Katso Bridgen uusimman julkaisuversion uudet ominaisuudet.

Tärkeimmät uudet ominaisuudet

Kesäkuun 2019 julkaisuversio (versio 9.1)

Käyttöliittymän parannukset Bridge 9.1 -versiossa

Käyttöliittymän päivitykset

Valikkorivin, tunnusten ja luokitusten ulkoasua on parannettu. Kuvan tausta -liukusäätimellä voi säätää taustan kontrastia.

Bridge tukee nyt työskentelyä välityspalvelinympäristöissä

Välityspalvelinten tuki

Käytä välityspalvelinympäristöissä esimerkiksi Creative Cloud Library-, Adobe Stock-, Adobe Portfolio- ja Adobe Stock Contributor -palvelua.

Katso tässä Bridgen julkaisuversiossa ratkaistut ongelmat

Ratkaistut ongelmat

Etsi korjauksia, jotka liittyvät pinoihin ja PDF-tulostuksen väriongelmaan.

Läpinäkyvien .ai- ja .eps-tiedostojen käsitteleminen Bridgessä

Läpinäkyvyyden tuki

Näytä ruudukko läpinäkyvien .AI- ja .EPS-tiedostojen miniatyyrien ja esikatselujen taustalla.

Dimension-asiakirjojen käsitteleminen Bridgessä

Uuden tiedostomuodon tuki

Käsittele Bridgessä Dimension-asiakirjoja (.dn).

Aiemmat Bridgen julkaisuversiot