Ongelma

Kun Tiedosto > Selaa Bridgessä -toiminto valitaan sen jälkeen, kun Adobe Indesign- tai Adobe After Effects -sovelluksessa on avattu tiedosto, Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus käynnistyy Adobe Bridgen sijasta.

Versiot, joita ongelma koskee

Bridge CC 6.2, Indesign CC 2015.4 ja After Effects CC 2015.3

Käyttöjärjestelmä

Windows, Mac OS X

Ratkaisu

Ratkaise ongelma päivittämällä Bridge CC uusimpaan versioon.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö