Fout “Licentiebestand heeft een quota van het type 'bandbreedte-quota'...” | Licentiebestand uploaden | Connect

Probleem

Wanneer u het licentiebestand upload naar Adobe Connect, krijgt u de volgende foutmelding en het uploaden van de licentie mislukt.

'Licentiebestand heeft een quota van het type 'bandbreedte-quota' (account) met een limiet die lager is dan de momenteel gebruikte hoeveelheid.'

Oplossing

Neem contact op met de Technische ondersteuning van Adobe voor Connect, zij begeleiden u door de database-update, of verwijs ze naar ticketnr. 182168764 waarin de oplossing voor dit probleem staat.

Aanvullende informatie

Dit probleem doet zich voor wanneer de waarde USED in de databasetabel PPS_ACL_QUOTAS hoger is dan de waarde LIMIT.

Bovendien ziet u in het bestand debug.log het volgende:

[03-16 15:52:04] web-19 (d) SQL: SELECT ACL_ID,DATE_BEGIN,DATE_END,EMAIL_NOTIF,LIMIT,LOGIN_NOTIF,MONTHLY_EMAILS,QUOTA_ID,SOFT_LIMIT,THRESHOLD_ABSOLUTE,THRESHOLD_PCT,USED FROM PPS_ACL_QUOTAS WHERE ACL_ID=? AND QUOTA_ID=?

[03-16 15:52:04] web-19 (d)  0ms spid:552 fetch com.macromedia.breeze.model.AclQuota("7","8")

[03-16 15:52:04] web-19 (d) ConsoleManager License limit for quota 7(account) is 1000000000 but the amount used is 1531045950.Vorige limiet was onbeperkt

[03-16 15:52:04] web-19 (d)  0ms spid:552 com.macromedia.airspeed.db.SQLServerUtilityQueries.setIsolationLevel(Disable Isolation)

[03-16 15:52:04] web-19 (d) <status code="no-access" subcode="no-quota" type="bandwidth-quota" acl-type="account"/>

[03-16 15:52:04] web-19 (d) com.macromedia.airspeed.StatusException$NoAccess$NoQuota: <status code="no-access" subcode="no-quota" type="bandwidth-quota" acl-type="account"/>

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online