuden lunastamiseen ja sarjanumeron hankkimiseen.

Suoraan Adobelta ostetun tuotteen lunastaminen

Tilaukseen tai jäsenyyteen perustuvia tuotteita varten ei tarvita sarjanumeroa. Voit aktivoida jäsenyytesi kirjautumalla sisään Adobe ID:lläsi.

Jos olet ostanut tuotteen itsenäisen version kortilla, latauksena tai paketissa toimitettavina levyinä (esimerkiksi Acrobat XI, Photoshop Elements tai Lightroom 6), tarvitset sarjanumeroa sovelluksen asentamiseen. Anna sarjanumero pyydettäessä sovelluksen asennuksen aikana.

En löydä sarjanumeroa

Jos rekisteröit tuotteen tai latasit sen Adobe.comista, löydät sarjanumeron helposti. Adobe seuraa sitä puolestasi.

1. Voit tarkistaa rekisteröityjen tuotteiden ja niiden sarjanumeroiden luettelon kirjautumalla sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

Huomautus:

Onko sinulla Adobe ID:hen liittyviä ongelmia? Katso Adobe ID:n, sisäänkirjautumisen ja tilin apu.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet > Näytä kaikki> Tuotteet > Näytä tuotteet. Rekisteröityjen tuotteiden ja sarjanumeroiden luettelo tulee näyttöön.

Tilaukset ja tuotteet

Eikö sarjanumeroa näy Adobe-tililläsi?

Etsi sarjanumero seuraavasta taulukosta.

Miten sait tuotteen?

Etsi sarjanumero:

Tuotepakkauksessa.

Painettu levylle tai levyn koteloon.

Huomautus: Elements-tuotteiden sarjanumero on Windowsin DVD-kotelossa.

Latauksena Adobelta.

Adoben sähköpostiviestissä, joka sisältää ostamasi tuotteen sarjanumeron. Etsi viesti, jonka aiheena on ”Your Serial Number” tai ”Your Serial Numbers”.

Myymälästä tai verkkokaupasta ostettujen tuotteiden lunastaminen

Valitse tuotetyyppi suodattimen avulla.

Jäsenyys tai tilaus

Jäsenyyteen tai tilaukseen perustuvia tuotteita, kuten Creative Cloud – Student and Teacher ‑sopimusta, varten ei tarvita sarjanumeroa. Voit aktivoida jäsenyytesi kirjautumalla sisään Adobe ID:lläsi.

Jos ostit jäsenyyden jälleenmyyjältä, olet kuitenkin ehkä saanut lunastuskoodin, joka löytyy esimerkiksi ennakkoon maksetun kortin takana olevan raaputettavan alueen alta. Jos sinulla on lunastuskoodi, lunasta koodi ja aktivoi jäsenyytesi toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

Lunasta lunastuskoodi jäsenyytesi aktivointia varten.

1. Siirry osoitteeseen creative.adobe.com/educard ja toimi jollakin seuraavista tavoista:

• Onko sinulla Adobe ID? Anna se ja Adoben salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Kirjaudu sisään
    • Eikö sinulla ole Adobe ID:tä? Valitse Rekisteröidy ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Anna akateemista statustasi koskevat tarvittavat tiedot ja valitse Jatka.

Lunasta koodi
  3. Anna 24-merkkinen aakkosnumeerinen lunastuskoodi ja valitse Aktivoi jäsenyys.

Huomautus:

Lunastuskoodeissa on sekä kirjaimia että numeroita. Muut numeeriset koodit, kuten kotelossa, kortissa tai sähköpostiviestissä oleva UPC-koodi, eivät ole lunastuskoodi.

Anna lunastuskoodi
  4. Lue uusintasopimuksen ehdot ja valitse Hyväksy käyttöehdot.

5. Anna pyydettäessä laskutustiedot ja valitse Jatka.

6. Valitse Aloita käyttö.

Aloita käyttö
  7. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Aloita käyttö uudelleen.

8. Voit nyt käyttää jäsenyyssopimukseesi sisältyviä sovelluksia. Aloita ohjelmiston lataaminen valitsemalla Avaa Creative Cloud ‑sovellus.

Itsenäinen tuote

Jos olet ostanut tuotteen itsenäisen version (esimerkiksi Acrobat XI, Photoshop Elements tai Lightroom 6), tarvitset sarjanumeroa sovelluksen aktivointiin. Valitse seuraavasta taulukosta sinulle sopiva vaihtoehto sarjanumeroa ja lunastuskoodia koskevien tietojen löytämiseksi.

Mikä sinulla on?

Lähetä tuotekoodi ja kelpoisuustodistus Adobelle:

Etsi lunastuskoodi tai sarjanumero:

Muunna lunastuskoodi sarjanumeroksi:

Ennakkoon maksettu kortti

Etsi 19-merkkinen numeerinen tuotekoodi kortin takana olevan raaputettavan alueen alta.

Siirry alueestasi riippuen jollekin seuraavista sivustoista vahvistuspyynnön lähettämistä tai toimintaohjeiden selvittämistä varten:

Pohjois-Amerikka: www.adobe.com/go/edu-validate

Pohjois-Amerikan ulkopuolella jokin seuraavista:

Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka | Saksa | Ranska | Espanja | Italia | Alankomaat | Tšekin tasavalta | Puola | Aasian ja Tyynenmeren alue | Korea

Vahvistuksen suorittaminen voi kestää 2–30 päivää.

Kun vahvistuspyyntö on hyväksytty:

Jos olet Pohjois-Amerikassa:

Saat sähköpostiviestin, joka sisältää 24-merkkisen aakkosnumeerisen lunastuskoodin ja linkin osoitteeseen www.adobe.com/go/getserial, josta saat sarjanumeron.

Jos olet Pohjois-Amerikan ulkopuolella:

Saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tukipyyntöösi. Tukipyyntö sisältää 24-merkkisen aakkosnumeerisen lunastuskoodin ja linkin osoitteeseen www.adobe.com/go/getserial, jossa voit lunastaa lunastuskoodin.

1.    Siirry osoitteeseen www.adobe.com/go/getserial ja kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään. Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, valitse Luo Adobe ID ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

2.    Anna sähköpostiviestissä saamasi 24-merkkinen aakkosnumeerinen lunastuskoodi ja valitse Lunasta.

3.    Tuotteesta riippuen näyttöön tulee sarjanumero, latauslinkki tai molemmat.

4.    Kirjoita sarjanumero muistiin ja aloita tuotteen asentaminen valitsemalla Lataa.

Laita sarjanumero talteen siltä varalta, että joudut joskus päivittämään tuotteesi tai pyytämään tuotetukea. Harkitse Adoben tuotteen rekisteröintiä, jolloin sarjanumerosi tallennetaan turvallisesti Adobe-tilillesi.

Tuotepakkaus

Etsi 22-merkkinen aakkosnumeerinen tuotekoodi levyn kotelosta, kortista tai tuotepakkauksesta.

Noudata tuotepakkauksessa olevan kortin ohjeita.

Siirry alueestasi riippuen jollekin seuraavista sivustoista vahvistuspyynnön lähettämistä tai toimintaohjeiden selvittämistä varten:

Pohjois-Amerikka: www.adobe.com/go/edu-validate

Pohjois-Amerikan ulkopuolella jokin seuraavista:

Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka | Saksa | Ranska | Espanja | Italia | Alankomaat | Tšekin tasavalta | Puola | Aasian ja Tyynenmeren alue | Korea

Vahvistuksen suorittaminen voi kestää 2–30 päivää.

Kun vahvistuspyyntösi on hyväksytty, saat sähköpostiviestin, joka sisältää 24-merkkisen numeerisen sarjanumeron.

Kirjoita sarjanumero muistiin ja anna se, kun sinua pyydetään tekemään niin tuotteen asennuksen aikana.

Laita sarjanumero talteen siltä varalta, että joudut joskus päivittämään tuotteesi tai pyytämään tuotetukea. Harkitse Adoben tuotteen rekisteröintiä, jolloin sarjanumerosi tallennetaan turvallisesti Adobe-tilillesi.

Ei sovellettavissa.

Jälleenmyyjän lähettämä sähköpostiviesti

Etsi 19-merkkinen numeerinen tuotekoodi sähköpostiviestistä, jonka sait tuotteen myyneeltä jälleenmyyjältä.

Toimi sähköpostiviestissä olevien ohjeiden mukaan.

Siirry alueestasi riippuen jollekin seuraavista sivustoista vahvistuspyynnön lähettämistä tai toimintaohjeiden selvittämistä varten:

Pohjois-Amerikka: www.adobe.com/go/edu-validate

Pohjois-Amerikan ulkopuolella jokin seuraavista:

Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka | Saksa | Ranska | Espanja | Italia | Alankomaat | Tšekin tasavalta | Puola | Aasian ja Tyynenmeren alue | Korea

Vahvistuksen suorittaminen voi kestää 2–30 päivää.

Kun vahvistuspyyntösi on hyväksytty, saat sähköpostiviestin, joka sisältää 24-merkkisen numeerisen sarjanumeron.

Kirjoita sarjanumero muistiin ja anna se, kun sinua pyydetään tekemään niin tuotteen asennuksen aikana.

Laita sarjanumero talteen siltä varalta, että joudut joskus päivittämään tuotteesi tai pyytämään tuotetukea. Harkitse Adoben tuotteen rekisteröintiä, jolloin sarjanumerosi tallennetaan turvallisesti Adobe-tilillesi.

Ei sovellettavissa.