Acrobat XI Pro ja Standard (v. 11)

Acrobat XI Pro

Windows

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP ja Service Pack 3 (32-bittisessä järjestelmässä) tai Service Pack 2 (64-bittisessä järjestelmässä); Windows Server 2003 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Server 2008 tai 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen); Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,85 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 × 768
  • DVD-ROM-asema
  • Internet Explorer -versiot 7, 8, 9 tai 10; Firefox Extended Support Release tai Chrome
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

Huomautus:

64-bittiset Windows Server 2003 R2- ja Windows XP -versiot (jälkimmäisessä Service Pack 2) edellyttävät Microsoftin päivitystä KB930627.

Mac OS

• Intel-suoritin
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7.4, v10.8, v10.9.2, v10.10 tai v10.11^
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 × 768
  • DVD-ROM-asema
  • Mac OS X 10.6.8 -versiossa Safari 5.1; Mac OS X -versioissa 10.7.4 ja 10.8 Safari 5.2 tai Safari 6; Mac OS X v10.9 -versiossa Safari 7.0

^ Version 10.11 tuki - lisätietoja on artikkelissa Tunnetut ongelmat.

Tilauspalveluiden käyttöjärjestelmä- ja selainvaatimukset

Edellä mainittujen Acrobat XI Pro -työpöytäsovelluksen järjestelmävaatimusten ja kielen käytettävyyden lisäksi tilausversioon* sisältyvillä Acrobat.com- ja Adobe PDF Pack -verkkopalveluilla on omat järjestelmävaatimuksensa.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi versio, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi versio, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows XP ja Internet Explorer 8, Firefox tai Chrome
  • Mac OS X 10.6 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja Safari 5.1 tai uudempi versio, Firefox tai Chrome
  • iOS 5 -käyttöjärjestelmä ja Safari (rajoitettu käyttö ja toiminnallisuudet) tai Adobe Reader -mobiilisovellus†

* Yksittäisiä Acrobat Pro -tilauksia voi ostaa Adoben verkkokaupasta ainoastaan tietyissä maissa. Adobe Value Incentive Plan -ohjelman (VIP) kautta ostetut Acrobat Pro -tilaukset ovat saatavilla kaikissa maissa, joissa Acrobat-tuotetta myydään, Kiinaa lukuun ottamatta.

† Lataamalla Adobe Reader -mobiilisovelluksen saat käyttöösi Acrobat.com-, ExportPDF- ja PDF Pack -verkkopalveluiden ilmaiset tai maksulliset tilaukset Android- ja iOS-laitteisiin.

Acrobat XI Standard

Windows

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP ja Service Pack 3 (32-bittisessä järjestelmässä) tai Service Pack 2 (64-bittisessä järjestelmässä); Windows Server 2003 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Server 2008 tai Windows Server 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen); Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 512 Mt RAM-muistia (1 Gt on suositeltu määrä)
  • 1,55 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 × 768
  • DVD-ROM-asema
  • Internet Explorer -versiot 7, 8, 9 tai 10; Firefox Extended Support Release; Chrome
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

Huomautus:

64-bittiset Windows Server 2003 R2- ja Windows XP -versiot (jälkimmäisessä Service Pack 2) edellyttävät Microsoftin päivitystä KB930627.

Tilauspalveluiden käyttöjärjestelmä- ja selainvaatimukset

Edellä mainittujen Acrobat XI Standard -työpöytäsovelluksen järjestelmävaatimusten ja kielen käytettävyyden lisäksi tilausversioon* sisältyvillä Acrobat.com- ja Adobe PDF Pack -verkkopalveluilla on omat järjestelmävaatimuksensa.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi versio, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi versio, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows XP ja Internet Explorer 8, Firefox tai Chrome
  • Mac OS X 10.6 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja Safari 5.1 tai uudempi versio, Firefox tai Chrome (Huomautus: Tämä koskee vain tilaukseen sisältyviä verkkopalveluita; Mac OS ei tue Acrobat XI Standard -ohjelmistoa)
  • iOS 5 -käyttöjärjestelmä ja Safari (rajoitettu käyttö ja toiminnallisuudet) tai Adobe Reader -mobiilisovellus†

* Yksittäisiä Acrobat Standard -tilauksia voi ostaa Adoben verkkokaupasta ainoastaan Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Japanissa, Meksikossa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Adobe Value Incentive Plan -ohjelman (VIP) kautta ostetut Acrobat Standard -tilaukset ovat saatavilla kaikissa maissa, joissa Acrobat-tuotetta myydään, Kiinaa lukuun ottamatta.
† Lataamalla Adobe Reader -mobiilisovelluksen saat käyttöösi Acrobat.com-, ExportPDF- ja PDF Pack -verkkopalveluiden ilmaiset tai maksulliset tilaukset Android- ja iOS-laitteisiin.

Acrobat X Standard, Pro, Suite (versio 10)

Acrobat X Standard

Windows

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP -versiot Home, Professional tai Tablet PC Edition, joissa joko Service Pack 3 (32-bittisessä järjestelmässä) tai Service Pack 2 (64-bittisessä järjestelmässä); Windows Server 2003 (32- ja 64-bittinen; 64-bittinen edellyttää Service Pack 2 -pakettia); Windows Server 2008 tai Windows Server 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise, joissa Service Pack 2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 -versiot Starter, Home Premium, Professional, Ultimate tai Enterprise (32- ja 64-bittinen)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,1 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 × 768
  • DVD-ROM-asema
  • Microsoft Internet Explorer -versio 7 tai 8; Firefox-versio 3.5 tai 3.6
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

Huomautus:

64-bittiset Windows Server 2003 R2- ja Windows XP -versiot (jälkimmäisessä Service Pack 2) edellyttävät Microsoftin päivitystä KB930627.

Acrobat X Pro

Windows

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP -versiot Home, Professional tai Tablet PC Edition, joissa joko Service Pack 3 (32-bittisessä järjestelmässä) tai Service Pack 2 (64-bittisessä järjestelmässä); Windows Server 2003 (32- ja 64-bittinen; 64-bittinen edellyttää Service Pack 2 -pakettia); Windows Server 2008 tai Windows Server 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise, joissa Service Pack 2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 -versiot Starter, Home Premium, Professional, Ultimate tai Enterprise (32- ja 64-bittinen)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,9 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 × 768
  • DVD-ROM-asema
  • Microsoft Internet Explorer -versio 7 tai 8; Firefox-versio 3.5 tai 3.6
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

Huomautus:

64-bittiset Windows Server 2003 R2- ja Windows XP -versiot (jälkimmäisessä Service Pack 2) edellyttävät Microsoftin päivitystä KB930627.

Mac OS

• Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.5.8 tai 10.6.4
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,2 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 × 768
  • DVD-ROM-asema
  • Mac OS X 10.5.8 -versiossa Safari 4; Mac OS X 10.6.4 -versiossa Safari 4 tai Safari 5.0.x

Acrobat X Suite

Acrobat 9

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (englanti, ranska, saksa) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:lla tai 3:lla (32- ja 64-bittinen); Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bittiselle); Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman (32- ja 64-bittinen)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 2,35 Gt vapaata kiintolevytilaa.
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (japani) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:n tai 3:n kanssa (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (64-bittisessä oltava Service Pack 2); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise (joko Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman sekä 32- että 64-bittisissä järjestelmissä)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 2,06 Gt vapaata kiintolevytilaa.
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Pro (englanti, ranska, saksa) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:n tai 3:n kanssa (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (64-bittisessä oltava Service Pack 2); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise (joko Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman sekä 32- että 64-bittisissä järjestelmissä)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 2,13 Gt vapaata kiintolevytilaa.
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Pro (englanti, ranska, saksa) Windows-käyttöjärjestelmässä

• PowerPC G4-, PowerPC G5- tai Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.4.11 tai 10.5
  • 256 Mt RAM-muistia (suositus 512 Mt)
  • 1,42 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema

Adobe Acrobat 9 Pro (yksinkertaistettu kiina) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:n tai 3:n kanssa (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (64-bittisessä oltava Service Pack 2); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise (joko Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman sekä 32- että 64-bittisissä järjestelmissä)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 1,77 Gt vapaata kiintolevytilaa.
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Pro (yksinkertaistettu kiina) Mac OS -käyttöjärjestelmässä

• PowerPC G4-, PowerPC G5- tai Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.4.11 tai 10.5
  • 256 Mt RAM-muistia (suositus 512 Mt)
  • 1,19 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema

Adobe Acrobat 9 Standard (englanti, ranska, saksa) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:n tai 3:n kanssa (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (64-bittisessä oltava Service Pack 2); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise (joko Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman sekä 32- että 64-bittisissä järjestelmissä)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 985 Mt vapaata kiintolevytilaa.
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen

Adobe Acrobat 9 Standard (yksinkertaistettu kiina) Windows-käyttöjärjestelmässä

• Vähintään 1,3 GHz:n suoritin
  • Microsoft Windows XP Home, Professional tai Tablet PC Edition Service Pack 2:n tai 3:n kanssa (32- ja 64-bittinen);

Windows Server 2003 (64-bittisessä oltava Service Pack 2); Windows Vista -versiot Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate tai

Enterprise (joko Service Pack 1:n kanssa tai sitä ilman sekä 32- että 64-bittisissä järjestelmissä)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 Mt RAM-muistia
  • 830 Mt vapaata kiintolevytilaa.
  • Näytön tarkkuus 1 024 x 768
  • DVD-asema, videolaitteistokiihdytys valinnainen