Premiere Pro kaatuu, jos Hallittu kansion käyttö on käytössä

Premiere Pro 13.1.1 kaatuu käynnistettäessä, jos Hallittu kansion käyttö on käytössä.

Ongelma

Kun Hallittu kansion käyttö on käytössä, Premiere Pro (13.1.1) kaatuu käynnistettäessä ja näyttää seuraavan virheilmoituksen

Jaetut asiakirjat -kansiota ei löydy.

Myös Adobe Media Encoder ja After Effects ilmoittavat samanlaisista virheistä.

Kaatumisen yhteydessä näytetty virheviesti
Kaatumisen yhteydessä näytetty virheviesti

Ratkaisu

Järjestelmänvalvojan pitää lisätä Adobe Media Encoder, After Effects tai Premiere Pro poikkeusluetteloon, jotta ohjelma ei kaadu käynnistettäessä.

Jos haluat käynnistää Premiere Pron, Adobe Media Encoderin tai After Effectsin kun Hallittu kansion käyttö on käytössä, toimi seuraavasti:

1. Avaa Windows Defender Security Center.

Voit myös siirtyä kohtaan Aloitus > Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Virusten ja uhkien torjunta.

2. Valitse Virusten ja uhkien torjunta.

3. Valitse Haittaohjelmien torjunta Virusten ja uhkien torjunta-asetuksista.

4. Varmista, että muita virustorjuntaohjelmia ei ole asennettu ja että reaaliaikainen Windows Defender -suojaus on käytössä.

5. Valitse Hallittu kansion käyttö -ominaisuuden hallinta.

6. Valitse Lisää sallittu sovellus avataksesi tiedostoselaimen.

7. Valitse tiedosto ja napsauta Avaa.

Tämän jälkeen ohjelma ei kaadu käynnistettäessä.