Bridge CC:n versiossa 6.2 Image Trace -työkalu puuttuu Työkalut-valikosta (Työkalut > Illustrator > Image Trace) Adobe Illustrator CC:n versioon 2015.3 päivittämisen jälkeen.

Versiot, joita ongelma koskee

Adobe Bridge CC Versio 6.2 ja Adobe Illustrator CC 2015.3

Käyttöjärjestelmä

Windows, Mac OS X

Tilapäisratkaisu

Jos et pääse Bridge CC:n versiossa 6.2 valikkoonTyökalut > Illustrator > Image Trace, kun olet päivittänyt Adobe Illustrator CC:n versioon 2015.3, noudata seuraavia ohjeita:

1. Kopioi kansio Adobe Illustrator Automation 2015.3 sijainnista:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\
    Mac OS X: /Kirjasto/Application Support/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

2. Sijoita kopioitu kansio seuraavaan sijaintiin:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Kirjasto/Application Support/Adobe/Bridge CC Extensions/

3. Käynnistä Bridge uudelleen.

Image Trace -työkalu on nyt näkyvissä Bridge CC 6.2:ssa valikossa Työkalut > Illustrator.